Oops!

image188

Haha...fuckade upp så skönt i plugget denna vecka. Vi har fått en ganska dryg Exeluppgift att avsluta företagsekonomikursen med. Min plan var att göra en fuling och ta en tjej i klassens färdiga exeluppgift, byta namn på den och sedan maila till läraren. Jag fick den färdiga uppgiften, ändrade namnet och mailade iväg den. Dubbelkollade uppgiften och såg till min fasa att namnet inte var ändrat. Fuck! Nu var alltså uppgiften i min buttra oldschool-lärares inbox.

Igår fick jag ett samtal från min KY-handledare som sa att hon hade fått ett upprört mail från sur-Ulla som sa att jag hade fuskat. Ajaj. "Det kan hända att du kommer att bli underkänd på hela kursen", sa hon. Idag fick jag skamset sitta på ett möte angående min dålighet med ms sur-Ulla och KY-handledaren. De sa att det såg mycket allvarligt på saken. "Igentligen borde du få underkänt i kursen men vi vill inte riktigt dra det så långt så du får en nu exeluppgift att göra under sommaren. Jag hoppas verkligen att detta var en engångsföreteelse Marcus". -Fölåt förlåt mina buttra tanter, jag lovar och svär att inte göra om det. Jag tog en genväg eftersom jag insåg att jag inte skulle hinna med uppgiften innan skolslut....sorry!

Klockrent! Så jävla klantigt! Flera i klassen har gjort samma sak men självklart lyckades jag fucka upp. Bilden ovan visar på den livsglädje och munterhet min lärare utstrålar. "Du har fuskat Marcus och konsekvenserna ska svida!" -Vaddå? Måste jag ligga med dig din hängiga 65-åring? Är du inte ren? Kommer det SVIDA när jag kissar sen??

Nåväl. Ganska millt straff trots allt. Blir inte underkänd i kursen i alla fall...puh!

Det var min veckas bästa prestation det!

Peace out!

Något för oss...



Check this out!


Jeans kan bli smutsiga

Tvättade mina replay jeans precis, nu är de blåa... Har inte tvättat dem förut och då har jag ägt dem i ca: 1½ år, det var nog därför de var mer bruna än blåa... Det tråkiga är nu att man får börja om från början igen med att gå in dem, så de blir sådär sköna som ett par favoritjeans ska vara.

 

The Cars - You Might Think

DJUUUUUURGÅÅÅÅÅRDEEEEEN!


DIF - AIK 3-1

Här är en sammanfattning av matchen som utspelade sig på Råsunda ikväll. Mycket synd att man inte var där men radiosporten gjorde som vanligt ett hästjobb för att hålla spänningen och dramatiken i topp. Efter att AIK tagit ledningen med 1-0 redan i den nionde minuten trodde man att de värsta farhågorna skulle besannas. Desto bättre kändes det en halvtimme senare då Daniel Sjölund vände till 2-1 med två mycket galanta mål, på en minut!!! Jag är mycket nöjd, speciellt då DIF gick om MFF i tabellen till en fjärdeplacering. Hammarby ligger nere och skvalpar på åttonde plats för tillfället men poängskillnaden mellan toppen och botten är fortfarande liten. Nu hoppas vi på att BP står på sig mot MFF den 11 juni.

På nationaldagen, 6 juni, är det landskamp, EM-kval mot Island på Råsunda, någon som är sugen på att hänka!?

Daaata

Jag tänkte utlysa en liten tävling. Det går ut på att visa upp sin arbetsplats ur dess bästa synvinkel. Jag går ut först med en bild på mitt och Simons datanördpimpade kontor. När resten av företaget fick kicken blev det en del datorer över, så vi har samlat på oss 5 stycken i det gamla chefsrummet vi tagit över.

Kom ihåg kameran när ni går till jobbet nästa gång. Mack får gärna vänta och ge oss en bild från det protte-stinna lagret på gymgrossisten senare sommar.

Puss och kram
Mimage186

Ian Carey @ Fåfängan



Tony!
Se, lyssna och njut. Grym stämning å grymt ljud. Filmat med digitalkamera och ändå så bra ljud. Du måste hänga med i Juni då Laidback Luke ska lira, kommer bli minst lika fett!

Ni andra kan också lyssna och njuta men jag bryr mig inte om nu hänger med i Juni.. eller jo det vill jag visst att ni gör.

Mina tankar vandrar...

image185
(ganska metrosexuell bild...)

Sitter på jobbet och ugglar, kan inte sluta att tänka på att Juvelen ska uppträda på Trädgårn på Lördag...

I sommar är det han som gäller, skriv upp det på ett papper!

Nu bor man kollektivt då.

image184

Hej och hå.

Idag har jag tagit mitt pick och pack och flyttat in till polarna Chrille, Ardy och Hella. Såhär blev min lilla gimphörna. Skön tältsäng i vardagsrummet och även en liten datanördhörna.

Mitt största hatobjekt just nu är idiottjejen jag hyrde av. Jag flyttade ju ut 4 dagar tidigare än vi sagt så hon skulle ge mig 420kr tillbaka på hyran. Igår kom hon förbi när jag var bakis och jävlig och hävdade att hyran hade gått upp 100kr/månaden sedan januari. "Kan vi säga att det är jämt då så jag slipper betala dig?". Var tokbakis och grinig och hyvlade av henne hårt om att vi faktiskt signade kontrakt för 3300kr/mån. Då kan du fan inte komma dagen innan flytt och begära extrapengar! Dessutom sa jag att jag betalar ju 600kr mer än vad det kostar så du har ju den hyreshöjningen med råge varje månad. Jävla hala ål! Hon måste vara den mest oärliga och vidriga människa jag vet om. Hon har ljugit mig rätt upp i nyllet oma andra saker också så man vet vad hon går för. Jag kände för att knäa henne i blygdbenet men det gjorde jag aldrig. Fick ia alla fall tillbaka på hyran idag när jag lämnade nyckeln. Hon hade tagit med sig sin taniga pojkvän som "back up". Borde ha knytit ihop dem båda.

En annan skön sak som hände idag var att en upprörd kvinna kom fram till mig när jag parkade bilen utanför min gamla lägenhet. "Titta på den stackars lidande fågelungen som ligger här på gatan. Skatorna har hackat på den. Ush, jag är för blödig, kan du hjälpa mig att avliva den? Du kan kanske köra över den med bilen?". Njä, sa jag, gick upp och hämptade en ICA-påse och la den i sedan dängde jag den mot stenväggen. Pip pip pip pip....SLATT!! Sedan kastede jag påsen i soporna. Kvinnan stod nästan och grät och jag tackade för mig och skuttade glatt iväg i hoppsa steg. Så fint att kunna ge någonting tillbaka ibland...hehe.

Nä, nu ska jag gå och köra veckans sista vidriga mjölksyrapass på gymmet. Rygg och tricke...hell yeah!

Må så gott!

For you Mack-attack

http://www.glumbert.com/media/sexydrownwatch

Sanslöst kul film med Borat. Tacka Mick för den.

Igår ringde vi dig aldrig Tony, men du var lika saknad som då jag var på Eken. Skönt att du blivit av med din vita helg nu så du kan börja uppföra dig som en människa igen.

Lite news från Södermalm. Sneakersnstuff har nya shopping bags (!!!). Noll tollerans mot knarkarna i parken här nedanför. Ja det var nog allt.
Just det, Para One kom aldrig till Debaser Medis i fredags pga flygstrejk. Det blir en ny chans att se honom.

Kul att jag glömde bort mors dag när jag gjorde ett inlägg om det... klantigt, men jag ska göra en dessert åt min mor nu. Gör det ni med.


Juvelen 2:a Juni. Tony och Andreas kommer definitivt vara på plats :)

Lugn helg i Byle

DSC00109.JPG
Mamma påtar i landet

Det var dags för den mycket framskjutna lugna helgen, trots många frestelser och fester som manade mig att gå ut och festa höll jag mig hemma. På bästa möjliga sätt undvek jag utgång genom att bege mig så långt från stan jag bara kunde - till Byle träsk och mina föräldrars boning. Inte en helt dum helg trots allt. Nu är det bara fest, ballonger och glass som gäller för resten av sommaren.

Klas hårfager...

Nu är jag långhårig...
Tro det eller ej men på lördag ska jag till frisören... Det var evigheter sen, eftersom jag alltid klipper mig själv så var det säkert 5 år eller mer sen jag gick och fick mig en proffisionell hårklippning.
Lite pirrigt att lägga sitt öde någon annans händer, för blir det misslyckat så vet jag inte vad jag gör!

Hårgänget

Reminder

Mors dag på söndag. Får inte glömma bort, då blir det så spänt.

*EDIT

Jag var tydligen tråkig... jag lättar upp med ett skämt.
-Vad är det för likhet mellan en blondin och en ekorre?
-Vet ej.
-Båda gillar saftiga ollon!

Tips från vännerna mina tack!

image182

Hejsan alla!

Har idag varit på Kalmarhem och Incita för att höra mig för angående boende till hösten. Kalmars boendesituation är ju ganska långt ifrån Stockholms så jag har redan många lägenheter att välja mellan. Vill bo centralt så jag har sollat ut massa skit. Här är alternativen:

1) Studentrum med delat kök och dusch ett stenkast från plugget, lite väl nära för att känna sig 100% ledig efter dagens slut.  Många olika nationaliteter att dela gemensamma utrymmen med. Omöblerad vilket är ett stort minus för mig eftersom jag inte vill släpa möbler från Sthlm. Kostanden är 2400kr/mån.

2) Studentrum i "hippa sudentområdet" belägen brevid lägenheten där mina närmsta kompisar bor. Också den omöblerad. Fanns många lägenheter lediga efter sommaren och priset är 3200-3500kr/mån.

3) Egen lägenhet på 24kvm precis brevid Palace...utestället där alla 18-åringar hänger. Ingen balkong och säkerligen halvklaustrofobisk. 3200kr/mån. Denna var möblerad vilket är ett stort plus. Dunka-dunka från ungdomarna fre-lör lär ju vara svårt att komma ifrån.

Nå, vad tycker ni? Alt 1 är ju bar för då skulle jag ha råd att masa mig till Clare varje månad men att den var omöblerad är drygt. Ska grubbla på detta över helgen för att nästa vecka hoppa på någon av dessa. Lutar åt alt nr 3. Skönt att ha eget.

Puss på er!

Svåra beslut att fatta

image179 image181

Då var det dags för löning igen och ett par nya AF1:s ska införskaffas tänkte jag. Jag står i valet och kvalet, ska jag ta den jordnära, bruna, Baltimore-modellen som känns väldigt mycket höst (och som David redan har) eller ska jag ta den beiga/blåa modellen som känns mer sommar men har en väldigt svår beige färg (som jag inte är säker på att jag kan bära upp), kanske om man byter skosnörena, sen är förstås risken att dom snart kommer ut på den stundande SNS-rean som det skvallras om på stan. Kanske köper ett par Puma Clyde eller Size? ...det är inte lätt att vara Tony.

Jag ser fram emot Marcus spydiga/ironiska/sarkastiska kommentarer.


I live in mother fffing Baffle brink!

image178

Should I go visit my brother in Hammer Village Heights? Havn´t seen Dave in a while though, think I´ll go to his folks in Citizen Square. Ah, fuck it...wanna watch Spaced with Tony. Sand castle here I come!!!

(http://www.thelocal.se/subway/map.html)

Syttende mai i bilder

   
   
         
16 - 19 maj (klicka för större)

Då var man tillbaka till Stockholm igen då efter en lång festlig helg i Oslo. Firandet av 17 maj var redan igång för fullt när jag kom ner till Oslo i onsdags kväll, efter åtta timmar på bussen. Från onsdagen fortsatte festandet i stort sett konstant till söndag morgon då det kändes som det var dags att sova lite innan man skulle äntra bussen igen. Helgen var mycket lyckad även om jag önskat lite nykter kvalitetstid med lilla andrilly men va fan, en Odell får man väl räkna med att dela med sig av. Har i alla fall aldrig träffat så mycket skönt folk på så kort tid som under dessa fem dagar (bortsett från festivaler dårå). Tack för det, nu blir det åtminstone en vecka av återhämtning utan alkohol.

Längtan till Stockholm stad.

image163

Aaaagh! Jag vill hem nu. Motivationen till plugget såhär inpå sommaren är bajs. Känns som det bara är små meningslösa inlämningsuppgifter kvar för att man ska sitta i denna håla till och med 8/6. Nä, nu är jag sååå mätt på lilla Kalmar. Nu vill jag hem till Sthlm och leka med vänner och familj. Det suger bra i öl och grill-levern också. Jag vill hem! Muääääääää!

Inga pengar har man heller så mor har fått knuffa till skeden därbak lite. Studentekonomin är helt underbar...mmh. Ska bli gött att börja jobba och samt få in många lax från skatteåterbäringen i sommar. Längtar efter mina kelgrisar därhemma också. Vill att vi ska gå genom stan i hoppsasteg med en slush puppie i handen och en heliumballong från MCdonalds i den andra och bara fnittra. Mmh.

Idag har jag knatat runt Svinö vid ölandsbron igen. 1.5h fatburn. Sedan blev det ett stenhårt rygg och tricke-pass med Chrille på Kalmar Athletklubb. Hell yeah! Suttit på balkongen med en dubbel helgRapé och sugit i mig lite D-vitamin. Gött att vädret e på g.

Nå, ni får ha det så bra allihop.

Puss och lev väl!

Växelström / Likström = Bra grejer



It's criminal
There ought to be a law
Criminal
There ought to be a whole lot more
You get nothing for nothing
Tell me who can you trust
We got what you want
And you got the lust

If you want blood, you got it
If you want blood, you got it
Blood on the streets
Blood on the rocks
Blood in the gutter
Every last drop
You want blood, you got it

Yes you have

It's animal
Livin' in a human zoo
Animal
The shit that they toss to you
Feeling like a Christian
Locked in a cage
Thrown to the lions
On a second's rage

If you want blood, you got it
If you want blood, you got it
Blood on the streets
Blood on the rocks
Blood in the gutter
Every last drop
You want blood, you got it!!!!

Det märks att jag numera sitter väldigt skönt framför min dator... Eftersom jag nu slipper få ryggont av att skriva ett långt blogginlägg så kommer det förmodligen bli mer bloggande från mitt håll.
Började min dag med en smaskig frulle, kaffe på balkongen. Krämade även på den låten som är med i videon ovan, det är sådär det ska låta då man lirar! Och kom inte och säg att detta är dåligt, för då är det dig det är ett allvarligt fel på! Jag har alltså även jag blivit en youtube:are, fixade ett account där så jag kan posta lite sköna vids då det passar.
Så idag... lutar mot middag hemma hos pappa och mamma päron, får se, känner mig också lite lat så vi får se hur det blir...

Hittade även en video med där Celine Dion slaktar en grym AC/DC låt...

En till Slakt av Shania Twain, det borde vara fängelsestraff på detta??






Och slutligen, så här ska det låta, punkt slut!

Grönt är skönt

Hej vänner, det är dags för mig att blogga, kan nämligen nästan höra mr white ropa på mig från någonstans långt lång ute i cyberspace...
Vad har jag för mig under långhelgen undrar nog många av mr white´s trogna läsare... Jo, det ska jag tala om, jag har lekt Ernst igen... tro det eller ej...
Så fort jag kommit hem från Asien och stabiliserat mig i den svenska vardagen tog jag tillfället att utnyttja lite outnyttjad reskassa till att köpa lite gröna inredningsdetaljer: En stort stycke olivgrön sackosäck, gröna stearinljus, limegrön fruktblender, en grön blomkruka, en grön växt att ha i krukan... Kan tillägga att jag gillar grönt, det är nog min favoritfärg, men nu börjar nog lägenheten bli mätt på gröna attiraljer så i forsättningen funderar jag på att gå över och köpa blåa saker istället... För hemmets bästa...

gr?nt ?r sk?
Mitt hörnfönster och lite nya och gamla växter. Ni som har ungkarls lyor och inte en metrosexuell lägenhet som mig, ta ett steg i i rätt riktning för miljön och plantera en växt!
n?stan klart
Snart är datorhörnan klar, ska bara fixa iordning böckerna i bokhyllan så det inte ser så rörigt ut och även sågatill monitorfästet så det inte sticker upp utan sitter inuti en av de åtta gluggarna i bokhyllan... Har legat här och myst flera kvällar i sträck för att komma komma ikapp med Lost. Ikväll ska Dave and I kolla på avsnitt 21, det ska bli mysigt, har börjat sakna pojken... god vän som man är bjuder man på mat också... Pasta och kyckling as usual.
sitonit
Detta paket fick jag släpa hem på styret på min cykel från Årsta postcentral, rätt jobbigt eftersom den inte ville ligga kvar där och föll av flera gånger på vägen... Men väl hemma så var det en fröjd att packa upp det gigantiska kollit...
ny i beredar-familjen
Eftersom min gamla blender visade sig vara kaputt (se tidiigare inlägg http://mrwhite.blogg.se/2007/may/har-ar-jag-igen.html ) beställde jag denna som är super, krossar inte bara frukt och sånt utan även is, kanon för COCKtails... kaffebryggaren är även den super, väl använd redan och still going strong... tack än en gång ni som gav mig den i present!

Br?dern-hockey med v?nner
Nu fattas det bara att vi kan sitta och ha det såhär trevligt (bilden) som vi hade det förra sommaren. Men då krävs det att båda bröderna hockey är uppe i Stockholm. Hockeymackan kan du inte komma hem snart jag saknar dig så det skär i bröstet!

Musac!
Rilo Kiley - Portions For Foxes

Mer Stockholmsblod till Kalmar.

image157


Ahh, har just varit ute och kutat och slängt i mig en drink maltodextrin och en äggmacka. Så gött endorfinboostad nu. Fick just eine trevlishe samtal från Johan och Therese. De ska till Öland och surfa i helgen och ska därför kika förbi på lite samkväm. Lustigt att vännerna som man har minst kontakt med kommer på besök när man har haft öppet hus och väntat i ensamheten sedan September. Jag ska visa dem Larmtorget och Stora torget. Fasen va ni missar där uppe i Cockholm!

Annars är allt bra med mig. Har långhelg jag med. Ska ta det lugn och träna hårt och även softa hårt. Kör min företagsekonomipraktik i 2 veckor nu vilket är lika trist som det låter.

Snackade just med Clare bear och vi bestämde att hon ska glida över ett gäng dagar 15/6. Jag kommer ju jobba då och det kommer vara halvpoppis att fråga om ledigt på första arbetsveckan så hon får väl göra staden medans jag säler mina burkar whey protein. Kanske mina vänner eller bror kan sitta barnvakt till och med?

Ha det grejt.

Pussiz och kramiz

Nu släppte huvudvärken lite

image156
Bildtext: ???????????????????

Eftersom man inte får kommentera folks utseende, enligt klas i alla fall, så låter jag er göra det själva.

ZZzzzz...

Jag har huvudvärk.
Snart kommer Klas, han ska bara gymma lite så han är uppumpad inför våran date.
Idag fick jag reda på att jag klarade kursen "affärsengelska", riktigt skönt!
Igår fick vi vår hemtenta som ska in nästa onsdag, gjorde klart halva idag.. najs!
Kanske är därför som jag har huvudvärk?
Jag hoppas en Ipren 400 mg ska hjälpa mig.

image155

Bästa bilden från helgen.. de andra bilderna är barnförbjudna.

Glad Syttende Mai!

image154

Hey, Imorgon bär det av till Oslo för rejält firande av syttende mai tillsammans med Add E, Cilly och en hel drös andra sköna människor som flytt landet och bosatt sig i Norge. Ska bli jätte roligt och skoj att träffa alla igen. Hoppas alla får en fin fin kristihimmelsfärd - eller vad det nu var för helgdag...

Till Tony...


Man blir som man känner sig... känner man sig tråkig och ointressant så blir man det också...
Du kommer snart bli gammal, bitter och tillslut helt utan vänner. Närå gubben...
Du är inte asocial, det var inte din kväll igår bara, alla har vi våra dagar då det inte flyter på som man skulle vilja... Dessutom så behöver man inte vara så jäkla social för att träffa massor av nya människor, det räcker ju att prata med en ny människa varje fest, man måste ju inte prata och lära känna alla som är där, då tar man sig ju lite vatten över huvudet kanske?
Du kanske skulle försöka fokusera på en eller två personer per fest att försöka lära känna, då slipper du få prestationsångest. Alla kan ju inte vara "center of attention", det skulle bli jäkligt jobbigt. Festar du en gång i veckan och koncentrerar dig på att lära känna en ny person varje kväll så har du kanske en ny bekant varje vecka, håll på så i ett år så har du nog snart för mycket vänner, framför allt för många flickvänner Tony you sexy hunk!

image152
T-bone i sitt esse på Marie Levaue... Nå kan Tony alltid!

esse

K-lazzzzzzzzzzz i sitt esse...

Dave citerade Marit Bergman tidigare här på mr white någon gång vid årsskiftet: "this is the year when it all happens" Mycket tänkvärt!
Jag känner på mig att denna sommar kommer bli en av de bästa någonsin... Det bara känns så, nu gäller det bara att vi ger gärnet så att när det nalkas höst och vi ser  tillbaka på denna sommar minns vi den som sommmaren då alla våra våtaste drömmar gick i uppfyllelse.
Jag har inte skyhöga förväntningar inför sommaren, men jag känner på mig att det kommer bli grymt...
Speciellt när Juvelen med låten "Hanna" blir årets sommarplåga (David och jag är 100% säkra på att det kommer bli så), då kan inget gå fel längre.

Jag är trasig

God morgon!
Känns sådär att vakna nu faktiskt. Årets baksmälla och tenta imorgon som jag inte börjat plugga till än.
Gick sådär i att ha en vit månad...
Tony, du skulle kommit till eken. Vi gjorde tony-dansen. En slags indiandans för att locka till oss din ande.
Huvudsaken är att kvällen blev väldigt lyckad!
Jag pallar inte attt skriv mer nu. Jag fyller i här sen... god natt.

Jag är inte en festis!

silence

Så var man hemma från Emelies födelsedagsfest. Massa god mat, lite lek, dans och en hel del främmande människor. Har efter den här kvällen kommit fram till att jag är sjukligt asocial och tråkig som person - oftast, inte alltid. Ikväll var det extremt, vet inte om det är att jag får prestationsångest att jag måste prata om sjukt intressanta och roliga saker med varenda jävel eller vad det nu kan vara. Hur ska man kunna träffa nya vänner eller framförallt en flickvän om man inte kan socialisera med nya människor? Det suger. Känner mig så sjukt tråkig och ointressant. Kände i slutet på kvällen inte ens någon lust att göra en ansträngning att prata med folk. Det är alltså så här det är att festa nykter? Aldrig igen.

Salongsberusad?



Jag ska ut en sväng imorgon och kände mig inspirerad av Steve-Os ölsinne. Allt med måtta gör att man har kvar värdighet samt vänner dagen efter.

Har en lugn hemmakväll med mig själv och mina uppskurna handleder. Har dem senaste dagarna kollat lite film. Blades of glory var helt klockren. Kolla även upp School for scoundrels. Riktigt kul den med!

Ha en trivlig helg allihop...speciellt du Mr White you stud!

Puss och kram!

Kan man köpa denna?

Är farligt nära att köpa en sån här...

blender

Vad tycks?

Det är mest färgen och storleken som gör mig hård...

Mr Invisible

invisibleman

Ibland känner man sig bara så där osynlig. Ingen ser en , ingen hör vad man säger, ingen förstår vad man menar, ingen bryr sig. Man går till gymmet och tränar biceps istället. Jag sitter här hemma och undrar vad jag ska göra istället för att plugga. Kanske betala räkningarna, kanske skriva i bloggen, kanske tvätta lite tvätt?

Vad har du i dina nötter Tony?

Jag sov i cirkus 13 timmar inatt. Det var inte vad jag hade planerat. Efter vår myskväll som slutade rätt tidigt gick jag och la mig direkt. Hade satt väckarklockan på 9.30, men det sket sig.. snooze fram och tillbaka till klockan 12.30 snarare. Nötterna du bjöd på måste innhållet nånting speciellt som höll mig sovandes.

Har ni tänkt på att när man sover i bara nån kvart eller så på morgonen efter det att man borde gått upp, så drömmer man de sjukaste drömmarna? Alltså emellan varje snooze. Det är snooze:n som räddar en ur flera knipor.

Idag t.ex hamnade jag i bråk för jag behöva låna en cykelpump av en kille. Jag stod på parkeringen på valhallavägen, där vid bussarna, mellan filerna. Men så killens äckliga son och visade att han tagit hål i örat och att om jag gjorde det behövde jag ingen cykelpump. Och sen hota den där farsan mig att om jag inte tog hål i örat skulle han inte ge mig cykelpumpen. Pumpen var mitt hjärta i det läget, det kändes som jag var beredd att göra vad som helst för den. Men så vaknade jag istället.. Skönt!

Dagens tips

Kungsgrillen har öppnat sin uteservering! Nu slipper man trängas i baren när man vill avnjuta en smaskig pannbiff med potatismos! Var där med två underbara klasskamrater och avnjöt en mysig lunch efter dagens engelskatenta. Vi hann precis äta upp innan regnet kom.

Surf är nice men hoppar nog denna.



Ah, snart har man långhelg. gööött! Ska bara ta det lugnt förutom en fest på lördag. Grattade min äldsta syrra Emilia över msn idag. 15 bast -helt sjukt. Ja, vet att hon kommit upp i "sexuell myndighetsålder" och vill inte tänka på det!

Tänkte krydda era liv med en sjukt fet surf. Här måste man veta vad man gör innan man ger sig ut.

3x Burger King

Jag har frossat på BK idag. Jag fick rabattkuponger på väg till skolan idag, såna där "köp en whopper meal så bjuder vi på en whopper".. Så jag tog med mig några i klassen så köpte vi varsin meal och bytte burgare med varandra. Sen efter skolan gick jag och en dit igen och käkade chicken baugettes. Och sen gick vi till söder och på BK på medis blev det en till meal. 6 burgare på en och samma dag! Nytt rekord för mig.

Igår var vi på Wasa vid Odenplan. Några av er vet kanske vad det är för ställe, några av er har kanske rentav varit där. Det är en restaurang/pub/bar/klubb med mycket stammis alkisar. Igår var det tex-mex buffé för 69 spänn! Grym mat och massa olika rätter. Men det roliga där var stammisarna. Dom satt i baren och räknade ned de sista 10 sekunderna till happy hourn. Riktig hockey-feeling.. 10, 9, 8, ....1, HAPPY HOUR! Då kastade de sig över första ölen. Underbart att se!

Jonathan är anonym

Jonathan var väldigt anonym idag, när malmö skulle krossa bajen. Junior var inte med och Ola Toivonen gjorde inget nickmål. Det enda som stämde var att det blev 2 mål i första halvlek. Sen blev det tävlingen i vilket lag som kunde göra sämst passar och se hur många långbollar de kunde få iväg att, utan egentligen göra nån nytta.
Men det var ändå kul att se grabbarna ha kul på plan.
Jag hoppas Jari Littmanen och Niklas Skoogh kan komma tillbaka snart.

Jobbigt när man inte kan sova. Jag vann precis två auktioner på eBay.. jag låg och var orolig så det slutade med att jag tryckte refresh sista sekunderna för att se att jag verkligen vann. Riktigt bra priser för en gångs skull. När man inte är berusad är man inte lika generös höhö. Ett par nya Nike AM 90 Foot Patrol till en tedje del av va priset låg på när de fanns inne hos SNS. NAAAJS!

Tenta i engelska på torsdag. Fick jag reda på idag. Jobbigt att jag inte har nån engelskabok. Men det går nog bra. Jag har ju varit i London och lyckats tala med londonare, så detta blir no biggie for me.

Klas hemkomstfest!

grilla ?ta
Först grillade vi, sen åt vi... Mums!
davestek davestek2
Klas åkte hem & David visade sitt rätta jag...
krull2 monkeyman
Sen såg vi ett afro på Reisen & en Dj med skägg. Helkväll!

Då var den här helgen avklarad också, skoj. Äntligen tillbaka på jobbet igen! Den här helgen skulle ju gå i nykterhetens tecken hade vi pratat om. Så blev det inte riktigt. Klas kom ju hem och åkte iväg utan att man hann träffa han ens. Men men.. en sak i taget. I fredags var det dags för Fredags Pub på jobbet, pizza, frågesport, snacks och framförallt en hel massa öl, vin och cider som aldrig verkade ta slut. Satt på kontoret och hade det trevligt mellan 17-01 ungefär, då tror jag ölen tog slut så vi gick vidare till Marie Leveau där det var stojjigt och stimmigt värre. Möttes upp med Helena som också var på G. Blev utslängda vid tre-tiden då vi inte fick stanna längre.

I lördags var det lite segt på morgonen men fint väder och en härlig frukost på Donken gjorde susen. Träffade Klas och David för grillning på baksidan. Tyvärr för kallt för att sitta ute och äta så blev bara själva grillningen som skedde utomhus. Efter att måltidens intagits och en del vin insupits blev Tony lite trött och la sig förnöjt på soffan. Klas åkte för att hämta sitt leg. eftersom vi tydligen skulle gå ut. Sen blev det som det blev. Klas hoppade av bussen på vägen till Gullmars och gick hem istället medan jag och dave sjöng för vad våra halsar förmådde i singstar. Sen blev det någon skum klubb på hotell Reisens lilla bakficka. Väldigt skönt ställe faktiskt, bra musik och softa människor, sen spelade de förstås 'Kär i en kicker' så inte så konstigt att det var bra drag.

I söndags var det sovmorgon, glass vid slussen med 2/3 av Mr White + Jessica. Gick sen och åt med Jess på Herman's vilket vi inte hann med på hennes födelsedag för två veckor sedan. Mycket smaskens men en del som var ganska äckligt också. Synd att det var Indisk temavecka, förra veckan hade det varit Thai och nästa är det Texmex, gissar på att det är godare då. Blir nog fler gånger man går dit och käkar. Speciellt nu när man får studentrabatt. Sen var det filmkväll hemma, Music and Lyrics, mycket bra faktiskt. Hur kommer det sig att Hugh Grant alltid får spela avdankad musiker i sina romkom-filmer?

Okej, nu ser vi fram emot Emelies fest nu i helgen (alla utom dave som inte är bjuden).

Här ska ni få se, speciellt du Dave (som är helt förlorad då det gäller skor) bör kolla...

image148
Den 3:e från vänster tyckte jag var lite fräck... och även den 6:e
ltd1

ltd
Den här påsen ska jag slita med hälsan, likt alla använder SNS-påsarna frekvent... närå SKOJA!

the vault
Här inne finns det ett gammalt bankvalv med skor i... kan det bli mer vrickat??

Vad tycks vänner??

Helsingborg

Oj, vad jag spammar idag. Men jag var tvungen att dela med mig av en bild från min lägenhet i Helsingborg. Jag hade ju lite svårt att hålla rent i den, som ni kanske sett på andra bilder.


I had a dream

image136

Inatt drömde jag om världens bästa stad.
Jobbig dröm iofs, jag hade slut på pengar och kunde inte ta mig till Newark så jag var fast på Manhattan, pank. Jag hoppas det kommer en fortsättning på drömmen inatt. Jag blev väckt av mobilen när det var som mest spännande.

Jag och kmike snackade om nyc-resa i augusti. Tony är självklart sugen. Hur är det med resten av MrWhite? VI får ha ett sammanträdde i MrWhite´s klubbrum när alla är hemma och diskutera saken.

Jag kan allt ha kul även i småland...

image135

Jaha, vad har jag haft för mig på sistone då? Spräckte hinnan på grillningen förra fredagen. Riktigt trevligt. Vi satt ett gäng brevid fängelsemuren vid gräset i centrala Kalmar. Kände att jag vill att internerna skulle stå och sukta och imma igen sina fönsterrutor från fängelset och längta till ett friare bättre liv. Fast hur kul är det att gå på grönbete med vin och en grillad stek när man kan kolla på basutbudet ur en 18 tums Siba-TV och bläddra i en begagnad p-blaska i sina mysiga 18kvadratare på kåken?

Riktigt gemytligt var det i alla fall. När solen kastade in handduken gick vi upp till Ardy(vänster i bild) och Hella(höger i bild) samt Chrilles(stod och skrålade på låten "släpp fångarna fria" och moonade till brottlingarnas glädje) lägenhet för att fortsätta kalasandet. Sedan blev det det utgång på köttmarknaden Harrys där jag blev antastad av en brud med ful hatt. Lyckades förklara för henne att jag hade AIDS och mång öppna blödande sår så jag smet undan tillslut.

Denna helg har mina manliga vänner lämnat mig för att åka hem till sina hemorter Malmö och Skövde. DEt har alltså blivit mycket häng med damerna och en massa "sex in the city"-snack. Vinade igår(självfallet ett torrt vitt vin eftersom det är homogent nog för mig) hemma hos en tjej vid namn Sherine...trevlig trots ursprung från Indien(!). Sedan gick vi ut en sväng för att dansa lite sedan blev det att knata hem och nanna kudde. Allt som allt en soft kväll.

Tänkte berätta lite om det mystiska bankandet i min kåk här nere. Jag har nog berättat för er att Big brother Jessica har haft en dryg jävla stalker som stått och bankat på hennes dörr i tid och otid. Nu har hon i vilket fall tyvärr flyttat ifrån mig och det bor någon annan där nere men bankandet har fortsatt. När Clare var här började det banka runt 1-tiden en natt. Calre blev lite skraj och jag sa att jag skulle gå ner och tvåla till personen som höll på. Lilla haren Clare höll kvar mig i lyan. "Tänk om man har kniv" lät det. Ok, tänkte jag. Jag började tröttna så jag ringde snuten som lovade att åka förbi om han kom igen. Inget mer sparkande på dörren den natten. Jag lugnade Clare och sa att hon skulle tänka sig personen med clownmask och yxa så skulle hon nog få ner pulsen några slag. Hon var inte road av detta tydligen. Hur som helst så bangades det på dörren i förrgår igen. Nu jävlar tänkte jag. Satte på mig ett byggarlinne för att se lite rå ut och sprang ner för upprätta en obefintlig uppfostran hos denna idiot. När jag kom ner var han inte där. Kollade ut men ingen var på gatan. HAn kan omöjligt ha kommit så långt på den tiden. Jag gick upp till våningen över mig(3an) där det stod en tant och var orolig. Samma tant som frågade mig för en månad sedan ute på gatan "varför jag slår på dörren hela tiden"..hehe. Hon frågade mig igen. -Är det du som slår på dörren. -NEJ har jag sagt kärring! Gick ner till 1an och pratade med en granne som bor i dörren brevid den utsatta lägenheten. Han hävdade att han hade kollat ut ur titthålet alla gånger och aldrig sett någon där. Han sa även att han aldrig hade hört ytterdörren öppnas innan smällandet. Hmm, ok...inte min våning, inte 1an och inte 3an. Då måste det vara från källarplanet och där finns bara tvättstuga och förråd. Kollade även där när jag sprang runt på krigsstigen men ingen var där. Varför skulle någon banka där nere. Så stört detta! Det finns inget garage eller liknande så jag fattar inte detta. Ska springa ner till källaren nästa gång. Är det en person så ska jag tvåla till honom för är det en person som gör detta har han väckt mig många nätter dem senaste månaderna. Ta-ta-ta-taaaaa. Myyyystiskt! Vad skulle Mats ha gjort?

FAn va jag skriver. Nu får jag sansa mig! Ok, ville bara dela med mig av mitt menlösa liv.

Kul att ha Slak-Y hemma igen. 1 månad sedan är får vi grilla och fjanta oss tillsammans i den kungliga hufudstaden igen. Ser jag verkligen fram emot!

Ha det bäst!

Many many kramar und kisses.




Här är jag igen!

Skönt att vara tillbaka måste jag säga, efter alla strappatser man har varit med om... Först tänkte jag att jag skulle berätta om vad jag har haft för mig, men sen tänkte jag efter lite... Det är ju förmodligen ingen jag känner som bryr sig tillräckligt mycket för att tycka att det vore intressant, så jag ska mest hålla mig till nutid och låsa in allt som hände under min fantastiska semester i ett skåp. Men jag ska inte hålla tillbaka på allt smaskigt som inträffade utan faktiskt bjuda på ett kort på mig och mina fagra, unga muslimska babes... Man kan ju inte vara helt ostekig om man kommer som klasse till ett muslimland, klasse måste jobba också, och ni kanske vet hur klasse jobbar eller??
pedoklas

Dåså! Då var korten lagda och jag inväntar era glupska sarkastiska kommentarer, shoot!

Sen jag har kommit hem har jag ju hunnit med ditten och datten, såsom en kryssning, en totalt misslyckad grillkväll tillsammans med Dave och Tobs hemma hos tobs... Jag blev lurad att åka hem för att hämta leg (eftersom vi skulle ut) och sedan bli förådd på vägen tillbaka till T. Kvällen hade förvandlats till Singstarafton och Tony var så full att man inte stod ut med hans närvaro så jag vände och kom aldrig dit. Dagen efter fick jag veta att de fintat mig rejält, detta var förmodligen ett av deras knep att hålla mig borta så de kunde dra ut på krogen själva och slippa mig på ett smidigt sätt (de har ju vuxit ifrån mig en del medans jag varit bortrest).
Så jag gick hem iaf och kollade på min favoritfilm och gick sedan och la mig vaknade sedan nästa morgon tidigt och började Ernst Kirchteiga mig något offantligt. Tog ut utemöblerna på ballen (balle means balkong, så du vet Dave), diskade, dammtorkade, putsade alla fönster...
Jag hann nästan klart tills det var glassdags vid slussen, var ju tvungen att ta avsked av min kära kmike... Dave, Tobster och även Jessica dök upp, glassen smakade gott, synd på sällskapet bara!
Nu har jag putsat klart alla fönster och har även hunnit göra lite annat... som detta: Resekollage
Ett resebiljett-kollage (överst). Pengakollaget gjorde jag klart precis då jag kommit hem...

Jag drack en offantlig massa fruktshakes i Indonesia så jag tänkte, frukt är ju så gott och varför inte då tillämpa denna hälsosamma vana här hemma i Sverige, resultatet blev detta: Fruktmixer
Jag stackade upp med frukt i två skålar och ställde fram AFK:n... Smaskens ska det bli med vitaminboost...
Nu är det bara att köpa för mig att köpa nytt gymkort så jag får ordning på min anorektiska kropp.

He´s back!

image131
Lock up your daughters! Välkommen hem

Njuter av utsikten från gondolen ...typ

DSC00099.JPG
Njuter av utsikten från gondolen ...typ

Frulle på donken. Fick 2 betala för 1.

DSC00097.JPG
Frulle på donken. Fick 2 betala för 1.

2x hiphop

image127
Supersci var riktigt grymma på O-baren igår! Phonetik (vit T-shirt) gjorde comeback efter ett gäng år.

image128
Little Brother var minst lika grymma på Berns, synd bara att publiken var den sämsta tänkbara. Berns och konserter går inte riktigt ihop.. med vissa undantag.

Hann även med lite häng på Cali, vidare till MonkeyBizz, in på Tuppen för några kalla, MonkeyBizz x Odd på Operaverandan å en veva på NEU. NEU är fräsht men såååå stelt..

Ikväll ska jag få se om kmikes mask fungerade, hoppas han är slät som en babystjärt (se. Hockey-Mackans ansikte)

Livskvalitet

Ibland, när man har haft en hård vecka, är det skönt att pyssla om sig lite.




Nu är jag förresten uppe i hufvudstaden. Otroligt härligt.

Vi ses!
/M

Är inte detta kul?

image124

En blind man som varit och "kollat" på när Bajen spöade Brommapojkarna? Självklart bajen-fan.

Davids valborg

image123

Jag for över till Uppsala för att leka med studenterna, samt med Rune och Jossan. Redan på Centralen i Stockholm så kände man att det var russkigt tryck i Uppsala. Tåget var överfullt och väl framme i stan såg man inte många utan overaller och mössor. Jag kom dock dit rätt sent så vi gled hem till Jossan för att laga pajer (som vi pajade höhöhö) och fixa inför den enorma festen vi skulle ha. Folket kom, folket åt, David gick. Studenterna börja slockna och är inte vana med mitt jet-setare liv, så jag tog tåget in till Stockholm på kvällen för att möta upp Tobster och Cilla. Och resten står i inlägget under.

Bilden ovan var den enda jag hade tagit under valborg märkte jag. Inte en enda studentoverall är fångad på bild...

Valborgshelgen


Frida Öhrn + Oh Laura - Release Me

Det officiella Valborgsfirandet började redan i fredags då jag mötte upp Adde, Cilla, Andreas, Åskog och en hel drös annat löst folk i Blecktornsparken på söder. Svepte några kalla där innan det blev alldeles för kallt och vi drog upp till Åskogs fina men helt ologiskt planerade lägenhet som låg ett långt stenkast från parken. Festen fortsatte sin stilla gång i samklang med Åskogs fantastiska mediacenter/ljudanläggning. Utgången var oundviklig när vinet var slut och ölen uppdrucken. Landade först på stans största rockabilly bar, Bröderna Olssons källare, så där kände man sig ju som hemma (se inlägget: Ett sådant liv). Tyvärr har allt ett slut, så även öppettiderna på Bröderna Olssons, ett decimerat men troget/trotsigt gäng drog vidare till Olssons Video istället. Här slogs våra kloka klackar i taket tills klockan blev mycket. Det blev pole-dancing och gratisöl. Sen var det bara lite fyllekäk och en bulle hem för att få sova.

Lördagen hängavs åt soffan, tv:n och extremt fet mat tillsammans med Dave. På söndan blev det några öl på Bara Vi, lite livemusik och trevlig sällskap med Cilla och gamla bekanta. Till skillnad från alla andra så jobbade jag på måndagen. På kvällen blev det middag på Underbara Bar, fina fisken men trist efterrätt för vissa men mycket bra spelning av Saab-tjejen, Frida Öhrn och bandet Oh Laura. Nachtspiel på Eken Bar och tillslut Skeppsbar (ja, jag vet, inte världens flådigaste ställe kanske men va fan).

Det var min Valborg.

RSS 2.0