Sommarens hitvarning!

Sommarens hit börjar nu spelas ÖVERALLT! Man kan höra den på klubben, på stranden, hos Adde, i alla butiker, på festivaler, i Båstad.. you name it, they play it! Njut!


Yes! Jag har återfunnit ett av dem bästa klippen någonsin!!!

Without much further ado:


Wedding Crasher

Jag undrar om det är några wedding crashers på det Daniel och Victorias bröllop. Tommy Körberg känns ju som en riktig wedding crasher. Glad i spriten, kan snacka omkull kvinnor, har sångrösten och inte minst kändisskapet som gör att han blir bjuden till grymma bröllop. Klart han glider runt och crashar bröllop och ligger runt. Förutom när han är hemma med fotboja dvs.
Johannes Brost, Runar Sögaard, Färjan-Håkan är garanterat rutinerade wedding crashers.
Vad säger man på svenska? Bröllopsraggare?

Festival!

I helgen slet jag som ett djur på Sweden Rock Festival. Jag mfl stod och arbete i Sweden Stagen baren och sålde drygt 12 000 öl per kväll. Mycket öl och mycket kul folk som köpte ölen. Rockers, punkers, assholes osv osv. Vi hade inte så roliga band vid vår scen tyvärr. De bästa var enligt mitt tycke Steal Panthers och Mustach. Men det var mycket annat kul på festival. Dock hann vi inte se så mycket eftersom vi jobbade från 10 till 00 varje dag. Men jag hann se lite Slayer (fett dåliga), Aerosmith (gudomligt bra), Gary Moore (gubbigt), D.A.D. (danskt.... skit), Guns n Roses (Axl va tjock dvs rolig) och Mayhem. Mayhem var väldigt fascinerande.
Jag har börjat söka runt för att få reda på vilka de är. Jag har aldrig gillat hårdrock, jag har tyckt att en del artister är coola. Livstilen är intressant. Men Mayhem är fan sjuka i huvudet.

Mayhem är från Norge och är ett sk. norskt black-metal band. De har funnits sen 80-talet men bytt medlemmar under tiden och inte för att folk har hoppat av.. nej nej.
1. Sångaren Dead (svensk f.ö.) tog livet av sig. När hans bandmedlemmar hittade hans kropp fotade de liket och använde bildet som skivomslag.
2. Euronymous som var gitarrist på tidigt 90-tal knivmördades av bandets bassist Varg Vikernes.
3. De har tydligen bränt upp en del kyrkor i Norge.
4. Varg tömdes till livstid men kom ut efter 10 år.
5. I år på festivalen så hängde sig alla i bandet på scen. Ingen dog dock.....

Världens vidrigast band, om ni frågar mig.



Turnén forsätter

Min turné i Sverige fortsätter. Efter två helger i Göteborg, är det nu dags för Sölvesborg. Fredag, lördag och söndag kan du hittade mig i Sölvesborg.
Varför då?
Jo, för att Aerosmith kommer dit i helgen. Boooooom!


Ojojoj vilken sommar!

Längesen jag skrev här nu. Jag hade rätt bra tempo på inlägg förut, men som jag skrev för en tid sedan. 21:a maj släpps Rockstars nya spel "Red Dead Redemption" och helvete va bra det är. Jag skiter i om solen skiner, vi ses när jag är klar med liret.

Igår åt jag en pizza i Rålis! Det var ägg, bacon och lök på. Pizzerian kallade pizzan för "Big Ben". Klas; är inte det en pompei i Årsta?

RSS 2.0