Supermodell avled efter fall från balkong

Den kazakstanska supermodellen Ruslana Korshunova avled på lördagen efter att ha fallit från en balkong på nionde våningen i New York. Det finns ingen misstanke om brott, rapporterar nyhetsbyrån Reuters och flera amerikanska medier.

Läs resten här om du vill.


Jag tror att det gick till såhär. Ruslana gick ut på balkongen för att röka lite heroin (det är vanligt i modellkretsar). Väl ute på balkongen uppstod det ett vindrag i hennes lägenhet. Kan vara att köksfläkten var på, eller ett fönster i ett annat rum. Det blev då väldigt svårt för hennes 20 kg tunga kropp att stå emot vinden och vips flög hon av balkongen som ett litet löv.

Vad tror ni hände?

David och Fredrik konverserar via sms

David: Jag är öm i anus. NO HOMO
Fredrik: Hehe. Bajsade du ut en stor korv eller har du och shadi börjat experimentera i sovrummet?
David: D kändes som jag bajsade ut en sten stor som en vattenmelon. Kan knappt gå rakt
Fredrik: Hatar när det händer. Kom det fort eller fick du pressa?
David: Pressa. D va ketchupeffekten. Fast inte rött och rinnigt. Ska smörja in anus sen. Vill du hjälpa till? Jag kan behöva en hand
Fredrik: I would do anything for love, but I won´t do that.

David satt på sitt jobb på lindö park och Fredrik på sitt jobb på etc när den konversation utspelade sig.

Good shit(gott bajs)



Har ni inte kollat denna sida förut så ska ni göra det nu. Lyssna på era favo artister med databas på runt 12milj låtar. Man kan gå in och välja låtar ur varje album vilket man inte har kunnat på t.ex. Lastfm.com

Sidan heter www.jogli.com Ni ser även musikvideo/liveframträdande medans låten spelas. Gott bajs!

Puss!

Piss-strejk

Due to the writers' strike, Season 5 will premiere in September 2008 instead of June

Det är senaste nytt ang. Entourage. Typiskt, jag som verkligen sett fram emot nya avsnitt nu.

Slut på sommardvalan

Hej, det var länge sedan!
Jag fick precis till en liten gnista (då jag lyssnade på Sigur Rós nya album "Með suð í eyrum við spilum endalaust") som jag hoppas kunna slänga på blogg-glöden..

"Með suð í eyrum við spilum endalaust" är ett helt fantastiskt album. Jag tycker att det låter lite mer kommersiellt än Sigur Rós tidigare alster, så är man mottaglig för denna typ av musik så lär man bli fäst direkt.
Jag tänkte inte skriva så mycket mer eftersom jag tycker Sigur Rós musik talar rätt bra för sig själv.

Ett smakprov (inte den bästa låten på skivan om ni frågar mig, men den är inte dum)




Förhandslyssning är möjligt på Dagens skiva eller på deras hemsida
Min personliga favoritlåt på skivan är "Illgresi"

Mer information om Sigur Rós finns t.ex. här

PS. "mammas söner" låter mycket trevligare!

Vecka 31

Det är den veckan som jag numera kallar "semesterveckan 2008". Det är min enda ledig vecka i sommar och då vill jag hitta på något kul. Vad ska ni andra göra då? Vilka är lediga? Vilka vill åka utomlands? Vi måste styra upp något kul att göra då. Vad sägs om att dra ned till nån soft ö/by vid medelhavet, hyra en vespa och sen ba glida runt och bada på olika ställen. Då tänker jag inte på typ Kos, Rhodos och liknande, utan nån pitoresk by i grekland, fylld med tzatziki och annat gött. Från och med börjar börjar vi planera.

Min mamma är ingen bitch

Jag har tänkt på en sak. Våran gemensamma användare vi har här när vi loggar in på MrWhite heter Sons of Bitches. Vad är grejen med det? Vem bestämmde det? Min mamma är ingen bitch. Kmikes Monica är ingen bitch. Tonys Monica är ingen bitch. De andra pojkarnas mammor har jag inte träffat, men antar att de inte heller är några bitches. Jag kräver ett namnbyte. Det här ser inte bra ut. Jag kan inte stå för detta. Jag kommer aldrig kalla min mamma för bitch.

2-0 till Sverige ikväll!



Ikväll tar vi ryssen. Lirar vi på samma nivå som mot Grekland och Spanien blir detta nemas problemas. 2-0 tror jag som sagt. Vi får väl se om man har rätt.

Ska bli kul att få träffa er i helgen boys.

Pussar!

Hallå! ..allå...allå...allå...



Här var det tomt på nyheter och annat trams. Känns som det börjar bli ett ständigt återkommande tillstånd här på bloggen. Tråkigt, ja visst, men en person gör inte ett helt lag som Henke skulle säga. Jag tänker inte säga att jag ska bättra mig och skriva mer. Jag har ingen som helst lust just nu. Kanske återvänder jag och börjar skriva igen. Kanske.

Hoppas ni får en finfin sommar!

M v h Tony

Examen imorgon!



Imorgon tar man examen och dessa 2 studieår är ddärmed slut. Känns lite märkligt faktiskt. Det har gått så förbannat fort tycker jag.

Vi har haft det trevligt den sista tiden med mycket avslutningsaktiviteter. Helgen på Stufvenäs värdshus var riktigt nice. Bodde själv i ett lyxigt dubbelrum och till middag serverades det nässelsoppa med vaktelägg, kalv och något utsökt till efterrätt. Fick även 300 kr att dricka för vilket gick till fina wiskeys och god öl. Idag lunchade vi på ett underbart ställe vid havet nära Kalmar slott. Attans så god den buffén var.

Imorgon ska jag skicka ut mitt CV till massor av massage kliniker i London. Jag hittade ett ställe som lät extra bra. Här är ett utdrag:

"The G-Spot or Sacred Spot of a man is his prostate gland. Tantric philosophy considers the G-Spot a man's emotional sex center. Massaging the man's prostate releases tremendous amounts of emotional and physical stress. Coupled with stimulation of his penis or "lingam", massaging his prostate can be extremely pleasurable and healing to the man. Since the most direct way to massage the man's Sacred Spot is through his anus, it takes time to adjust to being penetrated in this way. It is not for every man. The benefits are many and the pleasure can be very intense. For tantric partners, lovers or those otherwise genuinely comfortable with one another, massaging the sacred spot can be a powerful experience. Not only in terms of ecstatic pleasure for the "receiver", but in the sexual empowerment has it bestowed on the "giver".

The walnut sized prostate gland is located directly underneath the bladder, not far from the internal root of the penis (see diagram). As can be seen, the gland is in close proximity to the rectal wall, allowing for easy access through the anus".

Jag känner att jag är en ganska bra massör men behöver nog läsa igenom min massageteori igen för detta kommer jag inte ihåg att jag lärt mig.

Jag kommer hem en sväng över helgen. Kom på att det faktiskt är nationaldag på fredag så det kanske finns tid att stryka våra folkträkter och träffas för en lugn aktivitet på kvällen?

Ha det gott!


RSS 2.0