Peter Myndes Backe 11:37

 
Världens bästa film. Clerks 2.

God morgon,

Nu sitter jag här på jobbet och kontemplerar... vad det nu betyder. Jag har en mäktig bakfylla som pockar på uppmärksamheten, jag sov mellan 5 och 8 i morse och nu ligger kära Adde hemma i min bäddsoffa och sussar så gott. Lyckans ost. Undrar när han tänkt komma förbi med mina nycklar. Snart är det lunch i alla fall. Igår var det hemvändar fest kan man säga. Började med att jag o adde försökte hitta nåt fint på den obefintliga mellandags-rean. Va fan! Den sög. Det var ju ingen rea, har dom slutat med det eller? Sen åkte vi i alla fall till Klazzy o fikade med dopp i kaffet. Kvällen fortskred med en mycket delikat pizza tillsammans med gänget vid gullmars. Den här texten känns ganska trist. men va fan... Kvällen slutade i alla fall på Kvarnen tillsammans med så gott som hela det gamla goda gänget från back in the days. Adde, micke, klas, henke, macke o jag.... å så David förstås. Mycket trevligt. Vad jag hör så har Mac inte kommit hem än. Han gick väl hem med Dilba som han stog och limmade på när jag gick....

Nu är det dags att sätta igång och jobba lite, innan jag går på lunch.

Dan före dan..

Jag tänkte bara komma med ett tips till er som inte hunnit skaffa alla julklappar än. Man behöver faktiskt inte köpa allt, man kan göra egna julklappar. Här kommer ett tips:


Vad ska man köpa?

Sitter på jobbet, svarar i telefon som vanligt och försöker blicka in i framtiden då jag ska bli elklasse... Inte så länge kvar till ansökningsdags, bara några månader och sen till hösten så drar det förhoppningsvis igång. Men innan dess har jag ju självfallet min resa till Indonesien och den svenska sommaren framför mig. Tänk om det kunde vara nu istället! Istället för detta risiga deprimerande väder... jag är inte bitter, det är bara som det låter...
Men nu till det stora dilemmat, snart är det julafton och jag behöver ha handlat klart alla julklappar idag efter jobbet, så jag tänkte ta mig ut i vimlet med förhoppning att hitta något fint till familj och släkt.
Vad ska man köpa? Posta gärna lite förslag under dagen så jag iaf har några riddare i borgen då jag går ut.

Spår i snön

Hälsar kmike och mac hjärtligt välkomna till denna omanliga, fjolliga blogg "mr white"... nya layouten känns ju lite sådär Tobs? (picture Magnus Carlsson http://www.magnusonline.se som webansvarig för denna sida... han skulle passa som pepparkaka tillsammans med varm julglögg...)
Förövrigt, Magnus nya skiva spår i snön har nyligen släppts, kanske vore nåt att köpa till mamma och pappa i julklapp? Men är man så här sent ute med julklappsinköpen så kan man nog inte förvänta sig att få tag i ett ex av skivan då den troligtvis är slutsåld, så bra som den verkar va...
Man får väl nöja sig med något av hans tidigare alster...Kan tipsa er som inte vet att han tidigare var aktuell i gruppen Alcazar som jag fortfarande brinner mycket hett för, jätterara pojkar det där... deras låtar spelas fortfarande flera år efter deras debut (både på scen och tillsammans utanför rampljuset) på alla sjyssta nattklubbar runt stureplan,  till och med innestället "Kicki´s" på kungsgatan (http://www.kickis.gastrogate.com/) har den på sin ipodmixer playlist...

Nu är det dags för mig att återuppta denna beska arbetsdag.

God Jul Alles!

Götgatan 12:02



Gick götgatan fram idag för att hitta nånstanns att äta lunch när jag plötsligt får se en smäcker Volvo C30 står och glänser utanför Filippa K butiken. Mycket bra reklam-plats. Götgatan utanför Filippa K-butiken så gott som kryllar av presumtiva köpare som passar in på Volvos målgrupp som handen i handsken. Unga, karriärsstinna, snygga, vältränade, rika par boende i etage-våning på söder som inte har tid med barn. Även om jag inte riktigt passar in där än så gillar jag bilen skarpt. Tyvärr blev jag ju så pass handfallen och förbluffad över att se den, senast live var på Sthlms bilsalong,  så jag glömde ju helt att ta kort med mobilen. Men men, här är en film som är betydligt snyggare än den jag skulle ha lyckats åtstadkomma med min smått havererade mobilkamera.

Har förövrigt fått hem min underbart snygga Sony N2 kamera! Jäkligt härlig, fin fin kvalitetskänsla men lite orolig över hur kladdig den stora 3" touchscreen skärmen kommer bli efter flitigt användande. Tänk dig en kräftskiva!?! Aja, det löser sig....

Ikväll blir det filmkväll hos johan och hemvändar firande för Mac som är hemma över julen. Skoj!
Nu måste jag jobba lite igen.

dave med hemligt sällskap på medis

DSC00296
dave med hemligt sällskap på medis

Ett enastående resultat.

Siba


Det har varit en lång händelserik natt. Det här är vad som skedde timma för timma:


Kl. 01.23. Jag vaknade av en kraftig värkaktivitet. Kunde liksom känna rytmiska kontraktioner i mina glatta muskelceller runt livmodern. Jag förstod genast att jag felat, då jag åt min mix med sojabönor och lakritspipor innan sänggående. Det fick uppenbarligen mitt östrogen att skjuta i höjden, något som förtidigade allt sammans. Tog ett glas varm mjölk och tittade på ett inspelat avsnitt av The Tyra Banks show.

Kl. 01.45. Värkarna tilltog ytterligare. Jag troddde dock inte att det var dags eftersom jag har ca 3v kvar, men när jag gick ut på toaletten för att lätta avföring, passade jag på att mäta med en gammal skollinjal i trä, och såg då till min fasa att livmoderhalsen redan var vidgad och mina fosterhinnor hade brustit. Inte bara lite vanligt "skvätt i sängen" tidigare då. Jag mätte mig till 7cm öppen. Jag fick panik och sprang ut ur min lägenhet endast iförd en sarong jag fått av min mor, då hon kom hem efter 2-års arbete på någon sorts massageklinik i Pattaya, Thailand.

Kl. 02.05. Jag hann bara komma ner till ån när jag under min ilfart såg en mörk kalufs titta fram ur mitt inre. Jag insåg genast att det inte fanns mycket tid att spela på. Jag satte mig ned brevid ån för att med stor möda driva ut denna fantastiska skapelse ur mitt inre. När jag fick ut barnet kunde jag direkt se samma stiliga drag som den svartmustige främlingen som sådde detta frö i mig den där Februarinatten.

Kl. 02.25. JAg satt utmattad men lycklig med det lilla undret i famnen vid ån för att ta igen mig. Det började åter grumla i magen på mig och jag insåg att; -Jaha, då var det dags för efterbördsskedet. Jag tryckte ur mig placentan(moderkakan) med tillhörande fosterhinnor. Vi satt sedan hela morgonen och matade svanarna i ån med dessa, samtidigt som en bländande vacker soluppgång gick upp över Kalmar slott.

Kl. 07.30. Fölk började strömma förbi påväg till sina arbeten, så jag lämnade födelseplatsen för att gå till Willys för att köpa Euroshoppers förnödenheter till barnet.

Kl 08.45. Jag gick tillbaka till Willys för att hämta det kladdiga barnet som jag i ren förvirring hade glömt kvar på en hylla med mjukt lantbröd, där jag lagt honom tidigare.

Idag sitter vi här, och jag börjar mer och mer intala mig att denne pojk, som jag nu kallar Siba, inte kan vara min. Jag funderar nu på att döda honom...

Kolla klockan.

Idag gick jag nog upp först av alla!
Weeeeeeee!!

Idag fick jag reda på att jag kom in på skolan jag ville komma in på. Så egentligen gick jag upp i onödan. Jag gick upp för att gå på en antagningsintervju, men den skolan verkade suga.. jag har tagit en 2-timmars powernap, så nu är jag back on track..

back

8 months and counting...

8 months and counting...

Jaha, då var det väl dags för mig att dra mitt strå till stacken på denna Blögg...haha, nästan som glögg! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAg har efter djupdykningar i min fysiologi-litteratur kunnat konstatera det inträffade -män kan visst bli gravida. Jag har uppenbarligen fått en primär spermatocyt-utveckling i min Blastocele. Vad sjukt, tänker ni då -Ja...så tänkte jag med, men det ljusnar när jag insåg att mina Trofoblaster har totalstimulerat lutealcellerna, vilket har lett till...just det; Humant Chorionsomatomammotropin(hSC). En gullig främling med "fast hand", kan förändra ditt liv under en natt. Dock spänd av förväntan....

Annars, åker hem till mina plutteponkar på ons. Ska bli kul att åter igen ha kuddkrig och lyssna på Whams "Last Christmas". Många fina minnen med många fina vänner.

Har nu betat av min första termin i lyckosökandet att bli Friskvårdspedagog. Har varit riktigt kul. Träffat många nya människor som dessvärre valt att avböja min vänskap. Huvudanledning till att jag flyttade hit var ju att studera, så jag är inte så ledsen över det. Ringer morsan och bror dagligen, så social är man ju ändå.

Nä, nu ska jag gå och lägga om och badda mina liggsår.

Ses i jul och nyår!

Puss och kram!

Äntligen

Det är såklart hög tid att jag skriver mitt första inlägg i mrwhite-bloggen.

Jag tänkte börja med att varna mina bekanta för att dom kanske inte kommer att känna igen mig när jag kommer upp till nordligare breddgrader om några dagar. De senaste månaderna har jag nämligen ägnat mig åt ganska seriös doping. Jag ska försöka lägga upp en bild som beskriver en typisk frukost, så kanske ni förstår.

Mmmums

Det spritter i fingrarna av blogglädje, men jag ska suga lite på karamellen så att mina inlägg kan hålla samma höga klass som era skapelser. Vi ses i helgen, om den gyllene draken tar mig ända upp till stokkholm. Puss och kram.

Micke

Tidiga julklappar

Sony N2

Glad 3:dje advent für alles!
Nu undrar ni säkerligen vad en bild på Sonys nya Cybershot N2 med 10,1 megapixlar & 3" touchscreen gör här på bloggen?! Den här lilla godingen sitter jag hemma och väntar på just nu. Olyckligtvis åkte min gamla kamera, som fyllde 18 månader i helgen, i backen just denna helg när jag var ute på landet med jobbet för att leka, bada och dricka. Men nu fick jag i alla fall en anledning till att skaffa mig en ny kamera. Den här är mycket läcker och det bästa av allt - den kommer i Champagne-finnish!! :D Najs! Tack för den tomten.

Nu är ju inte det här den enda anledningen till att vara glad och nöjd. Allt handlar inte om materiella ting, eller? Aja, ni som följt bloggen vet ju att jag läst Ma C ett tag nu... Så i fredags var det dags för nationella provet. Ojoj! Resultaten fick vi reda på idag - efter att ha suttit och väntat i en timme. Om jag säger så här: VG! VG! VG! VG! VG! VG! haha. Nu är jag jävligt nöjd. Trodde jag skulle bomma helt och hållet. Men icke. Man är ju lite av en brainiac. Så nu är det fritt fram att söka de utbildningar jag är intresserad av till våren. Mycket bra.

Tack för mig!

6 dagar kvar..

Nu är det inte många dar kvar tills det är karl bertil jonsson på tv!! Jag har väntat ett år snart. Ska bli riktigt kul, funderar på att bandad det, så jag slipper vänta lika länge nästa år.
Veckan var rätt seg, men jag helgen började redan i torsdags kändes det som.
Tänkte bjuda på lite bilder på veckans fest på Grodan!

Alltid på g, dom där spritfeta disc jockarna..
grodan2

Inte helt ovanlig syn på grodan.. lite mkt bratfingrar..
grodan1

Ännu fler fingrar!
grodan3

Jag ska strax sova. Klockan är bara 03:01 och jag la precis ett på tok för högt bud på eBay,  på att par air force 1 från 2001, som jag egentligen inte vill ha.. hoppas nån bjuder över inatt hehe. Auktionen är slut om 5 timmar, hoppas jag inte är vaken då. Jag berättar imorgon om hur det gick.

Som vanligt hittar vi något gött i luckan. Den här gången blev det en klassiker, va? Kul film, va? Jag har vart raggare, va?


3:e advent

3:e advent

Dags för den numera obligatoriska adventsljusstake-bilden, det är nämligen 3:e advent idag och snart kommer tomten!
Börjar bli dags att handla julklappar, hoppas man hinner med det någon dag mitt i veckan så man slipper vara ute precis i sista sekund... Och vad ska man köpa?? Det ska jag ta och fundera på medans jag lyssnar på gamla godingar med Roxette som "the look" "joyride" och "Listen to your heart" Oj oj oj, det var tider det...

"Sleeping in my car - I will undress you

Sleeping in my car - I will caress you

Staying in the back seat of my car making love, oh yea!"

10 dagar kvar..

It´s going down tonight!
Swedish House Maffia @ Grodan Cocktail Club!
Riktigt peppad, det är inte ofta dom kör ihop. Det är inte ofta nån av dom kör i Sverige över huvudtaget.
Har inget att berätta idag, mer än att det är lite partaj på Sportif ikväll, med efterfest på Indigo.

I dagens lucka hittar vi Daniel och Leif, brr bbrr.


12 dagar kvar..

Nu har vi kommit halvvägs så att säga. Julafton närmar sig. Jag har som tur var redan inhandlat alla julklapparna i år, vilket är lite ovanligt. Men jag ska nog ändå ge mig ut i julrushen nån helg. Det är så skönt att stå och strängas på åhléns city dagarna innan jul!

Senaste tiden har jag inte gjort nånting nästan, det beror på att jag har blviit beroende av crack.
http://www.jeannettevejarano.com/games/tower-defence.html
Det där spelet är crack och det är Micks fel. Det var han som fick men att börja lira det och nu kan jag inte sluta.
Jag har bokat en biljett till London, det är iaf nåt. Ska åka över i Januari och hälsa på allas våran Dennis och Malin. Känna på citypulsen och dricka en pint kanske. Ska bli kul att se hur illa deras lägenhet är, om jag ska tro det Dennis har berättat har jag väldigt låga förväntingar på boendet, men who knows.
I lördags var jag iofs i gamla stan och käkade med min familj, det var trevligt. Vi firade mor i huset, dagen innan själva födelsedagen dock, men det berodde på att hon fick besök dagen därpå. Och på söndagskvällen begav Mor och Syster sig till någon julkonsert. Jag själv begav mig till Tony för att avnjuta en Lost-afton med pizza, läsk och nötter.
På tal om film hos Tony, tack Klas för filmtipset. Wolf Creek var russkigt bra. Jag har sett den fler gånger sen dess och har tipsat flera andra om detta mästerverk. Kan du inte göra en lista med fler filmer du gillar?


Jag hittade ingen film, så ni får hålla till godo med en ljuvlig bild på Ernst istället.
erre

2:a advent

2:a advent

Grattis! Idag är det andra advent och jag är hemma igen. Giget i Visby gick helt okej, kul att spela och skönt att greja lite extra julklappaspengar...

Det är bra fart på bloggen nu märker jag... kul att se! Men jag väntar fortfarande på att mackan och micke ska börja skriva massa dumheter här?

Imorgon är det tillbaka till jobbet... det blir till att dricka mycket kaffe och harva på som vanligt, rätt skönt faktiskt...

David och Tony, slösa inte bort era liv på dessa tv-serier! Ni mår inte bra av för mycket tv, era ögon blir ju alldeles fyrkantiga, lärde ni er inte det när ni var små?
Lost är förbannat bra... Tony vänta bara, en skön cliffhanger innan sesångs uppbehållet, för du är väl inte redan ikapp? I så fall har du kollat sjukligt mycket på tv och behöver söka hjälp?

David, när ska du ha sko-utställning? Auktion? Jag behöver ett par höga, ruskigt limiterade airforce one, kan du greja detta tills vi ska ut i helgen...  "fula skor, inga brudar som du alltid brukar säga..." Du måste ställa upp på mig!

Sist men inte minst en jävligt smakfull bild från dagens stadspromenad i Visby...

Muuiren...

Är det här Davids blogg eller?



Som Dave skriver så har det blivit någon form av tv-serie hysteri i umgänget. Nu slipper vi umgås med varandra i alla fall! ...och när vi oundvikligen kommer stöta ihop på stan har vi åtminstone något att prata om. Det känns ju bra. Det är sant, jag är en tv-serie-junkie jag med. Totalt nere med Lost just nu. Ligger även i fas med de senaste The Office US avsnitten. Det är dock bara 16 timmar kvar (senast jag kollade) tills jag har The Simpsons säsong 1-16. Där får man ligga i. Men sen behöver man aldrig mer kolla på tv. Då har man sett allt. Allt annat kommer vara en besvikelse.

I helgen blir det företags-jippo ute i skogen. Live-bloggning direkt från en kursgård nära dig är att vänta, så länge jag har förståndet i behåll...

16 dagar kvar..

Fuck.. glömde skriva igår, eller det är bara 42 minuter för sent.. Kollade på Will Ferrells Tallageda Nights och glömde helt bort att jag skulle blogga. Det är lite pga. att jag inte hittat några nya julklipp.. OOoooooops! Istället tänkte jag berätta att jag har betat av de sista avsnitten av Prison Break, så nu måste jag vänta till slutet på Januari för att se avsnitt 14.. Segt. Ska inte avslöja något, eftersom jag vet att flera av våra (miljontals) besökare följer serien på tv3 och därför ligger en smula efter. Tony som fastnat i "tv-serie-träsket" har väl iaf kommit ikapp, och Klas, du såg väl avsnittet för nån veckan sen?
Så nu är jag up-to-date med Lost, Prison Break, Desperate Housewife, 30 rock, Studio 60 on the sunset strip och självklart Entourage. Jag har försökt sätta mig in i Sopranos, men det känns lite segt när jag vet att jag har 10 säsonger framför mig, dvs. cirkus 200 avsnitt.. det ska bli mitt nyårslöfte kanske.. se alla avsnitt av The Sopranos.

Snart är det dags att göra sina "årets bästa"-listor. Årets album, årets filmer, årets sneakers osv.. Jag lovar att mina listor kommer bjuda på många överraskningar


Kan man komma i julstämning på ett bättre sätt, än att titta på Home Alone?

18 dagar kvar..

Idag skulle jag gå upp hyffsat tidigt tänkte jag. Gick och la mig runt midnatt och satte klockan på väckning 09.30. Klockan 14.13 gick jag upp.. känns jobbigt när det är bäcksvart 1 timma senare.. men men. Hade iofs ändå inte tänkt gå ut och leka i solen.. Idag ska jag baka något gott och ha filmmarathon.. eller om jag har tur så får jag sällskap och drar till Café Opera och njuter av Roger Sanchez toner. Hoppas det blir fett. Jag lovar att hålla er uppdaterad!

I dagens lucka hittar vi skurt, som här visar litejulpynt. Mycket nöje!


19 dagar kvar..

Tiden går fort. Eller så är det jag som sovit bort dom senaste dagarna. Har knappt varit utomhus, de 3 senaste dagarna. Idag var jag dock tvungen att gå upp tidigt. 9.30 ringde klockan.
Idag har jag haft en väldigt tung dag. Var på en antagningsintervju för att se om jag är lämplig att plugga till export manager. Rätt stelt i början men sen flöt det på bra. Hoppas dom tar in mig.
När jag satt och väntade på min tur så hann jag se lite folk som läste där nu och det som många hade gemensamt var deras silikonbröst. Det kändes som man var i en leksaksaffär.
Just nu var de mitt uppe i att söka praktikplatser, och alla skulle bräcka varandra..
-"jag var på intervju hos j.lindeberg igår.."
-"jag har fixat min praktikplats som assistent åt inköparen på Filippa K"

Och så höll dom på.. Det är iofs fett om man själv kan fixa nån skön praktikplats hehe

Jag måste köpa en julkalender, dom säljer billiga chokladkalendrar på coop. Utan kalender får jag ingen julstämning. På tal om det. Det var längesen man såg nån rolig på tv. Den där norska serien som gick på femman, Nissen pa loven, var rätt kul. Men tacka vett ja Sune!


1:a advent

1:a advent

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu men det blir ljusare igen!!!!
Från mig till er alla en riktigt riktigt trevlig första advent
PS. hade ingen mossa så det fick bli snäckskal istället...

Lite bilder från resan

8th
Det var ganska dött första morgonen. Vi var dom enda som var vakna innan 9 (en lördag), tror jag.

manhattan
Lite mulet den här dagen. Vi gick från Manhattan över till Brooklyn enbart för att ta den här bilden. Men ändå blev det inte bra väder... men men. Det var varmt iaf.

skor
Nån slags skoaffär, tror jag. Tony ser du att dom skyltar med Greedy!

fatbeats
Heaven!

bigbooty
Ouchie mama!

pizza
Lunch time!

burger
Jag vågade aldrig prova den där. Lite väl grov för min smak.

Hur går det med samlandet?

David David!! Nu kanske det snart är dags att öppna skoaffär?!?

airforceone

 Lägg till de 13 paren du införskaffade i NY så har du bästa utbudet i stan... Du skulle ju iofs sälja slut på en dag, sedan skulle din lilla affär vara alldeles tom så det kanske är bättre att du säljer dem hemifrån... Medis är ju centralt och bra.
 Åk jorden runt för pengarna och upptäck världen och dig själv, eller så kan du ju alltid fortsätta samla?
Jag är väl bara avundsjuk antar jag, eftersom jag bara äger ett par skor. Ett par röda puma som en gång i tiden var jätteröda...
För att citera vad du en gång sa till mig: "med smutsiga och slitna sneakers får man inga tjejer".... Det blir väl dags att införskaffa ett par fräsiga airforce innan det går helt åt skogen för mig... Synd att vi inte har samma storlek då kanske jag hade krypit i ett par av dina.
So long sneakerking!

The Shins - Phantom Limb (riktigt sköna, tack tack Andreas, du ska veta att jag är så evigt tacksam, glöm inte det! VIi ses i Frankrike, är det nästa helg du kommer? Jag väntar ivrigt...)

Back in the days...

Back in the days...

Ja, som lilla Andy nämner var den en alldeles speciell dag. Även helgen som var blev mycket speciell, lilla Cecilia fyllde år förstås. Och firas det skulle hon - med buller och bong! Det blev indiskt, det blev glatt, det blev lite Olssons Video och det blev efterfest.... för en del. Apropå speciella dagar så ser vi ju här ovan ett exempel på en allldeles förträfflig dag på Djurgården för några år sedan.

Förövrigt avlöpte helgen utan incidenter, själv belönades jag med några öl efter jobbet tillsammans med gamla goda Eric och Helena. En mycket givande kväll må jag säga om jag får uttrycka mig frankt. Söndagen avnjöts i 'familjens' närhet ute i Kirschdorf.

Men nu är det faktiskt fredag igen, och vad ska man då hitta på? Joooo...... det blir pizza och snacks och myspys med Klazzy ikväll. Förhoppningsvis slipper jag tvingas titta på Idol-finalen, men man vet ju aldrig med populär-kultur-fantasten Klas.

Trevlig helg!
ps. I'm akin' 4 some lovin', come home Dave!!!

Jag mar bra..

Jag har forstatt att folk dar hemma inte tror att jag mar bra. Men nu kan ni lugna er, 13 par skor ar jag uppe i nu, sa som ni forstar mar jag utmarkt. Ett gang vinyler har det oxa blivit, Tees, trojjor, jeans och sist men inte minst ett gang riktigt feta mossor!
Idag ar det sista kvallen, sa det blir till att fira lite. Igar va vi pa jazzklubb och sag ur lokalbefolkningen roade sig, tror det eller er sa gillar dom musik har borta.
Jag har tagit en massa bra bilder idag, fick en bra bild pa en enorm bakdel som jag tror kan fa manga singlar att tappa hakan.
Laddar upp ett gang nar jag kommer hem.
Vi ses snart igen!

RSS 2.0