grillkväll med polarna

DSC00147.JPG
grillkväll med polarna

Båtturist

DSC00146.JPG
Båtturist

spårvagnsturist

DSC00142.JPG
spårvagnsturist

Grattis kMike

Önskar hela mr White!
Hoppas du haft en trevlig födelsedag.

Vi hade i alla fall tur med vädret!(?)


Den bästa traditionen någonsin?

Känner att det är dags att avlägga rapport från den senaste tiden och speciellt midsommar som ingen ännu vågat blogga om trots att större delen av mrwhite var samlade runt stången.

Det hela avlöpte mycket lyckat enligt min högst personliga mening. Davidssons bjöd ut oss alla plus några andra utomsockens till deras lilla ö i skärgården på fredan. Tog båten från strandvägen och lämnade stockholm bakom oss för ett tag. Midsommaraftonen inehöll allt från femkamp, sill & nubbelunch, bbq, bad, allsång och mycket mer. Eftersom (i stort sett) alla som läser den här bloggen var där så är det väl ingen mening med att gå in på detaljer. Bilderna får tala för sig själva. Om det är någon annan som har bilder så kan ni ju lägga upp dom  här också.

Själv stannade jag bara tills på lördag morgon då jag begav mig vidare ut i skärgården för att möta upp med släkt, familj och andra bekanta utanför Harö. Där blev det mest till att gäsa, slappa och kasta pil plus en massa god mat. Åkte hem till kära sthlm igen på söndan. Nu är det bara semester som gäller för min del, den här och nästa vecka.

femkampslagen:
Lag á Lätt (vinnare), Lag & Rätt (förlorare), Lag Syd (förlorare)
  

   
   

Ehhh... JA!

Klas Mikael bloggar igen!
Jag sitter just nu på jobbet och har långtråkigt, det är knappt att jag behövs här... Jag har roat mig med att kolla mailen som innehöll 0 nya mail, uppdaterat lite nyckelord på bloggen och även jobbat någon minut emellanåt.
Vädret var ju inget att hurra för idag, vilken tur då man måste sitta inne och ha tråkigt hela dagen. Där fick ni som just nu har semester! Då får ni också sitta inne och tråka, kanske spela kort eller alfapet?
Efter jobbet är det dags att besöka en av stans mest metrosexuella frisörsalong, Michael och Frisörena som pojkflickan Tony har rekommenderat mig så varmt. Sist jag klippte mig gick jag till hårgänget som fröken Davidsson rekommenderade, det var dyrt men ganska bra...
Man kanske skulle köpa lite nya paltor också när man ändå är igång så man kan vara ordentligt helgfin... vi får se vad man hinner med, skulle vilja köpa mig en ny skjorta. Jag gillar skjortor eftersom jag är en långärmad-skjortkille...
Undra om det finns några Ewin kvar på Weekday? I så fall kanske jag knycker ett par på väg till frisören. Men som vanligt när det är rea så finns väl aldrig ens storlek kvar. Dessutom är det risigt att köpa rea:t enligt vissa så man kanske skulle låta bli.
Det var länge sen jag bloggade på riktigt, känns skönt att få det gjort. Det känns som en tung sten lättar från mitt hjärta. Jag har haft lite dåligt samvete, (då jag inte har bloggat på länge) att så många människor gått miste om allt betydelsefullt, intressant som har hänt i mitt liv på senaste tiden... den förlusten önskar jag inte ens min värste fiende!

Usch vad tråkigt jag har, kaffet på jobbet är inte ens gott! Eller det kanske är gott om man gillar blaskig latte gjord på pulvermjölk, fan ta er selecta!


Will Ferrell pratar svenska

http://www.youtube.com/watch?v=oRfQ5zvUEOI
Riktigt underhållande.

http://www.youtube.com/watch?v=9wHl_Gy5W6s
Det här klippet är oxå russkigt kul. Pay the rent!

Hej!

Jag ska flytta till Östgötagatan 76!
Södermalms bästa lägenhet! Fråga Tony om ni inte tror mig.



















































Om hsb tillåter mig dvs.

Pablo Francisco Live 2007

Pablo kommer till Malmö/Stockholm/Göteborg i September.
Biljetter på ticnet.se!
Verkar som det redan är på väg att ta slut... frågan är om man ska se honom igen. Han återanvänder så mycket, så jag tror inte det blir så mycket nu..
Men ni andra borde dra och se honom! Awesome!

mrwhite lämnar stockholm bakom sig

DSC00134.JPG
mrwhite lämnar stockholm bakom sig

Glad sommar!

image226

image227
Bästa tifot!

Ja, det var ju inte kul det här, att Djurgården skulle förlora. Man kan ändå inte vinna alla matcher, efter tre raka vinster så var det väl dags. Låt Hammarby hänga med i toppstriden så att det blir lite spänning. Nu gäller det bara att Djurgården vinner de kommande, lätta matcherna mot Gefle och Malmö.

Nu är det snart midsommar igen. Ska bli grymmt skönt att sticka ut till Davidssons lilla ö ute i skärgården. Samtidigt börjar även min första semester, två veckor. Får se vad man styr upp då. Har ingen aning om vad man ska hitta på. Funderar på att dra till London och hälsa på lite folk. Vi får se.

Glad midsommar!

SUMMER SUMMER SUMMER SUMMERTIMES!!!

image225

Oooh yeah, imorgon är det midsommar. Ska bli eine trevlishe stundt. Vädret ska bli skapligt med risk för påmulnande framåt kvällen. Tänkte att jag skulle ladda upp en fin bild på Bajens trogna sektion. Var en fin match det. Djurgården blev förnedrade vilket var skönt att se. Tony den lilla tjorven hade självklart köpt djurgårsplatser till oss, så jag fick hålla inne mina lyckorop när Hammarby gjorde mål för att inte bli lynchad. Allt som allt en trevlig kväll. Ha det nu bra allihop, speciellt du Klas din stackare som sitter och jobbar imorgon medans vi gör våra hjärnceller till taffliga simmare med snaps och öl.

PEACE LAJV AND UNDERSTANDING!

My lord

Nu har Stockholm börjat översvämmas av turister. I hate it. Dom är överallt och drar ned på tempot. På tunnelbanan, bussen, rulltrappor, övergångsställen osv.. Dom står och funderar i flera minuter innan dom går på tågen eller av.. så grymt irriterande. Det är främst våra inhemska turister som är långsamma. För dom är våra lokaltrafik lite nytt kanske.
Japanerna lär tycka att våra tunnelbanor är antika. Dom smälter bättre in i trafiken.

Det värsta är när man träffar en familj, låt säga att de är från Karlstad. De har antagligen bott på något vandrarhemsliknande hotell på södermalm. De går upp tidigt och äter frukost kring Zinken. De tycker att de är lite kyligt, kanske för dom gick upp 7.00. De har jackor, extra tröjor, ryggsäckar, kameror och allt. Men självklart blir det varmt och de lägger allt i ryggsäcken. Vilket gör att dom blir väldigt svettiga i solen när de bär på ryggsäcken och istället för att promenera tar de bussen en bit. På bussen som är full står självklart jag. Pappan i familjen från Karlstad låter sina barn och fru sitta medans han står upp. I Karlstad stannar bussen nästan aldrig (eftersom de inte bor några där), så pappan tror att det är likadant i Stockholm så han tror att han kan stå utan att hålla i sig. Men icke, bussen stannar till och från, det är alltid ryckigt och då flyger svett-äckliga-pappan in i mig och kladdar ned hela min nya T-shirt.
JAG hatar turisterna från Sverige.

Ska bli skönt att slippa Stockholm några dagar.
Stockholms skärgård nästa!
Sitter och bränner lite plattor som ska spelas på midsommar. Allt från Orup till Justice. Nån mer än jag som är sugen på lite T-pain? Jag tror nog minsann det.

Onsdags party!

image224

Hett tips för er som är i Stockholm imorgon. Lär bli raj raj. Bra att networka lite oxå hihi
Jag tror på sportif, dom kommer rocka dansgolvet och baren.

Imorgon börjar även "2 för 1"-rean på Calis lilla sneakernäste six feet down. Finns iofs inte mycket att ha där, men vi minns ju kön förra gången de hade rea, så det kan ju va värt att bara titta på. Förra rean köpte jag 2 par och de ligger fortfarande orörda i kartongerna.. Det är definitionen på dåliga köp, eller kalla det impulsköp istället. De var ju inte dåligt att köpa skor, det måste man ju ha på fötterna annars blir de blåa.
Ett gäng converse all-star vore iofs inte så dumt, eller kanske nån air max 1:a... hmm.. jag ska sova på saken

hammarby - djurgården

DSC00133.JPG
hammarby - djurgården

Sangria på eken med Helena

DSC00131.JPG
Sangria på eken med Helena

Härliga helg



Jag ligger i sängen och är nöjd över att jag fick så mycket gjort i helgen. Efter en lugn fredagkväll följde en intensiv lördag med paintball i Vellinge utanför Malmö och senare öl på Möllan. Paintball var riktigt kul, trots ösregn, och gjorde inte alls lika ont som jag hade varit rädd för (hoppats på?).

Söndan började lite dåligt, med huvudvärk, men framåt lunch kom jag igång! Tvättade, städade köket, sågade av och satte upp rullgardiner, bokade semester, såg UFC 72, meckade med nya cykeln, bakade kokostoppar och såg på School for Scoundrels (rekommenderas).

Ikväll efter jobbet fortsatte jag i samma tempo med att banka till ett fäste till en stänkskärm av ett överblivet rullgardinsrör. Blev skitbra, jag är värsta MacGyver! Fick mina vita och guldiga Stan Smith också, najs!

Snart är det midsommar, ska bli underbart att träffa större delarna av MrWhite och läsare.

Puss och god natt!
kM

Hultsfred 2007


Lite konsertbilder. Fiddy var lätt den bästa och Justice. Glömde klippa av bilder på några andra konserter som var riktigt bra, men det kanske kommer nån dag.
 

Lite folk som njöt av festivalen!

Har vi lagt ner bloggen?

Ingen bloggar längre? Det som en gång förgyllde min vardag verkar ha dött bort? Eller betyder det kanske att det är sommar och de vita metrosexuella pojkarna är ute i solen och leker istället?

Now I am the master

Nya favoritbutiken!

image201

Hur kommer det sig att MrBlack kommer upp först när man googlar på MrWhite förresten? Är det Pony som har fifflat  till det för att få fler sökträffar?

Sexy Klas

image200

He´s so hot right now!!!!!!!!!!!!!

Fika på mariaberget

 DSC00125.JPG
Fika på mariaberget

solar och badar

DSC00124.JPG
solar och badar

5-0

DSC00122.JPG
5-0

4-0

DSC00121.JPG
4-0

3-0

DSC00120.JPG
3-0

2-0

DSC00119.JPG
2-0

1-0

DSC00118.JPG
1-0

Njuter av en öl och solen i Vbp

DSC00117.JPG
Njuter av en öl och solen i Vbp

Gratulerar på dagen!

image191

Idag är det nationaldagen/svenska flaggans dag. I lågstadiet brukade vi rita egna svenska flaggor med kritor för att gå och vifta med på vägen till kyrkan har jag för mig ...eller var det avslutningen? Idag ska vi fira i alla fall, fira när Sverige utklassar Island på Råsunda. Det ska bli härligt, men först en dusch, inte lukta ush, stå högt i kurs!

...Det här är Tony Berger som signar ut, slut.


Fred Phelps & Co. är vidriga jävlar.



Mmh, sunda värderingar...eller??

trevliga tjejer på trädgården

DSC00116.JPG
trevliga tjejer på trädgården

Bra ös på ML

DSC00110.JPG 
Trevligt på Marie Laveau utan David

RSS 2.0