GOTT NYTT ÅR SONS OF BLOGGERS!

image509

Sitter på hotellet och väntar på Clare. Rummet var inte lika bra som bilderna på nätet men ändå helt ok. Gratis internet...vad mer behöver man!? Tror jag ska skita i hela nyårs-firandet och bara kolla klipp på youtube istället. Japp, så får det bli! Gott nytt på er!

"I don't have time to play with myself!"

Måste bara meddela att det släppts ännu en Duke Nukem Forever trailer på nätet. I mer än tio år har fansen väntat på det här spelet, och det finns fortfarande inget datum för när det möjligen ska släppas. Men det som 3D Realms lyckats med är att släppa tre olika trailers för spelet under de här tio ården.

Den här sista är en förrenderad film som dom inte ens lyckas få till på ett snyggt sätt. Jag har aldrig riktigt förstått tjusningen med Duke Nukem, speciellt inte när man kunde lira Doom II eller Quake istället. Men det var ju ändå ett av de första actionspelen som inte tog sig själva på så stort allvar.

  
fr.v. 1998, 2001, 2007

God Jul önskar Mr White

DSC00242.JPG
God Jul önskar Mr White

Petter, så klart!

DSC00241.JPG 
Petter & Co.

Det blev konsert med Petter på Debaser Slussen ikväll, efter en hård dag med redigering i skolan. Har ett första utkast på filmen här hemma nu. Känns som vi har något här, det här kommer bli något stort. Upp med skiten på youtube så ska ni få se. Räknar med åtminstone ett par miljoner visningar den första veckan (men det är väl den svenska blygsamheten som talar).

Konserten var bra, mycket hits, redan efter första låten får vi höra "Så klart". Hade glömt hur mycket jag saknade den. Ett medley av svenska hip-hop-artister blev lite för utdraget, men annars en mycket bra konsert. Förvånansvärt lite folk ändå. Kul att vara tillbaka på Debaser Slussen, var säkert 1.5 år sedan jag var där sist.

Imorgon blir det julshopping till sista slanten. Jag borde egentligen unna mig själv en ny mobil också, mobilkameran gör ju uppenbarligen inte sitt jobb på ett tillfrädsställande sätt.

En liten film

Jaha, så var det mindre än en vecka kvar till julafton. Härligt ska det bli, inte bara julafton. utan "jullov", det första på sju år. Det varar ju förstås tyvärr endast i två veckor men det ska ändå bli helt fantastiskt. Ser fram emot julmiddag med vänner på lördag, födelsedagskalas för syrran på söndag och sen är det ju förstås julafton. Frågan är vad som händer på nyårsafton. Alla som är med på Facebook kan ju i alla fall hänga med i planeringen.

Har filmat hela helgen och nu börjat klippa och redigera personporträttet av David. Strax efter jul kommer ni alla kunna njuta av filmen om David Davidsson, den lilla sneakernörden. Titeln är dock fortfarande obestämd. Några förslag?


Pontiak, han kommer slå STOORT!






Ni har säkerligen hört talas om honom tidigare men jag ville ändå lyfta fram detta musikaliska geni. Han är så härligt ödmjuk när han försöker fånga in hela rockstjärne-grejen med fina brillor och stilren hatt. Han har även en sida på Myspace som ni kan gå in på för att lyssna på hans stora musik. Klockren kille helt enkelt!






Här har ni myspace sidan som jag starkt rekommenderar: http://www.pontiak.nu/

Vet inte om länken funkar. Skyll inte på min inkompetens nu..."skapa länk"-knappen går inte att klicka på så det så!

en vanlig dag med teamet

DSC00236.JPG
en vanlig dag med teamet

Det är konst

DSC00235.JPG
Det är konst

Hemlängtan...


image501


Snart är det dags för mig att ta en av Swebuss lyxåk hem till Stockholm igen. Så har ett gäng dagar innan hemfärd brukar en stark hemlängtan infinna sig. Ser verkligen fram emot att se er alla och så även att vara i en riktig stad som omväxling.

Så här innan jul har skoltröttheyen infunnit sig ganska stadigt. Hand i hand med den bristande motivationen så har jag väldigt mycket att styra med på mina 2 utbildningar. Skrev just färdigt en enligt mig svår engelskauppsats. DEt tog inte tid att skriva den när man väl kommit på hur man skulle svara på frågan: ?Discuss the proposition that Nice Work is essentially a satire on academic pretension, regarding references to post modernist literary critisism". 1500 ord på det tack! Men det gick som sagt vägen. Utöver det har jag en tung juluppgift i engelskan att göra över lovet. På det kan tilläggas en hemtenta i promotivt hälsoarbete, planering inför praktiken 7/1, annonsera och fixa ny heresgäst till lyan i Sthlm, planera lekar och vara ansvarig för julfesten med plugget imorgon, säljmöten med företag i Kalmar inför våran friskvårdsmottagning som vi ska öppna i feb och bla bla bla. The list goes on...

Låg på energi och drivkraft vädjar jag till dig: Stockholm ta mig i din famn och ge mig ro och sinnesfrid!

Liten uppdejt

Just nu håller vi på med en hemsida i skolan, jag och några till. Vi gör en till min bostadsförening. Det är mycket roligt. Den blir förmodligen jävligt fin - tids nog.

På fredag är det julfest med jobbet. Ska bli kul, tar det nog lite extra lugnt den här gången. Senare på kvällen blir det inte så lugnt. Då blir det kanske klubb.

Inget mer med det. Dags att sova! ...Jo, en sak till, jag köpte en biljett till mig själv till Justice konsert på Debaser medis nästa år. Det kommer också bli as grymmt - som min hemsida.

God natt!


Berger still going strong

DSC00234.JPG 
...av 66

Fortsättning SD...



Jag kände mig bara tvungen att fortsätta på Tobs inlägg om SD. DEt finns så sjukt många jätteroliga klipp om SD på youtube så det är svårt att välja ett men detta är ändå jävligt bra. En intervju med Per Björklund om Moskéer i Sverige. Fan va jobbigt att vara så rädd för det annorlunda att man vill förbjuda och sätta skygglapparna på så man inte väter ner sängen i skräck om nätterna. Förövrigt tycker jag det var riktigt kul att Björklund i Tobs länkade intervju sa att SD inte ställer sig bakom feminismen. Så klockrent att avrunda intervjun med lite definitioner från Nationalencyklopedien. Det blev så härligt talande då. Björklund sa: "...och feminismen, det är inget vi ställer upp på heller, inte på något sätt".

"Feminism är en (åsikts)riktning som strävar efter att förbättra kvinnans ställning i samhället och uppnå jämställdhet med mannen; ibland i organiserad form." Källa: Nationalencyklopedien.

Underbara människor...

Stor humor

Dagens Arbete har publicerat en intervju med Sverigedemokraternas arbetsmarknadspolitiska talesman, Per Björklund. Det är fantastiskt rolig läsning. Big up:s till deep|edition för länken.

Här är ett utdrag:

Invandringen är er viktigaste politiska fråga. Du har varit aktiv i sd sedan 2002. Du har massor av uppdrag och sitter i partistyrelsen. Och så kan du inte prata om det primära målet med ditt eget partis politik.

Nej.

Jag tolkar det som att du inte vet.

Nej, jag vill inte kommentera det.

Men det tycker jag är konstigt. Ni är ett parti som växte i senaste valet. Ni sitter i många kommuner i Sverige. Vid nästa val kan ni komma in i riksdagen. Du sitter i partistyrelsen och kan inte förklara för dem som har röstat på er, vad det är, det som beskrivs som det viktigaste i er politik.

De har inte röstat på mig.

De har röstat på den politik som du företräder. En del av våra läsare har röstat på den politiken. Du måste väl kunna förklara politiken för våra läsare?

Nej, jag vill inte det.

Rodeo suger

Läste just ILSWID:s inlägg om Rodeos senaste nummer. Är själv sjukt trött på tidnigen. Första gången jag kollade  och läste den i nya formatet blev jag glad. Sen blev jag ledsen. Vad är grejjen, jävla skit tidning. Den nya layouten är värdelös. Det känns som om den försöker vara svår med sin jävla rand rakt genom sidorna. Den distraherar och stör bara. Dessutom: använd eller ta bättre bilder själva, skriv bättre och intressantare texter utan att använda varenda floskel i boken. Helt enktelt: var inte så jävla bajsnödiga. Kolla in POP som gjorde rätt redan under 90-talet.

Var f.ö. på Imperiet ikväll, mycket bra musik som SNS-snubbarna satt ihop, synd att man själv var helt jävla off.

God natt!

Äntligen!



Då var det äntligen dags för filmen Tempelriddaren att gå av stapeln. Jag läste Guillous bokserie om Arn för ca 6-7 år sedan och blev då helt såld på dessa böcker. Som ni säkert vet så består bokserien av en triologi samt en fristående bok. Det kommer att bli två filmer av triologin. Den ena släpps denna jul och andra delen kommer runt nästa jul. Jag hoppades att det en dag skulle bli en filmatisering av böckerna och på juldagen är det äntligen dags. Någon som är sugen på att se den med mig i jul? Tror filmen och alla mäktiga slag gör sig bäst på bio.

Puzziz och kramizzzzzzzz

Julklappstips

image499
Know1edge x Crooks & Castles Ceramique Watch

Nu behöver ni inte fundera längre. Jag ska göra det lätt för er alla, det enda jag vill ha i julklapp är den här svarta klockan som Know1edge och Crooks & Castles har gjort tillsammans. De släpps 11:00, lördag, på Cali, de får bara in 10 st svarta så det är bäst ni hänger på låset. Jag har feta craaaaavings!!! - som vilken tonårig modebloggare som helst med självaktning skulle uttryckt sig.

Det är fantastiskt vad man hittar på istället för att plugga. Det är inte bra det här.

"jag hittar nästan överallt, men Stockholm har blivit kallt"

image498
Martin Kellerman - Rocky

Lite kul

image497

Är det inte lite roligt att Gröne Jägaren, ett av Södermalms mest anrika ställe, har en bild på stadsdelen Gamla Stan högst upp på sin hemsida. Som grädde på moset står det över hela bilden Sedan 1600-talet på Södermalm. Sånt tycker jag är roligt, nu ska jag i alla fall dit och ta mig en öl och kanske en ostburgare tillsammans med gamla kollegor. SEN ska jag börja skriva på filmanalysen, jag lovar.


Hej, jag heter Tony

... och jag är ett kontroll- och ordningsfreak. Jag älskar att ordna, sortera, passa in, analysera och strukturera saker. Kanske därför jag passar som medieanalytiker. Titt som tätt känner jag ett behov av att strukturera upp och passa in hela mitt liv in i 30 minuters segment. Synka alla mina kalendrarna till en fantastisk Tony-kalender. Outlook, Google, Facebook, mobilen, schemat för skolan, listan kan göras lång. Men hur jag än försöker får jag aldrig riktigt ihop det. Jag blir i slutändan alltid tvungen att kolla på två ställen för att hitta all information.

Jag kanske helt enkelt är en "early adopter", jag har lagt hela mitt liv i händerna på ett tiotal ical-filer. Och som någon någongång sa: "vi lägger över mer och mer av vad vi tidigare la på minnet på en dator".

Ingen reklam & ingen telefonkatalog, tack!

Aftonbladet har en artikel som handlar om det jag funderade på här om dagen när jag skulle gå in i min port och fick lov att hoppa över ett berg med tjocka telefonkataloger. Är det någon som fortfarande letar upp nummer i dom därna? Om man inte kollar upp nummret på nätet så kan man ju inte ha missat reklamen för eniro och deras telefontjänst på tv? Det är i alla fall ett rent ut sagt jävla slöseri av skog.

Och kan någon förklara hur det kommer sig att vi tripplade vårt besökarantal idag?

Nedräkningen har börjat

I våras slet jag som ett djur på boxningsklubben, det var kul och bra träning men det var FÖR jobbigt. Det är inte kul när man håller på att svimma i slutet på varje träningspass. Till skillnad från Mac m.fl. som får för sig att "bulka" under vintern ska jag försöka mig på att gå ner i vikt. Kollade just mitt BMI, måste ner till 85 kg för att jag ska vara inom gränsen för normaltung. Det är idag ca 8 kg kvar tills dess, därför har jag börjat gå, prommenera, knata, powerwalka. Kalla det vad ni vill men det passar mig utmärkt.
 
I vår blir det kanske till att gå tillbaka till Dalens BK eller till något gym för att bygga upp dom stackars mucklerna igen också. Det ska nog ordna sig det här.

Till min hjälp har jag det fantastiska MapMyRun.com där jag kan kolla hur långt jag gått, kalorier, viktminskning, BMI, mm mm. Det gör det hela lite roligare. Här kan ni se min morgonrunda.

Glad första advent!

 

Tre filmtips

      

Har kollat hyfsat mycket film på sista tiden. Endel var skräp och endel var riktigt bra. Den första filmen jag rekommenderar är Will Ferells producerade Hot Rod. En simpel komedi som är larvig och lättsam. Påminner lite om Napoleon dynamite fast den är lite mera slap-stick och skrattvänlig. Den hade sina svagheter men över lag är det en schysst komedi om man är ute efter något lättsamt.

Den andra filmen är The heartbreak Kid med Ben Stiller. Lite av en chick-flick och romantisk komedi men av en bättre sort. Riktigt kul tyckte jag. Ben Stiller brukar ju kunna väga upp det mesta...

Sista filmen jag vill tipsa om är en rulle med Viggo Mortensen och Naomi Watts. En god drama/thriller vid namn Eastern Promises. Riktigt bra film om den ryska maffian i London och deras elakheter etc. Se den med!

Så, där har ni - tre bra filmer att sätta tänderna i under regniga höstkvällar!

Kram på er!

RSS 2.0