Vi borde gå och se Bajen - Malmö imorgon?

Bara en idé jag fick...

Va tycker ni människor?

Ikväll ska jag träna...

Det kommer bli skönt.

Amanda jag vill ha dig!

A A Amanda som (Jimmy Jansson sjunger så fint)... Jag vill ha dig som frisörska i veckan!
Bröderna Lejonhjärta hjälmen börjar forma sig så det är dags att råda lite bot på problemet, och då finns ingen bättre än min, Tony och Davids frisörska Amanda.

Tack allihopa för ett superkalas i lördags, är enormt nöjd med tillställningen hemma hos mig, presenterna och utgången trots att det vart lite rörigt då vi kom in till stan då folk gick sina egna vägar?!

50-års fest

   
   

Som alla vet var det Klas och Davids gemensamma födelsedagsfest igår. Hela tillställningen var mycket lyckad, träffade många gamla goda vänner man inte träffat på länge. Klas gjorde ett kalasjobb som bartender och blandade drinkar som om han inte gjort nåt annat och Dave snurrade några wicked bra plattor på sina technics. Vi hann t.o.m. med lite allsång. Kvällen fortsatte på söder, strul med gästlistan på mosebacke tyvärr men ett tappert men lite mindre gäng fortsatte till Marie Laveau. Dave, Klasse, Wallin och jag (Tonka) drog sen till spy bar, dave svettades ihjäl och blev lite åksjuk i taxin så i slutändan var det bara tre. Väl inne var det fullt ös fram till fem. En del av gänget drog tydligen till Göta Källare efter Mosebacke.

Sommarens måste-ha-plagg


image267


En blå HH-regnjacka...

Ungefär hälften av sommaren kvar, hoppas Klavids kalas ikväll blir startskottet för en riktigt solig andra halvlek!

Ses ikväll
/M

F12-natten då David blev ett år äldre

Sitter och kollar igenom lite bilder som tagits de senaste dagarna. I lördags togs det ett gäng sköna både på restaurang himmel och strand och på Fredsgatan 12. Den bästa bilden kommer här. Ingen vill titta på nån, alla köra mr freeze mode.

image263

Tony har lagt rockabilly-looken på hyllan och håller sig helt och hållet till Troppan-looken numera.

image264

Och som man ser på många bilder, Mackan har svårt att hålla tungan rätt i mun många gånger. Tony bjuder återigen på den mest nöjda posen.

Tillbaka i stan

image262
Då var man tillbaka i stan igen. Underbart. Skulle ha jobbat idag, men TACK VARE vädret så slipper jag. Tydligen var det inga die hard golfers som vågade sig ut i regnet idag. Det var dock en pensionärsförening som var ute och hade beställt äggmackor i drivor, men min lilla chef tyckte det var onödigt att jag kom ut och jobbade 20 minuter. Istället ska jag tvätta min kropp, kolla på bilder, tvätta skor och köpa lite kalsonger.

Grymt väder igår, för en gång skull. Men tempen på vattnet där ute var inte nå vidare.
Måste bli en medelhavsresa snart, min kropp mår inte bra med så här lite solljus som vi erbjuds i Stockholm i år.

Snart helg....weeee!

image261

Fasen va jag längtat efter att få helg. Ser väldigt mycket fram emot Klarks och Dave-whoes fest på lördag. Ska bli skitroligt. Sak även bli väldigt kul att få upp min manliga KK Chrille från Kalmar imorrn. Har just släpat hem en tältsäng från bror min. Det finns fasen inget skönare än tält enligt mig...men det får han sova i. Är ni med på något soft geschmück imorgon kväll tro? Filmkväll någon?

VAr även på City Dental igår. Första gången hos tandläkaren på 8 jävla år. Tänkte att det kanske var dags. Inga hål hade jag men alla 4 visdomständer ska dem dra. DE på överkäken växer tydligen vågrätt mot tandraden. "Vi får nog såga lite i käken" sa tandisen. Jag sa då till honom att jag tyckte det lät som en smårtsam historia. Då sa han kort och gott; -Ja. Jag ser sjukt mycket fram emot det!

Ok vännerna mina. Nu ska jag raka mitt hår och sedan sussa. Hoppas alla är taggade på helgen så hörs vi imorrn.

Puss och kram


Korgboll någon?

image259
It ain't easy being this good

Idag ska jag köpa en ny basketboll,
sen ska jag bli grym på basket,
och spöa David i 21,
så det så!

Respect...aaaight?!



Så sött...

Kolla in denna sida!

Min gode vän Christopher, eller Clitfucker som jag brukar kalla honom har startat en sida med sin polare. Det är en "best of nätet"-sida som är värd att kolla in. Do it!

http://lanksamling.blogspot.com

Davids hatlista

1. Män som går klädda i camokläder i stadsmiljö
2. 50 åriga datanördar med ring i öronen
3. Äckliga brudgäng som använder mobilens högtalarfunktion som en public stereo på bussen
4. Att gå ut utan paraply när jag vet att det ska regna
5. Tonåringar med hiphopkläder av märket "2pac", "wu wear" eller "fubu"

Ni kommer alla att utplånas av transformers

dave 20 år, grattis!

DSC00167.JPG
dave 20 år, grattis!

f12, fuck yah!

DSC00164.JPG
f12, fuck yah!

en bättre middag

DSC00162.JPG
en bättre middag

vi tar det med en klackspark

DSC00160.JPG
vi tar det med en klackspark

God arla mordonstund


image254

Vaknade just upp i min ljusa ljusa lägenhet. Hur kan man ha en lägenhet i över 2 år utan att sätta upp gardiner eller persienner. Det är fan en bedrift i sig. Ljust blir det i alla fall, vilket morgonsömnen hatar. Jag som sagt på att annonsera ut min lägenhet för fulla muggar just nu. Man inser vilken galen bostadsbrist det är när folk ringer och mailar och inte bryr sig om att dölja sin desperation. Med spädbarn gråtandes i bakgrunden eller en golden retriever och en "snäll huskatt" i bagaget förstår man att folk tycker gatan blir ett jobbigt alternativ. Fast jag uppmanar dem ändå att prova det. Kanske får dem då träffa massor av nya människor och en möjlighet att skjuta heroin för första gången. Idag har jag visning för en 26-årig tjej som verkar väldigt starkt troende och i allmänhet inte upplagd för att vomera ner min lägenhet under en "freak-booze-lesbo-fight". Hoppas på att signa kontrakt med henne idag så man har det undanstökat.

Har plågat mina nära och kära om min ångest över att min chef inte kunnat förmå sig att skaka fram lite ledighet när min tösabit Clär...Clear...Clör(?) kommer 2/8-15/8. Både Clare och jag har varit redo att utföra en hederlig "college-bajsbombning" på min chefs hus. Vi har ju som sagt planerat för skärgårsluff och allt möjligt vilket blir svårt om man jobbar 10-18 varje dag. Men igår natt....ja, igår natt hörde gud mina böner. Snackade med chefens klockrena son över msn angående denna svårknäckta nöt. Denna chapion är villig att avbryta sin semester och komma in och jobba för mig så jag kan få min semester med Claes(?). Såna människor förtjänar fan medalj. Blev så galet glad och lättad! Nu T-boner, Dave och Klas kan vi ha semester och grilla och öla hela dagarna. Kanske gå på Moneybrother 8/8 eller annat trevlish. Som Ulf Lundell sjunger; "Jag är en lycklig man". Ooh, yes I am!

Helgens största mål är att exponera sig för solljus. Något som man inte gjort på evigheter känns det som. Ska ha en bränna på måndag det är mitt ytliga mål i livet för tillfället. Denna jäkla förkylning gör det svårt att träna så man får nöja sig med att vara solbränt smalfet.

Nä, nu ska jag fixa lite früschtuck. Slak, ha det great på Gotland, Dave-whoe: packa in kollegan i gladpack igen fast ta ett varv över ansiktet och lämna personen i fråga ca 5 min. T-boner: Vet ej om jag tränar idag för min onda hals. "Åh nej", tänker träningsnarkomanen Tony. Broh: Ta det cool i Kisa. Kmike: Om en vecka är vi ett naket tredimensionellt pussel i min säng. Addiz: Hoppas du glider über till Slaks och Daves fest på lör. Vore kul att se ditt stötande anlete.

En sista uppmaning: Ut i solen och njut. Fånga dagen och slå dig ner på ditt smultronställe. Sommaren är ack så kort. Håll hårt om den likt den blonderade äldre kvinnan klamrar sig fast vid ungdomen. Godspeed!

*Sommarkel med mig i gröngräset*

:-*

manlig kärlek

DSC00156.JPG
manlig kärlek

7.5 dagar kvar


Tony & Klas i sitt esse

Fredag, det känns mycket behagligt med fredag äntligen. Kom in till jobbet kl 06:05 imorse då det var dags att leverera publicitetsanalys till en av sveriges största banker. Allt gick mycket smidigt vilket var skönt. Hade inte stått ut med några motgångar så pass tidigt på morgonen. Nu är bara frågan hur länge jag kommer kunna hålla mig uppe när det blir dags för fredagsölen som det tisslas o tasslas om på kontoret. Det ska bli skönt att sluta tidigt idag i alla fall. Vad händer ikväll?

Trendfrasspaning: "En bättre lunch/middag/måltid" har jag hört bland vänner och läst på bloggar flera gånger de senaste dagarna. Ett trevligt uttryck som jag definitivt börjar anamma fr.o.m. nu. Själv ska jag äta en bättre medhavd lunch som jag och Klasse slängde ihop igår. En härlig citron- och rosmarinsmäktande kycklinggryta med svarta oliver. Mums!

Följ min och Klasses kulinariska resa här på Mr White då vi utmanar våra matlagningstalanger och smaklökar när vi gräver djupare i Bonniers stora kokbok.

8.5 dagar kvar

Snart är det helg i alla fall, tack och lov. 

Vad jag hittills hunnit med på jobbet idag (09:15-15:00):

Läst:
Att vara Alex Schulman, Schulmania, Att stalka Alex Schulman, Read/WriteWebSpelfeber, bisonblog, Lindbergtext.nu, copyblogger

Surfat: Facebook.com, google.se, resume.se, dagensmedia.se, dn.se, gamesindustry.biz, sesam.se, nordea.se (totalt pank!)

Lunchat: Tillsammans med David på Snaps, biff med råstekt potatis och rödvinssås. Helt ok men lite kyligt.

Jobbat: Gjort fina diagram i excel typ.

Fikat: När jag är klar med det här inlägget.

Bloggat: Det här + en kommentar till mitt förra inlägg.

Tänkt att: Nu skulle det sitta fint med semester, en öl, en kaffe, en tupplur och att jag ska fixa till bloggen när jag kommer hem.

9 dagar kvar

image251
Rhomboideus minor!

... sen är det semester igen, i två veckor. Kan knappt bärga mig. Har jobbat en och en halv vecka nu och är redan sjukt trött på skiten. Än så länge känns det skönt att börja plugga i höst. Behöver förmodligen inte jobba mer än ett par veckor efter semestern innan jag börjar skolan vilket känns bra. Vill att sommarn tar fart på allvar nu! Vill ha sena kvällar, picnic, kall öl i solen, landställen, bad, grillning och uteserveringar. Behöver mer spontanitet i vardagen framförallt. Har visserligen blivit en del sånt redan men känns inte som man har kommit in i "sommarlunken" som pappa skulle säga. Skulle behöva planera semester lite så man har något att se fram emot . Några förslag på vad man kan hitta på de två första veckorna i augusti?

Ågren...hehe

image250

Lyssna på denna. Helt jäkla klockren. Vilket hemskt uppvaknande! Tänkte lägga upp en bild på en man med någon typ av ångest och jag tror jag hittade en men lite gorigt kryddad kanske. Smakfull...jo då.

Bara klicka på start och njuta!

http://www.idiot.se/2006/03/16/grundlurad/#comments

"YOU KICK ASS STOCKHOLM!!"



Metallica-konserten i torsdags var helt sjukt jävla bra. Vi var väl runt 33 000 pers som hade tagit oss till Stadion den kvällen. Att man inte var ensam insåg man när jag såg kön utanför som slingrade sig förbi KTH och flera hundra meter upp på den tvärgatan med ca 4 pers i bredd...hehe. Den kön hette duga. Konserten var som sagt svinigt bra. De körde nästan uteslutande gamla dängor och det var ett helvetes tryck! Bror med vänner envisades om att ta en öl innan så det blev att vi aldrig träffades där inne. Jag jobbade fram mig till kravallstaketet så den platsen ville man gärna inte släppa. Alla var vi ju del av "The Metallica-family" som James Hetfield uttryckte det så man var ju inte ensam direkt...hehe.

Laddar upp ett klipp från konserten som låg på Youtube. Det är när Metallica precis kommer in på scenen. Ljudet är skit men man får ändå en uppfattning om vilket satans drag det var.

Kram kram

Facebook, what is it good for?

Va alla tjatar om att gå med i facebook!?

Tjänar jag några pengar på att gå med? Eh.... svar: NEJ!

Ökar min livskvalitét genom att gå med? Eh.... svar: NEJ!

Grattis på födelsedagen Klasse!

image249
Klas Mikael Andersson

Idag fyller ju allas vår vän Klas Andersson 26 år! Jag kan inte påstå att jag kännt Klas lika länge som Marcus men jag känner Klas rättså bra ändå. Han är en fin kille som gillar att irritera sina vänner. Det har man väl nästan lärt sig att stå ut med. Likt solen har sina fäckar så kan även Klas ibland vara trevlig och en riktigt god vän. Det är jag glad för. Andra stora ting som hänt den 13 juli, förutom Klas födelse, är bl. a. invigningen av Berzelii park 1853, Live Aid 1985 och Julius Ceasar föds, dock 2000 år före Klas.

Hoppas du får en fantastiskt fin födelsedag Klasse - Hurra, Hurra, Hurra!

Klassfoto

image248

Vilken sommar?

Usch vilket tråkigt väder det är!
Jag sitter på jobbet och är nästan glad över att vara här... då jag ändå inte kan njuta av solen kan jag lika väl vara på jobbet och tjäna lite pengar i stället.

Det har varit mulet nästan hela veckan men i onsdags var det ju riktigt härligt ute, synd att man hade tvättstugan, träning och storstädning på schemat. Den gubben gick inte...

På torsdagen regnade det på rejält större delen av dagen, riktigt paraplyväder. Fast då jag gick hem från jobbet vid kl fyra så hade det lättat upp, så jag fick aldrig visa upp mitt blåa paraply från Norrmalms stadsdelsförvaltning. Det var synd!

Fredagen känns ju rätt mulen och trist den också men jag hoppas att det klarnar upp senare på eftermiddagen.
Det är ju sagt att det ska bli finare väder i helgen, det hoppas vi nog alla på.
Jag undrar hur vädret ser ut nästa vecka kanske vi får lite sol? Jag hoppas på det!

Ha ett bra liv!

david steker

DSC00152.JPG
david steker

Metall up your ass!



Oh yea. 8 år sedan man såg Metallica lira live men imorgon på Stadion blir lira av. Det ska bli grymt kul. Över 30 tusen pers och ett helsikes tryck. Kul med något kul mitt i veckan när det känns som man inte gör annat än att jobba för tillfället. Kanske att man kan leka med er på lördag...efter jobbet :-(

Hörs i helgen!

Mitt sommarlov.

Hej,

Är hemkommen från London nu. Kom hem i natt, blev som tur var hämtad av far min och sov hos dom ute i Täby. Fick åtminstone sova i 4-5 timmar eftersom planet var försenat. Nu sitter jag här helt slut i huvudet. Ska gå och lägga mig snart tror jag. Avslutade i alla fall min två-veckors-semester med en weekend till London för att hälsa på Kia och lite andra vänner från förr. Det blev inte riktigt så. Träffade och bodde hos Kia i Finsbury park men de övriga vännerna fick jag ju tyvärr inte tag i eller så kunde dom inte. Synd. Hoppas jag träffar dom snart igen ändå.

Helgen i London var ändå mycket lyckad. Anlände torsdag förmiddag. Åkte in till city, vandrade runt i Soho och china town mestadels. Betade av en del av de butiksadresser jag införskaffat sent onsdag kväll. Det var skönt, fick dock lite regn på mig men det var det enda regn som kom under hela helgen. Mötte sen upp Kia för lite middag och vin hemma hos henne. Kul att ses igen efter ungefär 3 år. Resten av dagarna bestog mest av att gå omkring ännu mer i Soho, leta efter Footpatrol (hittade till slut tack och lov), äta gott, dricka mycket öl, sola, träffa lite sköna britter, äta sunday roast mm. Det var en mycket skön avslutning på en annars ganska seg semester. Hoppas på att mina nästa två veckor i början på augusti blir mer fartfyllda och då har kanske fler semester. 

   

Nu ska jag sova. Godnatt!

For you Marcus!



Det där är ett kul klipp!
Om clipet inte funkar kolla på den här adressen:
http://funnyordie.com/videos/94
SVINKUL!

Fan va illa



"Nej, jag får verkligen inte skratta nu." Fan va illa, ämnet verkar vara stadigt seriöst och inte en jävel i publiken rör på mingiporna. Ajaja...

Quagmire...oooh yeaa!

Sitter och kollar lite klipp på kära Youtube. Bra grejer. Utöver det har man även snöat in på Facebook. Riktigt kul att höra av folk från resor etc som man inte hört av på länge. Denna helg gick jäkligt fort den. Jobbade ju i lördags så det blev snabbt söndag kväll...doh! Hm, tänkte skrive ett innehållsrikt inlägg men känner mig ganska blank i skallen just nu. Inget spektakulärt att skriva om annat än att vi hade en trevlig kväll igår hos T-boner. Grillade och körde lite singstar och drog sedan in till Snaps. Trevlish. Ok, ska sluta ordbajsa och runda av nu.

Ha det bra!

RSS 2.0