Stekare som grillar


Plötsligt i Vinslöv - Anders grillar en redig biff

Då var det helg igen. Har vart och klippt mig, köpt nya skor och gjort mig fin fin inför helgens bravader. I kväll blir det utgång med Add-E som är på visit  i stockholm - mycket trevligt förstås. Imorgon blir det grillkalas här hemma på bakgården med lite annat löst folk. Hoppas att det går lika bra som det gör för Anders i Vinslöv (som är minst lika bra på att grilla som han är på bangolf). Nu är det dags att skölja av sig lite.

Trevlig helg!

Lite Sol, Syrsor och Gubbrock

Yonder
Yonder

Igår var det dags att fira Jess som fyllde 26 år. Hade förberett värsta heldagsprogrammet som började med surprise-frukost och födelsedagssång hemma hos henne. Gick sådär, blev ingen surprise men det blev frukost och lite sång i alla fall. Åt färsktbröd och biodynamiskt odlad fin-juice på ballen i solen fram tills klockan var 3, sen bar det av in till stora staden. Promenerade till Riddarholmen, solade lite och gick sen i sakta mak till Koh Pangan för att dinnera. Avnjöt en mycket god middag och mycket sur drink bland syrsor och julgransbelysning. Fortsatte till Pet Sounds Bar och releasefesten för Yonders nya skiva, lite gubbigt men rätt bra ändå. Avslutade kvällen på gamla goda Nada. Sammantaget en mycket trevlig och solig dag. Det kändes bra att hänga med Jess igen.

Födelsedagsprogrammet:
- Överrasknings-frukost
- Astrid Lindgren-fotoutställning på kulturhuset
- Lunch på Herman's
- Fika på Riddarholmen
- Middag på Koh Pangan
- Pet Sounds Bar - Releasefest m. Yonder
- Vampire Lounge Nada

Dagens tips!

Ni vet när man ligger i sängen och försöker sova och man blir akut kissnödig. Man vill helst inte gå upp men gör det ändå. Då kanske du skippar att tända en lampa nära dig och tänder istället en inne på toaletten. Då för att du inte ska bli helt blind när du går ut från toan så kan du göra så här. Du blundar inna du släcker på toan, så ställer sig ditt mörkerseende in sig snabbare.
Prova du själv!

En smålänning med engelsk accent.




Hej min underbara Mr fffing White!

Det var väl visst ett tag sedan i rappet jag skrev något av nötig karaktär, so here we go again.....here we go go go to the temple of consumtion! En liten uppdatering...

Jag hade nyligen meine kleine flickvän på besök hos mig. Hon dök upp i onsdags och åkte i morse så det blev en långhelg det. Som vanligt var det skitstelt, ingen som helst kemi och starka känslor av förakt och avsmak....om man pratar Barnen i bullerbyns tvärtomspråk ja! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi tog en sväng förbi badhuset och åkte lite vattenrutschbana(min tid var 8.35, hennes 11.40 -FUCK YAAAH) samt badade lite bubbelkopp. Riktigt skönt i dåligt väder. Sedan under lördagen likt ett kraftfullt verkande laxermedel löste regnmolnen upp sig och solen började skina som bara den. Då passade vi på att hyra en kanadensare som vi styrde till diverse öar och även genom kanalen genom Kalmar. Man måste säga att man inte bor så vanskapt när det gäller vyer i alla fall. Annars har det blivit en del film och allmänt samkväm och bus. HAde hoppats på att åka till Oxford i Maj då Clare fyller mogna(?) 24 år men min plånbok hånflinar åt mig samtidigt som den harklar upp ett kallt ostron och spottar i mitt deformerade anlete.

Mycket skola annars. JAg har en träningslära tenta imorgon som jag har fått stressplugga till under två dagar då Clare var obarmhärtig nog att förbjuda mig för skolarbete. Förra veckan betade jag av en näringsläratenta, så man har mycket lipider, triglycerider och fermenterbara kostfiber i huvudet fortfarande :-)

Snackade med mitt sommarjobb Träningsspecialisten igår också. Nu är alles biff. Börjar jobba heltid 11/6 med möjlighet till lite ledighet om jag bara säger till i god tid. Lyckades även få upp lönen från förnedrande till kass. Kommer ändå hade det bättre ekonomiskt än nu så jag gnäller inte för det.

Imorrn ska det bli kalasväder igen. Min goda vän Cristoffer med flickvän samt inneboende Ardy har flyttat till en stor central lägenhet några stenkast ifrån mig nu. Dem ska ha inflyttningsfest på fredag så det blir väl min helg det.

Nä, nu ska jag kolla på våldsporr och baka skons.

Puss och kram!


Ett sådant liv!

posing dave posing tony
Stretchövningar by Slave & Bony

Som brukligt var det ett tag sen jag skrev, det här beror enbart på att blogg.se:s mms funktion har varit ur funktion sen en vecka tillbaka ...minst. Men nu är det dags igen så håll i hatten så får vi se vad det blir av det här...

Först och främst. Jag har kommit till insikt att jag börjat förvandlas till en rockabilly-kille. Nu kanske ni tycker det låter helt galet och tokigt men det är sant. Se på de här hårda faktan bara:
1. Jag har nästan brülcreme-backslick á la Weeping Willows-Magnus Carlson
2. Jag använder pace-jeans och kortärmade skjortor med glädje
3. Jag har inramade 50-tals pinupor på väggen
4. Jag fikar på Louie Louie, stans största rockabilly-café
...nu är det bara en tidsfråga innan jag sätter upp gamla fälgar och plåtreklamskyltar på väggen samt faktiskt börjar lyssa på rockabilly. Den som lever får se...

Jag har sökt utbildningar till hösten också - för första gången på allvar känns det som. Fyra olika IT-utbildningar i sthlm. Känns ju lite fegt att inte ge mig ut i stora landet men kunde inte riktigt hitta något som jag gillade så fick bli i sthlm, KTH, SU & Södertörn. Vi får se vart det bär av, flera av utbildningarna har utbytesprogram så man kan få plugga ett år utomlands eller så, det vore nåt. Ska också söka programutveckling på Nackademin, vet inte om det är nåt att ha. KTH smäller ju högre känns det som men det är dom där två åren man vill åt. Det går undan. I långa loppet är det kanske bättre att satsa på en längre utbildning ändå. Synd bara att jag är så fruktansvärt bekväm och lat av mig.

En tråkig sak som hänt är att det strulade till sig med min nyfunna vän Jess för ett tag sedan. Det är olika saker som hännt som jag inte tänker nämna här men som har varit anledning till en hel del ångest den senaste tiden. Jag hoppas i alla fall att vi kan fortsätta lära känna varandra och umgås som vänner fortfarande. Vi får se...

Igår var jag grymmt bra på att plugga, lämnade in massa arbeten (2 st). Sen blev det barhäng med david på underbara bar, som var mycket trevligt förstås. Idag har jag fikat på Louie, ätit våfflor, tv-spelat, kollat på 300 (som sög), ätit pizza... Nu ska jag sova. Imorgon bär det av ut till Byle för lite söndagsstek med familjen.

Vilket liv?

Nördvarning...

"Puma will be teaming up with Ducati to produce a new collection of sneakers that will be sold exclusively at Footlocker"

Läste precis det och insåg att sneaker-hysterin börjar bli lite väl extrem. Ska börja köpa skor på Nilssons och inte bryr mig om vad som är exclusive längre.

Davids senaste inköp!


Mr Shoe!
Mr Shoe var en av 3 butiker i Baltimore som startade hela air force 1 dealen! Perfekta i höst, inte så somriga dessvärre, men det ska vi nog hinna ordna.

Påskaftonsgalej

image105
Totalt okänd sångare/sångerska skådad på Debaser Medis scén
MacDennis Moneyman
Mac petar i näsan som vanligt, Robban lever, äter & skiter pengar
Stekare bratfinger
Stekare på Debaser Medis samt bratfingrar som flyger i luften

Ja, det blev ett hejdundrandes påskaftonsfirande med ett stort gäng goda vänner i helgen. Flera som man inte träffat på länge så det var förträffligt. Började kvällen på alltid lika trevligt söder källaren, mysigt. Synd att vissa inte kunde hantera alkoholen och fick gå hem i förtid, det samma gällde för Palmkvistarna som drog sig hemåt när det var dags att gå vidare. Hamnade sent om sider på Debaser medis, som inte alls var packat med folk. Mycket glest, trots ett fantastiskt framträdande från en helt okänd artist på scenen. Mycket lyckad helg allt som allt. Själv hann jag även med att gå på Skansen med mor min, äta fantastiskt god middag på Nalen, ölprovning på Monks Ölkafé samt en fördrink på Nalen Bar samma kväll.

Sneakersamling

image99

Kontrar med mina Gravis, ett par feta Adidas och ett par bruna från Din Sko. Jag ska tvätta mina Gravis i veckan så det håller i ett år till. Eat that Dave-ho!

Tack för en trevlig vistelse i Stockholm grabs. Hann både skaffa sommarjobb och festa. Många bra! Mååånga bra!

Nu är man tillbaka i Kalmar igen. Känns helt ok. Clare kommer 18/4 och lyser upp vardagen lite. Det ska bli schysst. Har plugg upp till hakan så möjligheter att fördriva tid går ju. Annars är det slutspurten som gäller. 2 månader kvar och sedan flyttar man upp till Skärmarbrink över sommaren. Ska bli sååå gött att bo i Stockholm då. Kalmar är trevligt men ack så litet för en citypojk.

Ha det!

PS. Batman och Robin är gay. DS.

image102

Laxsnippa

Tony och Robban bjöd på laxmiddag igår! Mumsfillibabba!
Men det blev faktiskt gott. Tony gjorde ett strålande jobb när han förvalande fisken till goda stekta fiskar. Robban svirade ihop en sås som va mumma. Jag gjorde pasta som lika gärna kunde kommit flygandes från Milano!

image98
Den där larren fick en omgång senare under kvällen. Efter en påse godis och en Trocadero kan vad som helst hända.

solstollar i vitabergsparken

DSC00084.JPG
solstollar i vitabergsparken

1-1...

Efter första halvlek står det bara 1-1... egentligen borde det stå 0-1. Elfsborg fick alldeles för billigt mål. Pga Theorin som blev helt bortspelad. Han ska inte ens va på plan. Tyvärr fick Dixon gå av efter en smäll, som borde gett Elfsborg rött kort.
Jonatan gör mål som han ska! Snart sänker Junior en balja och hoppas, hoppas att Yxel får in en han med!

Samtidigt håller Björkman/Johansson på att vinna dubbeln över Nalbandian/Canas! 3-0 till Sverige i Davis Cup låter bra!

I´ll be back...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Malmö va veka. Elfsborg tråkiga. Det blev tyvärr inga mer mål, men bra att ha med sig 1 pinne iaf. Malmö har nu 0 vinster på de senaste 8 matcherna på konstgräs... icke bra.

Sverige vidare till semi-final i DC! Grymt!

Glad Påsk!

DSC00082.JPG
Glad Påsk!

En dag med David

Idag började mitt påsklov. Det firades med en lunch på stan med Tony Montana. Lammstek på Kvarnen. Obehaligt att vara där inne...
tony_danza
He´s so hot right now!!

Sen gick jag hem och bestämde mig för att städa mitt rum lite. Jag har äntligen en bra kamera så nu ska allt dokumenteras. Jag började med att ta ned alla skokartonger från hyllorna.
sko1
Men när jag hade fotat dom kom jag på att jag har alla kartonger med nikeees under vinylhyllan. Så då fick jag hämta dom.

sko2
Nu så är vi på väg. Men så har jag ju ett gäng skor som inte får bo i några lådor.

sko3
En del av skorna borde iofs inte få va med på bilden. Men wattafakk. Nu tänker alla wankers.. "men han har ju tömt kartongerna".. jisses gosse! Du vet inte hur Dave rullar! Så fick tömma alla kartongerna och hålla på.

sko4
Sådär blev det till slut. Lite jobbigt att jag stängde in mig i ett hörn. Självklart ringde både mobilen och hemtelefonen... nu ska jag räkna dom och slänga dom som inte hör hemma. Mackan, du kan väl fota dina skor.. PLEASE!!  Jag ska nog köpa ett par Gravis. Jag känner att det saknas ett par.

Berns + Spyan

Hej!
Nu är tillbaka igen. Bloggandet har varit dåligt men nu så.
Var ute igår och roade mig i Stockholm. Väldigt längesen jag var ute en onsdag. Blir alltid lika chockad över hur många som går ut då. Kul!
nenno
Jompie kom förbi och såg redan dragen ut!

steven
Vidare till Berns där Stephen Simmonds lirade med tre glada musikanter. Melo var en av dom. De andra två kände jag inte igen. Mycket folk och bra konsert! Gratis dessutom. Lydmar all over again!

monroe
Sen tog vi en burgare, innan vi landade på Weekday-festen på Spyan. Där bjöds det på modeshow och raj raj. Bäst under showen var "Monroe" på bilden. My God! Jag blev kär i några sekunder. Efter showen lirade hon skivor i ena baren. Men hon spelade så dåliga låtar, så det klingade av rätt fort.

rajraj
Samma risiga snubbe som lirade på SNS-festen. Nu såg vi dock att det var en liten tjej med på scen oxå hehe. Lät som när man startar en bil i ett stort garage, tänk tiden i Vallentuna då Coop hette Domus.

mums
Sen var det raka vägen hem och mumsa i sig desserten!

pannkaks-frukost på louie o levande musik

DSC00079.JPG
pannkaks-frukost på louie o levande musik

RSS 2.0