Mums, lamm!

DSC00077.JPG
Mums, lamm!

Då var det dags... (v.2)

137423-82 137423-83
25 år vs 26 år (nu med två olika bilder)

Då var man här då, 30 mars 2007, dagen då jag är närmre 30 än 20. Det behöver väl inte vara något negativt kanske? Jag har faktiskt ingen åldersnojja alls, inte än i alla fall. Den kanske kommer krypandes tillsammans med krämporna och dom tidiga lördagkvällarna då "det faktiskt är en dag imorgon också". Just nu leker faktiskt livet, med eller utan mina närmsta vänner. Våren har kommit till Stockholm och även om man är försiktig med att ta ut segern i förskott så känns det grymmt bra ändå. Nu återstår det angenäma bekymmret att planera in sommarens semesterdagar tillsammans med vänner och bekanta. Har tagit nästan 5 veckor ledigt i vår/sommar totalt, ska bli skönt. I höst börjar ju allvaret, plugget men det får man ha ångest över då.

Imorgon/idag (fredag) blir det middag med några vänner på Mississippi inn, kanske hinner med att nöta lite uteservering på snaps innan om man har tur också. Sen bär det av till Nalen Bar där det bjuds på förklubbsfest och bartömning(?) och massa billig/gratis dricka (om man ska tro allt David säger). Efter Nalen är det ingen som vet vart vi tar vägen....

Lördag blir det riktigt baluns med lite annat löst folk i en lägenhet med en soffa man inte får sitta i. Det kan bara gå illa, speciellt när varenda kotte springer runt med japanska otvättade rawdenim jeans som fäller. Vi får se , men partaj blir det i alla fall. Räkna med heltäckande MMS-blogging från helgens events (kanske).

Nej, om man skulle ta och dra sig, det är en dag imorgon också!

dagens trendspaning: madonna, she's so hot right now!

DSC00076.JPG
dagens trendspaning: madonna, she's so hot right now!

Vart tog Mr White-gänget vägen?

image80

Adde reser någonstanns i Sydostasien, Klas backpackar i Indonesien, Micke bor i Malmö, David är någonstanns i Norrland, Mackan pluggar i Kalmar... Jag är kvar i fucking Stockholm. Jag förtröstar ej, har minsann träffat nya vänner och hittat tillbaka till gamla igen - så det så!

Tyckte mest att det var dags att någon uppdaterade bloggen.


Barnprogram när det är som bäst.



Det gick inte att peta upp filmklippet jag hade tänkt så jag får gottgöra med lite bra barnfilm istället.

Muahaha!

Satt och tittade på denna njutbara film. Gud vad den gör mig lycklig. Har för övrigt haft en soft helg med masen på besök. Mmmh...mammis!

Ha det gott!!

party!

DSC00067.JPG
party!

Guys gone wild

DSC00065.JPG
Guys gone wild

Gud, hjälp mig nu genom 1000watt...



Vi har ju alla säkert uppmärksammat Davids nya tokiga och "häftiga" nya liv. Krökeri, nyfunna "vänner", "bra" utbildning och allmänt tokeri. Jag känner att jag som första person måste gå in och säga ifrån. Jag kan inte bara sitta och titta på när en vän går i fördärvet. En farhåga jag fick var att detta nya liv även skulle innebära att David börjar lyssna på satanisk dunka dunka hårdrocks-musik. Kanske ska han hetsas till ett ännu "häftigare" liv med hans nya "vänner" som påtryckare. Jag säger ush och nej! Jag är ganska övertygad om att jag kommer få många av bloggens läsare med mig mot denna idioti och ogudaktiga förförelse. Hjälp mig leda tillbaka vår vän till oss!

David, du är för fin för att förtappas in i detta.

Kramar!

dagens trendspaning: Segway är hetaste accen i vår

DSC00057.JPG
dagens trendspaning: Segway är hetaste accen i vår

Tuff vecka

Jag ber om ursäkt till mina MrWhite fans för att jag inte skrivit till er på länge. Det har varit lite mycket att stå i på sistone.
Jag känner redan nu att detta kommer bli en tuff vecka. Jag ska börja med att försöka sammanfatta förra veckan lite.
Utgång Onsdag, Torsdag (strip på olssons video), Fredag (SNS-fest), Lördag. Lördagen var underbar med Schlager hos Tony.
Veckan bjöd även på 3 par skor från New Balance (TACK SNS!).

Men den här veckan började bättre. Ledig igår så då drog jag ut till Lindö och hälsade på grabbarna på golfen. Fick höra att en av ägarna från de tidigare åren inte är med längre, lite tråkigt. Men den finns en del jobb där, så det var najs.
Var i skolan idag och snackade varumärken och sen drog vi iväg med ett gäng från klassen vid 16.00 för att käka pastabuffé. Fifflare som man är smet man från att betala och fick även två öl hihi.
Sen vidare mot innerstan, drog 2 öl på East. Vidare mot Söder och vampire lounge. Drog några shots och öl där sen vidare till Underbara Bar, som kvällen i ära var stendött.
Imorgon snackas det om Spy Bar. På torsdag ska klassen ut igen. Helgen är inte planerad men jag tror det kan bli en till två utgångar. Vi får väl se.
Den här veckan kan bli riktigt bra.
En tjej i klassen berättade att hon har nuppat i en sån där sex-gunga.. NAJS!

It´s grejt for the miljö!!

Tänkte bara anonsera ut till alla att nu har jag börjat köpa ekologisk mjölk...
Ekologisk Mj?
Såhär ser den ut  gott folk så ni vet vad ni ska kolla efter i affären sen...

http://www4.arla.se/Default____17715.aspx


"Last night I had that strange dream
Where everything was exactly how it seemed
No concerns about the world getting warmer
People thought that they were just being rewarded
For treating others as they'd like to be treated
For obeying stop signs and curing diseases
For mailing letters with the address of the sender
Now we can swim any day in November

Don't wake me, I plan on sleeping in . . ."


- The Postal Service

Dagens höjdpunk

image73
xkcd.com

Mind the gap

Nyss hemkommen från London med en massa shoppingkassar och en otroligt irriterande förkylning ligger man nu och gosar i sängen och funderar på hur man ska presentera det lilla eventet för Mr White's läsare.

Helgen började med att jag och mitt resesällskap anlände till flygplatsen på torsdagkvällen. Tyvärr var den enda respektabla taxin upptagen, så vi tog flygbussen in till stan.
image69

Fina bilar var det förresten gott om. Gatorna i kvarteren runt vårt hotell var nerlusade med Aston Martins, Ferraris, Porschar, Jaguarer och Bentleys. Jag "tog" den här lilla rackaren en kväll:
image70

Helgen gick som sagt i shoppingens tecken. Priserna var väl inte direkt låga, men utbudet var såklart mycket större än hemma i Sverige och jag gjorde ett par klipp. Bland annat snatchade jag dom här snajdiga dojjorna av märket "Nanny State":
image71
Hoppas allt står väl till uppe i Sverige, här nere i Skåne är vädret dålig men allt annat bra. Ses snart!

Tony goes Klas...

Jag satt hemma och tittade på tv när jag tänkte, varför inte bygga nåt? Och vet ni vad, det kostade INGENTING, 0 kronor! Inte ens 15 spänn - och vad byggde jag? Ett flygplan!!! Det är inte sant sitter ni och säger, skakar på huvudet och slår handflatorna mot kinderna med hakan nere i knäet. Men lugn, Tony guidar er genom heeeela processen så häng med....

papper01papper02
Ta ett vitt A4-ark, vik de två hörnen på en av kortsidorna....
papper03
Vik på mitten längst med långsidan av pappret.... typ.

Så där ja. Ett alldeles eget flygplan! Nu kan ni flyga till jobbet direkt från fönstret på morgonen. Titta in nästa vecka då jag bygger en ros av en servett!

Mamma jag är färdig!!!

Efter viss bearbetning såg det ut såhär, sen var det dags för att pensla på några lager färg...

bearbetat

Målat och uppsatt, såhär blev det.

klart

fr?n sidan

Detta lilla projekt är nästan enbart skapat av saker jag redan hade hemma... Kalaset gick på hela 15 kr eftersom jag var tvungen att införskaffa en pensel då det var dags för att måla.


Postal Service - Sleeping in

"Last night I had that strange dream
Where everything was exactly how it seemed
No concerns about the world getting warmer
People thought that they were just being rewarded
For treating others as they'd like to be treated
For obeying stop signs and curing diseases
For mailing letters with the address of the sender
Now we can swim any day in November"

RSS 2.0