Davids nya stil!

Ny stil, tänker ni. Varför då? Du har ju störtskön stil. Jo, för att jag vill förnya den en aning, svarar jag då. Jag håller just nu på att lansera mina nya stil, som jag har valt att kalla "lyx bohem"-ish. Basen är ett par väldigt fina skor, sneakers, boots etc, beroende på väder och årstid. Till de är ett par jeans nästan ett måste, dyra skall det vara, manchesterbyxor kan funka, det är viktigt att byxan är något tightare och kan ha en rå look. Skor och byxor bör vara nyinköpta. På överdelen är det vintage som gäller, men även nya kläder som ger en bohemig look. Jag tänker farfarströjor, jeansskjortor osv. Fritt att jobba där. Två viktiga plagg är jacka och huvudbonad. Jackan skall vara ett dött djur, helst ko. Skinnjackor i äkta skinn är mycket bra. På huvudet skall det antingen var keps, mössa eller bandana. Ingen keps med sportlag på, det går fet bort.

Stilikon: Johnny Depp

Jag hoppas ni blir glada när ni ser mig i denna nya stil. Jag kommer här nedan presentera två bilder som visar tänket bakom stilen.



Hör gärna av er om ni behöver en personal shopper. I´m your guy to go to!
Ni kommer säkerligen se mer av mig och denna stil på diverse modebloggar, modemagazine, kommande klädkollektioner osv

Stay beautiful - stay fashionable!

Tänkte ge er en inblick i mitt arbete

Jag publicerar därför ett mail jag har fått så ni hajjar vad jag jobbar med. Jag får så mycket frågor om det. Skor, fotkrämer, kondomer... ja, det är det jag jobbar med. Men så här ser det ut i inboxen.

Mail 1.

Dear all,

Pls find the Supply feedback of Aug'10 CPT.
Kindly update the market PO reference, if the same to be reflected in our order book/CSR.
Best regards, GSR
Note : Flat demand split delivery date for Russian for Sku's ( 10028843/10028844) will be forwarded shortly today.

Mail 2.
Hi David,

I have deleted the Preq from both APO and R/3.

Regards,
Mike

Rätt så internationellt och maila på engelska. Nu behöver ingen fråga vad jag jobbar med längre. Det är väl glasklart?


OMG!

Besökssiffrorna här på bloggen är en tragisk historia.. det må jag säga. Jag tar det väldigt personligt, i och med att jag är den enda som skriver här.
Är det för lite bilder på bajs? Är det för lite youtube-filmer? Är det för lite kärlek? You tell me.
Jag kör på ändå, för att jag tycker så himla mycket om den här bloggen. Här kan jag vara mig själv. Jag kan va lite crazy ibland och lite seriös ibland. Det är terapi för mig att skriva här. Jag förstår att ni känner likadant.
Jag sålde ett par skor till en dude i Malaysia idag och 4 par till en dude i Polen. Fett va?

Ska sälja ett par till en dude i Thailand, eller dudette kanske det är.. svårt att lista ut när jag tittar på personens namn. Det är en hiphopare iaf, jag får mycket länkar med skitmusik till min inbox av personen. Men det är soft, RAP LIFE!


M som i Murder Inc

OBS! Ironi är kul

Back in the Stockholm groove

Jisses vad det tog emot att sätta den rubriken. Fråga mig inte varför... men det lät förjävligt i skallen. Plus att jag tror att jag det finns en likadan rubrik här sen tidigare.
Den här helgen spenderade jag i Stockholm. Det är den första helgen på 6 veckor som jag spenderat enbart inom tunnelbanansgränser. Det kändes underbart. Igår var jag på Gröna Lund och då hände något kul ska ni veta. Jag åkte uppskjutet och glömde tömma mina fickor ordentligt, så när vi faller fritt från toppen flyger det ut massa mynt ur min jackficka. Man hörde hur det smattra till på tak och folk som stod nedanför och vänta på sin tur att åka.. Ooops tänkte jag :)
Jag överlistade malacohjulet också. Vinst varje gång! Booom!
Ja det var väl det. Just det. Jag skulle ju spela Red Dead.... hela sommaren. Nu blev det inte så. I Juli var det lite för fint väder och mina semesterveckor tillbringades mest utanför hemmet. MEN jag kan berättade att jag har nu klarat 70% av spelet och det motsvarar ungefär 35 speltimmar.. Så jag har snart lirat en arbetsvecka. Bra där!

Tillbaka på jobbet

Wörk wörk! Så sjöng Dr Alban för ett par år sedan och det är precis det jag gör just nu. Sablar vad kul det är! Så kul att jag funderar på att skaffa ett till jobb. Idag åt jag en Foccacia till lunch. Så vidrigt gott. Macka till lunch, vafan är det liksom??? Varför gjorde jag det undrar ni... jo för att lunchrestaurangen har plötsligt höjd sina priser och jag hade bara tillräckligt med pengar på mig för en take away lunch i restaurangen.. men ojdå, prishöjning gjorde att jag inte hade råd. Så då fick jag gå till ett pisscafé där personalen kommer direkt från Kumla. Helskotta va hungrig jag är nu. Men vi har ju frukt på jobbet!! Ja, mandariner... vafan är det?

Hemma har jag tre lunchlådor, äpplen och bananer, snask, läsk och en mysig soffa. Pax för att va sjuk hela nästa vecka!!!!!!!!!

RSS 2.0