Pop Dakar på lördag!(?)

image369

Nu på lördag vankas den traditionella popmusikfestivalen Pop Dakar vid Universitetet (skriver Jess). Jag är riktigt sugen på att dra dit, har inte vart på en enda festival i sommar så nu får man väl passa på. Massa bra små band och dj:s så som La vida Locash, Kocky och Laakso.

Imorgon blir det sen sommarfest med jobbet och utgång. Får se vad man hittar på, kanske Grodan för att testa Vietnaam's nya RnB-klubb.

nio

Lite väl tidigt.... Om gymmet hade öppet till klockan 10 hade jag varit där nu och pumpat min rumpa.
Det får jag göra efter jobbet imorgon istället...

The king(Klas) has left the building....

image368

Klas har tråkigt nog etter att en tid ha blivit obarmhärtigt utnyttjad på facebook, valt att stänga ner kontot. Vi alla tycker det hela självklart är både tungt och ledsamt. Vi minns honom som killen som inte var rädd för att simma mot strömmen, alltid med den där pojkaktiga charmen. Vi minns honom för all den värme han gav ifrån sig till oss på facebbok. Så många skratt och varma tillrop. Vi minns saker som när han och Dilba satt i djupa diskussioner om livet samt när han återerövrade Michelle som vän efter att hon dragit tillbaka facebookvänskapen. Så många minnen...nu så mycket sorg. Vi kommer sakna dig Klas-attack.

                   RIP
             Klas-attck
 2007/07/23 - 2007/08/30

After Work!

Jobb och slit hela dagen med ett begränsat intag av endast 2 koppar kaffe. Man ska inte få för mycket av det goda, då mister man oftast hela stycket (som man brukar säga).

Efter jobbet ska jag på After work på Non Solo Bar på Odengatan... Klas Mikael dyker alltid upp där champangen och godsakerna flödar.

I morgon var det som i föregående inlägg nämnt att det skulle bli kalas i form av middag och bubbeldricka. Är det säkert att detta ska äga rum på fredag och inte Lördag David? Om du forfarnade läser vår blogg så får du gärna meddela hur det ligger till? I vilket fall, vore trevligt att bara höra din röst.

Fäääääst!

I helgen blir det fest, då ska vi kläcka Moët-flaskan som stått på kylning alldeles för länge för min smak...
image367
Veckan har varit lugn än så länge, mycket tid har ägnats åt träning och filmtittande... Träningen går bra, har börjat klättra på vågen sakta men säkert. Blir starkare och starkare. Blir kul sen när David börjar köra på Gullmars Gym, då ska vi biffa oss tillsammans...
På filmfronten så har det varit mycket family guy... vad är okej att skämta om och vad är inte okej, ställer mig ofta den frågan då de skämtar om funktionshinder, rasism och andra känsliga ämnen... helt klart den bästa tecknade serien!
En och annan långfilm blev det också, the notebook... romantisk.... eh....? JA!

Ja, då är det inte mycket mer att göra än att avsluta bloggandet, för nu går jag på lunch.

Jag kanske skulle gå i Davids fotspår och skaffa en egen blogg? Bara en tanke...


Ett aningens meningslöst inlägg men ändå ett inlägg...

En liten uppföljning på mitt inlägg om att det är så -94 att skicka pappers-brev. Jag har dock inget mot att ta emot eller skicka privata sådana till andra privata personer som jag känner. Av någon anledning var det många år sedan jag gjorde något sådant (om man bortser från de gånger jag undvikit dålig karma genom att skicka hem ett vykort till familjen från medelhavet). Posten har ju förstås förstått det här för länge sedan kom jag på. Förra julen kunde man bl.a. välja motiv och skriva ett eget julkort direkt på deras hemsida som de sedan administrerade utan att man så mycket som behövde sticka ut tungspetsen. ...Fan, nu har jag glömt vad jag skulle komma till.

Om det låter svamlande och osammanhängande kan det bero på att jag vart i skolan mellan 10-15 och sedan jobbat mellan 16-22...


Den svenska bloggvärldens hetaste sökord just nu...

1. sexblogg*
2. sexnovell
3. gruppsex
4. carolina gynning 
5. sex
6. alex schulman
7. katrin schulman
8. swingers 

Det är så att man får skämmas för oss svenskar...

Alex Schulman....? Fy! Fy säger jag bara!!

Jag som hade förväntat mig att "mr white" skulle komma med där efter "gruppsex" men dessvärre vart det ju "Carolina Gynning"... Hur nu det gick till?


Bookie Rookie

Skolan har börjat. Blev till att åka till jobbet direkt efter skolan idag. Samma ska imorgon också. Får se hur länge man pallar med det här men måste nog jobba mindre än jag tänkt mig från början. Så jävla svårt att veta hur mycket man behöver för att klara sig. Har i alla fall lämnat min studerandeförsäkran till CSN nu. Älskar e-tjänster. Hatar att fylla i långa blanketter med uppgifter om ens inkomst man inte har och sen köpa ett frimärke för 5.90:- och ETT kuvert. Det är ju bara sååååååå -94 att skicka brev.

Sen så spräckte förstås Kalmar-jävlarna Djurgårdens förlustfria svit på åtta matcher. Dom jävlarna, klart ändå att Kalmar var det lag som spelade smartast. Djurgården låg högt upp och har alltid stora problem med lag som inte försöker styra spelet. Fan. Får hoppas att Halmstad förlorar mot Göteborg imorgon.

Förresten, om någon har någon av de här böckerna (och vill sälja/låna ut) kan ni ju höra av er:
+ Computer Confluence / George Beekman
+ Digital Bildbehandling / Astrid Haugland
+ Don't make me think / Steve Krug


För er som behöver fräsha upp texterna

Här är några av de sånger som vankas ikväll

Gäddan Melodi: trad.
När gäddorna leker i vikar och vass
och solen går ner bakom Sjöbloms dass,
ja, då är det vååååååår! 

Mera brännvin
Melodi: Internationalen
Mera brännvin i glasen,
mera glas på vårt bord,
mera bord på kalasen,
mer kalas på vår jord. 

Mera jordar med måne,
mera månar i mars,
mera marscher till Skåne,
mera Skåne, Gud bevars, bevars, bevars!

Snöret Mel: Hej tomtegubbar
:/: Tänk om man hade lilla nubben
uppå ett snöre i halsen. :/:
Man dra den upp och ner
så att den kändes som många fler.
Tänk om man hade lilla nubben
uppå ett snöre i halsen.

Kräftskiva oi oi!!!

image365

Ikväll vankas det kräftor och öl. Blir sista helkvällen med boysen vilket känns lite vemodigt. Vi arundar ändå sommaren på topp och jag tycker vi har gjort det bästa av denna regniga sommaren. Bra jobbat grabbar! Nu ska jag äta, raka nyllet och skallen och sedan börjar det bli dags att röra sig mot H-by. Ses ikväll. Ta med partyhumöret så kör vi!

Sista lönen på tre år

Idag fick jag min sista lön, min sista riktiga heltidslön på tre år. På måndag sätter jag mig tillrätta i skolbänken igen och kommer sitta där i tre fucking jävla år. Än så länge är jag entusiastisk och spänd inför det hela, får se hur det känns efter första terminen. Nu gäller att att spendera den här sista lönen klokt och långsiktigt. Idag blir det shoppingrunda med dave o klasse, imorgon kräftskiva & grejjer, resten lägger jag nog på studentlitteratur.


Ordning och reda pengar på fredag

Imorgon är det fredag och även löning, det innebär shopping, och i mitt fall innebär det en ny uppsättning kläder från topp till tå.  
I det stora hela har jag egentligen inte råd... men va gör man inte för att se fresh ut!

Så mammor, lås in era döttrar för här kommer Klas Mikael i egen, ny, högfärdig och vedervärdigt fisförnäm och dryg tappning... ;) Närå, jag ska vara snäll och bete mig ordentligt, men säg till era döttrar att det finns iaf en desperat singel där ute på marknaden och att han tar vad som helst, nästan vad som helst.






PC-Bröst?

image363
A01

Har tränat som fan i sommar, koncentrerat all träning till den viktigaste muskelgruppen brösten (som tydligt syns på bild A01). Gillar hur jag fått fram pectoralis major. Har jobbat upp ett skönt "cleavage", det här var under min peakperiod i början på sommaren, har förslappats en del sen dess tyvärr. Nu i höst blir det framförallt sätesmuskeln som ska hårdtränas. Kommer bli najs!

Du vill ha hela kakan, men du vet att du inte kan få den!

Jag som har jobbat hela sommaren märker knappt att allvaret nu håller på att infinna sig, eftersom i min värld har det varit allvarligt mest hela tiden, dvs. inget glassande under hela sommaren, bara jobba och slita utan lediga dagar...
Något som ger mig ångest är att det känns som om alla (då menar jag verkligen alla) börjar sina studier nu till hösten medans jag inte har fått ordning på mina än... Känns som om man står och stampar, måste verkligen ta tag i detta nu, så jag kommer igång. Det är inte så att jag vantrivs på jobbet, men det är inte så att jag utvecklas heller, och det stör mig.

Djurgården - Kalmar FF på måndag, mac, vilka håller du på om du måste välja ett av dessa lag? Kalmar FF! Trodde väl det, du hejar ju på laget som gäller i området där du bor.... Men jag kan upplysa dig om att Kalmar kommer få SÅ mycket smisk på måndag, bara så du vet!

Fy vilken träningsverk jag har, jag verkligen mördade ryggen igår på gymmet. Stångrodd med 60 pannor omvänt grepp. Denna övning sliter ryggens muskelfibrer i strimlor.



Årets Indie artist: Cary Brothers

http://www.myspace.com/carybrothers

Riktigt trevlig indie för er som tycker om indie!

Fotbollsfeber

image362
Herrlandslaget 2007

Ikväll är det träningslandskamp mot USA, 20:30 blåser det i pipan. Det här blir en bra uppvärmning inför EM-kvalet mot Danmark i början på september. Det gick ju som en dans på rosor mot Island senast. Kan nog inte räkna med att det går lika lätt ikväll men räknar ändå med vinst. Ska bli riktigt skoj att se vad Zlatan hittar på tillsammans med Elmander och gänget. Det känns skönt att Hammarbys hatade älskling Charlie Davies är med i USA-truppen som ska möta Sverige. Vi får hoppas att han fortsätter i samma anda som han hittills gjort i allsvenskan.

8:e året av hård träning...



Jag fortsätter lite på Klas tråd om träning. Det har varit ett hyfsat år träningsmässigt med stort sett inga skador. En ond handled har efter en vecka gett med sig så nu är det bara att kruta på. Laddar upp 3 bilder av "best of 2007". I maj var jag i bäst form då jag skalade av en hel del underhudsfett med mycket löpning och promenader. Den formen har jag inte riktigt nu efter semester och sommarens dekadens och ölande. Nästa sommar däremot ska jag vara riktigt cut tänkte jag. Kul att ha något att träna för. Nu går jag in på höstträningen då jag ska käka mer. Ca 500kcal extra så kroppen känner att den har råd att bygga lite också. Kalmar 1/9 kommer bli rivstarten för det. Ska köpa boxningskort och eventuellt kolla om det finns en klättervägg att köra på så man får lite spänst och smidighet. Blir nog 2 pass boxning alt klättring samt 3 pass gym/ vecka vilket för mig är max om jag ska hinna återhämta mig. Ska bli kul att köra med Chrille igen som också kör med en autistisk målmedvetenhet. Har laddat upp med bra kosttillskott från jobbet som jag tar med ner. Esa pro från Eiselt samt maltodextrin är alles jag behöver för att bli hot like a stud.

Klas och Kmike, hoppas ni håller träningslågan uppe framöver så ses vi på beach 2008. Puss!

Dave signing off

Hej då MrWhite!
Nu går jag solo. Jag har haft en underbar tid här på mrwhite, men känner att jag måste gå vidare i blogg-livet och det gör jag bäst med en egen blogg. Jag vill tacka alla som varit med under resan, det har varit underbart.

http://dendardavid.blogg.se

Det där är adressen du ska lägga på minnet. Häng med!
Nu kör vi.

Dags att komma i form!

Som förmodligen många har märkt så börjar sommaren sakta lida mot sitt slut... Hösten infinner sig snart och efter all skräpmat man intagit under sommarens få somriga dagar är det åter dags att börja träna för att komma i form. För sitt eget välbefinnande och för beach 2008!

Vissa människor behöver bara titta på en hantel för att lägga på sig muskler medans andra måste jobba lite hårdare...
 
Jag Klas Mikael har iaf bestämt att nu är det slut på daltandet och dags att köra på ordentligt... Det är slut med spinkiga lilla jag. Här kommer nya K Mikael "the Biff", ge mig ett halvår så ska ni få se. =/
Nästa sommar smäller det! För det är ju det vi svenskar lever för!? 2 månaders flexande på tofta om året, de restrerande kalla månaderna biter vi ihop på gymmet och blir grova tills det börjar nalkas sommar. Då svälter vi oss själva så vi kan få fram det sjyssta "sixpacket" som det vore karvat ur sten.

Å vips var hammarby ett bottenlag...

Hemmaförlust mot Halmstad. Ajaj! 4:e från botten, 2 raka förluster, Bajen är på väg bort. Malmö däremot, rakt uppåt. 2 raka segrar, nästa match mot AIK som ligger en placering över. Kan bli bra avslutning på säsongen.
Kul att de 3:e lagen i topp har lika många poäng, inget lag lyckas rycka. Att Elfsborg ligger där är ju ett skämt, hade idioten i GAIS inte dragit på sig rött kort senaste hade Elfsborg kanske inte fått med sig sina 3 pinnar. Jaja, huvudsaken är att Malmö spöar AIK på söndag på Råsunda. Junior borta, nu är det upp till bevis för rumpan-skoog.
Äntligen börjar allsvenskan bli lite spännande!

Revansch mot MFF?

När AIK och Malmö FF möttes på Malmö Stadion i våras vann skåningarna komfortabelt med 4-0.


Facebook är bra för dig

image356

Ja, jag har facebook. Det har varit ett himla liv kring det här med facebook den senaste tiden. När ska det lugna ner sig? När alla har gått med kanske. Vissa har svårt för såna här sidor när dom blir FÖR stora, över 300 miljoner aktiva användare är ju ganska många ändå. Jag gillar det men ändå vet jag inte riktigt vad jag gör där. Jag loggar in, kollar i feed:en vad som hänt sen jag loggade in för en timme sedan och konstaterar att det fortfarande inte har hänt något. Jag är nu uppe i ca. 40-50 vänner, som jag inte visste att jag hade innan jag gick med. Det är ju fantastiskt, kanske det som gör att man gillar det. Man får en väldig massa vänner. Jag får se hur länge jag kommer fortsätta logga in på facebook, antagligen tills det dyker upp något bättre. Förmodligen något smalare som är helt och hållet anpassningsbart.... Det är tur att jag har Mr White. Mitt och mina riktiga vänners egna lilla facebook-community.

// M v h Tony

Klas Mikael´s text väcker många känslor

Igår gjorde jag s godispersonlighetstest och så här blev mitt resultat:

http://w001.candykingcampaign.com/results.aspx?id=8aa04531-7295-4222-a10c-2105ea9c907e


22,8% av de som gjort godistestet blev "Chokladokrat" och jag är en av dem.

Nu testa ni! http://w001.candykingcampaign.com/se/ Det är minst lika kul som .

Jag kan passa på att tillägga att de som använder Marcus -sida som är registrerad i mitt namn kan avregistrera sig, ni har blivit lurade! Marcus snuvade er på konfekten genom att lägga upp en falsk sida i mitt namn, så ni som blev lyckliga av att få en ny vän registrerad på kan dra tillbaka känslorna nu!

 har ungefär samma funktion som alldeles för många digitalkameror har på en fest. Alla har varsin och delar med sig av bilderna de tagit på samma sak...

Efter att ha skrivit detta så vet jag att känslorna kommer flöda vilt med argument för hur mycket mer är än att bara lägga upp bilder på och samla sina vänner och bekanta i en enda stor glad familj (sekt). är ett känsligt och hett ämne för många.
Jag satt inloggad på Tony´s konto igår och boostade hans "music junkie", rätt skoj vill jag lova... Man märker hur fast man blir, rätt var det var hade jag brännt en halvtimme på ingenting, där ännu ett bra argument för att inte skaffa .
Det räcker bra för mig att kolla in någon kompis -sida lite då och då.

Jag tänkte nu runda av med att promote:ta s hemsida som just nu ligger mig varmt om hjärtat. Det här gör jag inte för att jag får provision av företaget eller att jag är med i någon form av -sekt utan av ren och skär vilja.

Testa din godispersonlighet på , det är helknasigt och knäppt!




PS. Djurgården - IFK Göteborg 1-1 Tony och jag lyssnade på matchen igår eftersom vi inte lyckades snatch:a en streamning från canal+ sändning. En mycket spännande match hörde vi att det var...

Jaha, ses nästa gång då...



Då var semestern snippa snopp slut då. Har haft det grymt trevligt med er och Clare under mina 10 dagar ledigt. Imorse åkte Clare hem till London igen så igår passade vi på att göra Sthlm ordentligt. Vi knatade runt på Kungsholmen, käkade lunch vid Kungsholmsstrand, gick upp och njöt av utsikten i stadshuset, åkte till Sandsborg och smackade i oss en fet pizza och åkte därifrån till Gröna lund och åkte karusell, spelade 5-kamp och sänkte några bira. Sjukt trevlig dag och en grymt bra semester i stort. Nu får man se när man träffar ms Brittclit igen. Fick hem nya chemat för hösten och det ser fullspäckat ut. Dessutom är många kurser inköpta vilket kräver 100%-ig närvaro. Men men, det ska nog gå att få till en liten trip till UK framöver.

Ha det gott mina ögonstenar.

Puss & Kram

DIF - Hammarby IF, 1-0 = serieledning!


Mycket grymmt tifo

Kolla in: http://www.svenskafans.com/fantv/player/dev_flash.asp?clip=3831&cat=0&list=all för video i högre upplösning och större format. Det är vackert.

1-0 efter en timmes spel. Hammarby inledde starkast men Djurgården tog över matchen i slutet på första halvlek. Båda lagen kämpade hårt men i slutändan var det Djurgården som vann. Hade vart härligt om Sjölund hade satt straffen också, svagt, men men, man kan inte få allt. Mycket skönt efter förlusten mot Bajen senast. Även matchen på läktaren vanns stort av DIF:s supportrar och tifo. Var mycket skönt att se att DIF.s supportrar också har hajjat att det här med att slänga in saker på planen endast är till för hjärndöda bajen/aik-supportrar. Mycket trist att de aldrig lär sig, men om dom vill sabba för sin egen klubb så ska inte jag hindra dom. Nu gäller det att bevaka serieldningen, härnäst mot Göteborg som inte ligger långt efter i toppen.

Stulen identitet

Det gäller alltså Facebook, en så kallad "community", alltså en mötesplats på internet liksom Lunarstorm och Playahead mfl.
Nu är det så att någon använder sig av min identitet genom att skapa en hotmailadress för att sedan göra det möjligt att skapa ett användarkonto på Facebook föra min talan på denna community.
Jag är rädd att denna person nu kommer försätta hela mitt liv i spillror genom att sprida falsk information till mina vänner och bekanta.

Så ni som är registrarade på Facebook och får meddelanden från någon som uppger sig för att vara jag  kan väl vara så vänliga att ignorera dessa?

Hoppas detta löser snart för det här känns inte alls roligt!

Jag kan inte sova på nätterna som det är nu...

Yours Truly // Klas Mikael


Semestern börjar närma sig sitt slut

image326

...en ny tid tar vid. Börjar plugga på heltid 27 augusti. Ska bli roligt och spännande. Hoppas bara inte alla är 20 år gamla och killar med datatuttar (som jag). Det ska bli riktigt kul hur som ändå. Något som inte är lika kul är eknomin. Satt nästan hela gårdagen och budgeterade för att få ihop ekonomin. Har sänkt mitt bredband, avsagt mig a-kassan. Kanske borde avsäga mig tv-licensen också.

Det här är sista helgen på min semester, sen är det jobb i två veckor sen börjar plugget. Tänkte bara sammanfatta de här två veckornas semester med ett urval av bilder på vad jag haft för mig. Mycket som inte dokumenterats med bilder dock. Semestern har vart mycket lyckad och behövlig. Nu får vi hoppas att helgen fortsätter i samma anda...

   
   
  

Islandhopping mit meine frau



Har just kommit hem efter 4 underbara dagar i mellanskärgården. Vi hann med Grinda, Finnhamn och Svartsö. Hittade riktigt nica spots vid vattnet där det badades och solades. Eftersom vi envisades med att inte tälta i närheten av några tältplatser blev det en hel del knatande och letande efter den "perfekta klippan" att sussa på. Allt som allt en helt underbar skärgårdsvistelse,

Bögkull i helgen?


Kareoke på Jägarn

DSC00168.JPG
Kareoke på Gröne Jägaren

Igår blev det en oväntad barrunda på Södermalm. Fixade och donade med CSN, Comhem, Försäkringskassan, Södertörn mm. under större delen av dagen. Tog en paus i alla telefonköerna och knatade över till Mattias som bjöd på kaffe med dopp. Diskuterade lite sköna idéer kring några av mannens många projekt. Sen blev det som så att vi åkte in till Jägarn för att möte upp Birkeboy. Nästan hela gamla analysavdelninge var samlad igen. Härliga tider. Vi blev glatt överraskade då det visade sig att det var kareoke-kväll. Fick höra både högt och lågt men mestadels Elvis. Skön stämning, nästan som en finlandsfärja.

Kvällen fortskred till söders mest kända vatten hål, Carmen, där vi träffade en glad tjej från Los Angeles. Gick vidare till Snaps. Träffade bl.a. en härlig Grek som var på villovägar i norden. Eric lyckades bli utkastad av vakten så det blev till att gå vidare till Debaser Medis där det ryktades om att Marit Bergman skulle spela skivor, det var dpcl rent ljug. Smet in bakom vaktens rygg som en ninja men lyckades ändå välta hela rep-staketet som skiljde rökrutan från entrén. Vägrar betala inträde för att gå på ett helt tomt debaser. Träffade en trio glada ungdomar efter ett varv på dansgolvet. Spelade lite sänkaskepp. Drog ett varv inne på Kvarnen men var helt fullkomligt dött där inne tyvärr. Sen var det stängning och hemgång. Fick i alla fall med mig Eric hem. En helt och hållet lyckad kväll med mycket god öl.

Bitar av himmel

Det är en ganska retsamt tanke att veta att halva ens fjuttiga bekantskapskrets är ute i skärgården eller någon annanstans ute i solen då man själv sitter på jobbet och har nada att göra.

Veckan har bestått av att hänga i tvättstugan, handla mat, sitta ned på jobbet och träna upp taxiröven, träning och enmansbasket som går ut på att dribbla bort sig själv och försöka kasta boll i korg och även hämta boll vid miss.
För er som har undgått så kan jag erkänna att jag är en riktig sopa på basket men det är skönt att springa av sig lite ibland och framsteg märks ju faktiskt ändå.

En sak jag har upptäckt är hur najs Vretens tunnelbanestation är...



Nästan en helt vanlig tråkig perong men lite här och var skymtar en blå himmel...

50 års kalaset

Haha, kollade precis på min digitalkamera för att se om det fanns några bilder på minnet. Jag hade inte med kameran till Klas, däremot fotade Ullis mig lite när jag mötte henne och kmike här hemma nån gång runt 04.00. Otroligt fina och sensuella bilder, jag tänkte bjuda på några guldkorn.



Bild 1. Min häl efter promenad hem från Spy Bar till medis.
Bild 2. ????
Bild 3. Wallin såg ut att ha sovit bekvämt, när han väl hittade nånstans att sova.
BIld 4. Jag försöker efterlikna en annan bild. (Du får posta originalet Mack!)
Bild 5. Middag dagen efter.

Hej Sverige!

Hej alla. Per här. Ja, Per Gessle! Vill bara meddela att jag kommer med en ny singel snart och vill ge er ett smakprov, i form av texten. Träna in den och var med och sjung när ni ser mig i Sveriges alla folkparker i sommar!

Kommer du ihåg, en vinter tid
Du såg ett famlande ramlande ångande lokomotiv
Sen kom förvandlingen, den stora ljusa sommaren, igen

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om när jag ser dig vid min sida
Jag tycker om när du finns hos mig.
Jag tror aldig det kan bli bättre än så här
För mig

Kommer du ihåg
Var det igår
Du tog en främande skrämmande människa
Och kysste hans hår
Och sen förde vindarna
dom vackra vilda fåglarna
till mig

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om dina fingrar mot min panna
Tycker om när jag betyder nåt för dig
Det kan aldrig kännas bättre än så här

För nån
För mig

Ha det så himla bra nu alla fans! Jag älskar er!
Soliga hälsningar från Per.


Pride och grillbus



Tack för en trevlig kväll grabs! Pridetåget under dagen var som sagt mycket underhållande att titta på. Kolla in mannen med piercade nibblars blick. Oow, ingen man skulle vilja däcka hemma hos...hehe. Gott och trevlish hos tobs och även trevlish att dansa loss lite på Debaser.

Puss på er!

Då var det snart helg igen!

Den här veckan har gått fort känns det som... bara rullat förbi med jobb och träning. Nu är det äntligen dags för helg och man börjar reflektera över vad som komma skall. I mitt fall hoppas jag på lite matlagning och kanske en bra film på fredagen och något gott att dricka på lördag kväll samt utgång på något trevligt ställe. Azurro eller Restaurang Hjälmaren kanske?

Ska vi knäcka vår Moët i helgen David eller ska vi vänta tills Micke och Ullis är tillbaka från Italy?

Någon annan som har några bra förslag på helgaktiviteter vi kan ägna oss åt?

Då så! Då har man iaf bloggat idag... Det är förmodligen mer än vad ni andra lyckats åstadkomma.

Best regards

/ Klas Mikael

1-0 till Bajen igår...

Spännande match... synd bara att David var så ofokuserad på matchen och bara satt och pratade hela tiden...

Malmö spelade var inte riktigt på topp i första halvlek men ägde sedan matchen efter ett långt avbrott i andra halvlek pga. att bajenfansen sedvanligt gjort bort sig genom att kasta ölglas in på planen... "pinsamt" tyckte Mac som är ett inbitet bajenfan sedan 17år.
Det var bara ren otur att Malmö inte lyckades petade in den på slutet...

Snart semester!!!

image276

Aaagh, tors-fre sedan går man på 12 dagars ledigt. Skå bli så satans jävla skönt. Kan inte minnas att jag sett fram emot någon ledighet mer än vad jag gör nu. Clare bear kommer ju ikväll också vilket inte gör tillvaron sämre. På semestern tänkte jag hinna med en skärgårdsluff, pride, moneybrother, gröna lund, restauranger, ölande och vinande. Ska ta semester från träningen också vilket kommer bli ganska gött. Mitt mål är att bli solbränd och lite smal-fet. Förtvinade armar och axlar men ändå lite småhullig runt midja och hals...ja just, som bror min ser ut nu.

Hörde att det vankades grillning ute i hooden imorrn. Detr ska bli bajsväder på fre och man jobbar till kl 18. Ingen som vill grilla på en lovad solig lör då?

All right, dags att sälja lite crosstrainers and shiiiit!

Peace out!

RSS 2.0