Utrikeskorrespondent Marcus senste nytt...

 


Sa, tankte att det var dags att beratta lite hur jag har det i London sa har langt...

Det har varit lite mer trogstartat an vad jag hade hoppats pa men det borjar ordna upp sig mer och mer nu vilket ar skont. Jag hoppade pa ett butiksjobb nar jag kom hit dar jag salde kosttillskott osv. Hur som helst kunde dem bara ge mig ca 2 dagar/vecka eftersom dem nastan inte hade nagra kunder sa jag sokte ett annat butiksjobb pa "Halsokost" dar jag jobbat dem senaste veckorna. Inget dromjobb men det ar en inkomst i alla fall. Ganska soft att sta och surra traning etc med gymnissar om dagarna. Jag ar aven ansvarig for "traningsdelen" av kosttillskotten vi saljer sa jag bestammer vad vi ska bestalla hem och vad vi ska sluta salja osv. Laddade hyllorna med lite nytt "godis" i veckan som jag aven far 25% pa...oh yeeeeeah!

Boendesitsen har varit lite segare an vad jag hade tankt mig. Jag sa till Clare innan jag kom hit att jag skulle bo har i 1v -eller max 2 men det har visst blivit 7v nu....hehe. Grejen har varit den att ju langre man bor har desto battre koll far man pa vart man inte vill bo etc. Har tackat nej till jag vet inte hur manga lagenhetsdealer. Det ar latt att fa boende om man kontktar en hyrevard som inte sjalv bor i bostaden. Da skiter han/hon totalt i vem man ar bara man kan betala hyran. Baksidan blir da att sammansattningen folk ofta blir helt off med t.ex. en busschaffis pa 55 ar, en 19-arig student och en tvabarnsmamma. Inget dromlage om man vill ha en skon wibe med trevligt likasinnat folk med andra ord. Ar det Daremot nagon av personerna som bor i hushallet som haller i annonseringen och visningarna dar emot blir det som en audition a'la American Idol. 20 spekulanter och den "trevligaste" personen far rummet. Sjuk konkurrans med andra ord. Hur som helst vann jag den senaste catwalken med min stora charm och sociala begavning och jag flyttar dit pa lordag. Jag kommer ha ett rum i ett schysst tegelhus i Barnes vilket ar ett valdigt bra och lugnt omrade. Det ar ca 5min med buss till Putney dar Clare bor och ca 20-25min till South Bank och Waterloo. Jag kommer flytta in med 5(6?) andra mellan 24-31 bast. Det verkar vara en bra mix av folk fran Australien, Sydafrika osv. Kan ju vara bra att fa annat folk att hanga med an bara Clare...hehe.

Nu nar jag antligen har fatt boende och slipper lagga ner tid pa det tankte jag ta upp jobbsokandet igen. Tanker fortsatta soka massagejobb med inriktning sport massage och kanske aven lite PT-jobb. Enligt Chrille har antligen mitt plugg i Kalmar lyckats fixa intyg pa att vi har "Personlig tranare-behorighet "sa nu kan man ju soka sant ocksa vilket e bra.

Annars rullar det pa och jag trivs bra aven om det kanns som att mitt liv har borta inte har rullat igang riktigt med tankte pa att man fortfarande bor hos Clare osv. Jg har heller inte brytit ihop under min helt snusfria manad(!). Under en manad hemma lyckades jag snusa ca 750 portioner snus sa man kan saga att jag har skurit ner lite :P Jg har inte samma sug men jag saknar det fortfarande. Det ar ju sa trevligt med snus trots allt...

Far se nar man kommer hem nasta gang. Har extremt mycket utgifter denna manad men ska hora med jobbet nar man kan tankas ta ledigt och komma hem. Annars kommer jag kunna ta emot folk fran nu pa lordag sa det ar bara att hojta till sa kor vi en weekend i London! Finns sa sjukt mycket att hitta pa har borta marker man. galet utbud med aktiviteter. kopte just Jimmy Carr-biljetter till Clare och mig som tack for att man fatt bo har gratis medans man sokt boende etc. 13/12 ska vi se denne sjukt roliga man som i mina ogon ar den baste sta upparen just nu.

Na, nu ska jag nog runda av. Svart att formedla 7 veckor i en bloggning men dar har ni det i stora drag. Micke, Klas och David....kan ni inte blogga igang MrWhite igen? Var sa lange sedan detta mycket trevliga och mangfacetterade forum var i rullning.

Lev val!

/Mackis

RSS 2.0