Lugn kväll på Nada

DSC00202.JPG 
Lösskägget sitter där det ska

Efter 12 timmars festande i fredags blev det betydligt lugnare igår. Åkte in till stan och åt frulle på Louie Louie. Även Klasse mötte upp för lite kladdkaka och varm choklad. Åkte till Norrmalmstorg med en antik dubbeldäckare. Drog förbi Calis sneaker swap meet där det bjöds på lärre och vurre. Senare blev det varma mackor, nya The Office-avsnitt och Die Hard 4 hemma hos David. Mötte upp ett gäng med polare på Nada senare på kvällen. Tog det mycket lugnt. Drog hem vid ett och fick senare även sällskap av Jess som kom förbi. Inga konstigheter.

Nu är det dags att skriva hemtenta...

Favorit i repris



Vilken enorm känsla!


...och Adam bet INTE i det förbjudna äpplet.

Oh yes. Haft en soft kväll. Kollat på ett riktigt schysst svenskt reggieband som var svinigt bra. Blir att tanka deras platta om jag kommer på vad de heter. "The big guy" satte mig på en riktig prövning ikväll. En skitfin tjej, stadig  8-poängare var så jäkla på mig hela kvällen...jag vet Tony, sånt här händer mig nästan uteslutande i Kalmar. Hon frågade vad jag skulle göra i natt, varpå jag bögigt och stelt svarde "sova". Efter många övertydliga budskap och ett försök att kyssa mig var jag tvungen att lägga ribban och berätta att jag är i hop med en tjej som man träffar var 6:e vecka..hehe. Hon svarade då att "ja, ibland måste man försöka hålla på sig" och drog med fingret över sina fylliga läppar. Inte alls så sexuellt frustrerande. Ska nu kastrera mig, ta en kalldusch och sova själv i min 90-säng. Mmmh, livets goda. DOH!

party party på björns!

DSC00199.JPG
party party på björns!

Ensamheten gör sig påmind

Igår var det seminarium i skolan. Givande. Roligt. Inte så värst bra diskussion dock. Men man kan inte få allt. Huvudsaken var i alla fall att vi fick en anledning att ha ett Postseminarium. Som en efterfest fast i seminarieform ungefär. En bra kväll som slutade med att jag fick med mig Herr Wallin i taxin hem. Vi kollade på filmen i förra inlägget säkert tio gånger innan vi gick och la oss. Vid 5 i morse var det fantastiskt kul.

Idag var meningen att jag skulle gjort åtminstone två av följande:
- jobbat
- pluggat
- städat

Självklart har man inte gjort något av detta. Istället ätit frukost och kollat på Knocked Up som var rätt bra för att vara en romkom. Blev lite sugen på att skaffa barn men det gick över rätt fort efter att filmen var slut. Det är min dag så här långt. Har faktiskt även hunnit med att surfa på några bloggar, kollat Facebook (där det inte hänt ett skit sen jag kollade för tio minuter sedan!) och börjat ladda hem Heroes säsong ett och InDesign CS3.

Nu är det nog dags för en liten promenad innan middagen. Spaghetti Carbonara, namn!

Ordleks-tv har aldrig varit bättre



Hon kämpar mot konvultionerna i halsgropen,
Sväljer så gott det går
Når point-of-no-return och vet om det
Halsen snörper ihop sig och kroppen viker sig
Bläufs!

Tillbaka till studiepaniken!



Yo yo my beloved friends!

Tänkte det var dags att skriva lite om vad som hänt sedan sist. Förra fredagen begav jag mig som sagt till modern till mina 4 barn -Clare "bumcake" Olizar. Hon tog sin sjuksköterskeexamen samma dag som jag anlände så det blev att kasta av sig väskan skutta till fest. Hon flyttade även på fredagen n till sin nya lägenhet i Oxford med några gamla flatmates och några nya. Fick sova i 90-säng i ett litet och deprimerande rum med pappersväggar(?!) hela veckan. Vi lyckades ändå ha det gött som vanligt med lite utflyker och romantisk bajsnödighet under veckan. Det var kalasväder i England så jag gick med shorts och t-shirt hela tiden vilket var sweet. På, torsdagen bar det av till Putney(närforort till London) för att träffa hennes familj. Det gick över förväntan måste jag säga. Det var inte lika stela och "kristna" som jag hade befarat. Lyckades av någon outgrunderlig anledning få dem att tycka jag var en fin och älskvärd man...hehe. Hennes mor ville att vi skulle sova över vilket skulle innebära att jag skulle få sova i ett eget rum eftersom vi är ogifta...hehe. Inget skämt! Något som vi avböjde, så vi åkte efter en utgång med hennes Londonpolare tillbaka till Oxford. Sista kvällen kollade vi på hennes polare som lirade med sitt band på en pub vilket var trevligt. Det blev dock en hård kväll vilket var halvsmart eftersom jag skulle upp kl. 05 för att bege mig hemåt morgonen efter. Tokbakis och dödstrött njöt jag av den hemresan på ca 14h....mmh.

Nu är man tillbaka i Kalmar igen då. Pang på med en fördjupande massagekurs hela helgen. Riktigt intressant. Nu om ni får muskelbesvär eller kanske har en molande huvudvär samt nackvärk så kan jag förhoppningsvis palpera mig till den myofasciala triggerpunkten och utöva pressur för att få muskelfibrerna att slappna av så ni kan bli av med eran värk. Klas, din ökade tonus på rhomberna samt trapecius ska jag häva så fort jag ser dig! Jag lovar. Din magsjuka kan jag bara hjälpa med Indisk kryddstark mat.

Är sjukligt nergrävd i plugg just nu. Hur har ni det Tobs und Dave-whoe? Jag har pissmycket i plugget plus lika mycket på engelskakursen som jag kör på Kalmar universitet. Utöver gramatik och massa annat ska vi läsa "Things fall apart" och skriva en uppsats utifrån frågor som; "Which events or character traits in part of Things fall apart could be seen as hubris, catastrohpe and peripetia?", samt  "What do you think the catharsis is in Things fall apart, assuming that the book is some kind of Arestotleian tragedy?". Jo jag vet, frågor som lite besvarar sig själva. Hmm, har lite att suga på där tror jag.

Ok, det var lite om det. Ha det bra där hemma boys.

Kram kram

Tony Berger a.k.a. Willem Dafoe

Tony goes Willem Dafoe

Att vara eller icke vara!

image397

På måndag smäller det, Djurgården möter Aik. Den här matchen är viktigare än hela jävla allsvenskan. Jag mår illa, jag drömde madrömmar om matchen inatt också. Djurgården rullade in mål efter mål men i slutändan stog det ändå bara 1-1. Fy fan. Det här tar kål på mig. Är det någon som har en biljett över?

Ikväll blir det klasskalas med början på Carmen. Sen blir det förmodligen Mosebacke, vi får väl se. Nu är det dags för en powernap.

Annakhan feels good!

Tog en fredagspils med David och några andra på Annakahn idag. Mycket trevligt ställe, senast jag var där hette det Flamingo men inte mycket hade förädrats. Väldigt trevligta människor och musik. Det får la bli fler gånger!

Lilla Klasse är tydligen sjuk. Har inte hört ett ord om detta förutom från David idag. Ska ringa stackarn imorgn bitti. Saknar pojkens härliga irritationsmoment. Hoppas i alla fall att du mår bättra Klasse! Den här biten går ut till dig! Krya på dig!


James Brown - I feel good

Dagens dänga


The Postal Service - Such Great Heights

Våra tankar går till Monica Zetterlund som skulle fyllt 70 år idag (fast egentligen igår, torsdag).

Är det någon som kommer ihåg Helene Wellton?

image396
En örn på axeln är höstens accessoar

Helene Wellton var den där foxy tjejen som jobbade som PR-ansvarig och modell för Lap-Power i början på och i mitten av 90-talet. Har för mig att jag köpte mitt första modem där. Kommer ihåg att jag fick med Mosaic och massa andra konstiga program tillsammans med modemet. Tror aldrig jag använde mig av Opera dock, hade redan börjat med Netscape - early adopter som man är.

Det är med ett sting av nostalgi man läser på Lap-Powers hemsida om deras senaste bärbara dator: http://www.lappower.se/ Hittade även en anmälan som OnOff gjort mot Lap-Power på Marknads Etiska Rådets hemsida. Det är mycket uppfriskande med såna här företag.


Hiro Nakamura vs Lisa Nakamura

 vs  
Hiro                          Lisa

Idag fick jag ta del av Nakamura x 2. Först blev det en föreläsning av en extremt jetlaggad Lisa Nakamura som flögs in från Illinois för gud vet hur mycket pengar. Större delen av föreläsningen gick ut på att påpeka vilka överdrivet sofistikerade mjukvaror de använde i tv-serien 24. Synd att själva punch-linen gick om intet någonstanns mellan filmklippen. Det var ändå kul att lyssna på - och det kändes både sofistikerat och häftigt att lyssna på en kinesisk amerikanska från Illinois.

Nu när jag suttit hemma och försökt göra lite jobb som borde vart klart för några dagar sedan har jag haft ett skeft vänsteröga slängt på Heroes som gick på fyran. En mycket underhållande serie har jag upptäckt. Om ändå min hårddisk funkade. Då skulle jag laddat ner hela rasket på en gång. Hiro Nakamura är i alla fall en av dessa "Heroes" i serien. Han kan resa i tiden typ... eller stanna den. Jag vet inte riktigt. Tufft är det i alla fall. Ännu bättre blir det då han inte pratar någon engelska alls, endast japanska..eller kinesiska...? vem vet.

Hade vart ännu roligare om dom slängt in en taliban också som fick superkrafter och fick möjlighet att rädda hela New Yorks befolkning. Dom skulle behöva det, Talibanerna, deras image är verkligen inte bra.


"Det finns bara ett ord för såna som du, och det är ondska, ondskan i sin renaste form"

image391
a.k.a. Hasse Aro

Kollade på TV-kristallen, kunde det varit mer ointressant och tråkigt? Visst, det är en branchfest som främst appelerar folk som jobbar med TV men ändå. Om dom nu jobbar med TV så borde dom kunna göra bra sådan också - speciellt när varenda kotte sitter och trängs i Globens garderob.

Och hur kunde svenska folket rösta fram Hasse Aro som Bästa manliga programledare? Svenska folket borde skämmas. Pinsamt också (för TV4) att Nyheterna inte ens var nominerade inom Bästa aktualitetsprogram.

Klasskamp

DSC00197.JPG

Igår var det "nollning" med klassen. Det blev brännboll, beachvolley och spjutkastning. Det hela var mycket skoj, synd att inte fler från klassen var med bara. Drog vidare till anrika Carmen. Avslutade kvällen på donken som sig bör.

Fashion på Fasching

DSC00190.JPG
Svensk blues

Tyvärr var det för mörkt på Fashing för att se hur Jamesbrians kläder såg ut men blues-bandet som lirade var mycket bra. Blues på svenska kan bli lika stort(?) som Hip-Hop på svenska inom en snar framtid. Kom ihåg var du hörde det först.

Kvällen blev lyckad, glad att jag höll mig upp så länge som jag gjorde. När de andra drog in på Esque drog jag hem. Lyckades ändå bli erbjuden sexuella tjänster av tre olika kvinnor på vägen till Hötorget. Jag behövde bara gå förbi dom och dom kom fram och var jätte trevliga och frågade om jag ville ha sällskap. Känns bra att man fortfarande har lite sexappeal trots allt.

En bättre middag i Hjorthagen

DSC00189.JPG 
Dempa med lösskägg(!)

Note to self: Starta en restaurang där man kan få take away-plankstek!

Det här är något nytt & fresh

Det är många där ute som inte känner till att jag har en framträdande roll inom Arizonas dramascén.

Trevlig helg!

Hey, sitter på jobbet och försöker hålla ögonen öppna. Kaffet har slutat funka för flera koppar sedan. Drömmer mig bort...

Ikväll blir det visning av första kollektionen från jamesbrian, nytt hett svenskt klädmärke, missa inte på Fasching från kl. 19:00. Om jag har någon ork kvar efter det hoppas jag på att få gå på Dj Roxy Cottontail på Debaser Medis. Kan nog bli jävligt bra, men först en lur, inte vara sur, stå högt på en mur(?). Jaja, jag ÄR övertrött.

image385
Jamesbrian på Fasching

image386
Dj Roxy Cottontail på Debaser Medis

Fääääärdig!

Då var man klar och kan ta helg till slut. Softish! Ska bli riktigt skoj att gå till jobbet om ett par timmar. Huvudsaken är att det är helg imorgon och det kommer bli wicked skoj. Vi ses i vimmlet! Godnatt.

Backpacking i England

image384

Imorgon bär det av till Oxford i en vecka vilket jag ser fram emot sjukt mycket. Vi ska väl hinna med en utgång i London också hoppas jag. Eventuellt ska jag bjuda in ytterligare en aussie-tjej som jag hängde med i Byron Bay. Hon bor numera i London så det kan ju vara kul. DEt är ingen tjej man har snuskat med som ni kanske förstår.

Jag ska även träffa Clares föräldrar denna gång vilket är lite nervigt måste jag erkänna. Jag har övat in en fras som jag ska säga till dem; "Hey, I are to be Marcus. Wow, I can see were Clare got her nice bum and breasts from. And u Daddy Olizar, you look pretty similar to Clare. It´s almost like I penetrate u with a wigg every time I root your daughter, which I do at least three times a day. Coffe anyone?" Kommer nog gå bra...

Jag fick rätt mycket plugg nu så det blir tyvärr att släpa med sig böckerna och plugga lite smått när man är borta. Vi ska ut på praktik snart och då ska vi bland annat ha tränings -och kostrådgivning. Jag ska även hålla en kostföreläsning på 45 min inför 65 främmande människor. Ooh yea!

Måste bara lägga upp den här länken till ett så jäkla bra prank. Sjukt kul!

http://www.collegehumor.com/video:1774718

Ett snabbt inlägg från kanten

Fy fan va dåliga Sverige är, kollar lite på Montenegro-Sverige-matchen samtidigt som jag försöker plugga. Det här är värre än damlandslaget! - Jag vet, så får man inte säga, men så är det faktiskt. Skämmas borde dom.

En snabb latte på Louie Louie

DSC00188.JPG
Ser ni Afrika i mjölkskummet? Fantastiskt!

Tog en snabb latte och bulle tillsammans med David på Louie Louie efter skolan. Robban och Christina kom förbi och gjorde oss sällskap. Känns som om hela den där latte-hysterin i sthlm har lugnat ner sig det senaste året eller så. Är det så att stockholmare även utanför Stureplan upptäckt frapucchino, macchiato och mocha? Det vore ju just snyggt.

Nu, tillbaka till loggboken...

Bring it on!

Jag börjar gilla det här med plugget. Att sitta uppe sent och plugga och bläddra i kurslitteratur för att hitta svaren. Slita sitt hår och dricka svart kaffe. Jag känner mig som en av dom där överarbetande advokaterna i valfri bok skriven av John Grisham. Det är bra det. På fredag kl 18:00 är det deadline för inlämningsuppgifterna. Då gäller det!

Nu, tillbaka till studierna....


RAPTURE!!!

http://www.2kgames.com/bioshock/enter.html

Skönt spel!

Jag och Tony satt igår i X antal timmar fänglade framför datorskärmen med spelet Bioshock. Mycket roligt!

Jag längtar tills nästa gång jag är hos Tony, visst det är kul att träffa Tony... men jag vet ju innerst inne vad som får mig att åka dit numera...



Läxa!

DSC00186.JPG
Det ser liksom ut som om kuben sticker ut ur själva boken. Cool!

Ja, nu börjar det klarna för mig att man går i skolan igen. Läxor, redovisningar och allt vad det heter börjar bli vanligt förekommande bokstavskombinationer. Boken ovan är min första köpta kurslitteratur, ser ju sjukt kul ut - eller? Även om Jonas Löwgren och Erik Stolterman som har skrivit boken vet hur man designar informationsteknik så är det tydligt att de inte vet något alls om design av bokomslag. Jag har tröttnat redan innan jag öppnat boken.

Bakis skakis



Nu sitter man så här dagen efter och betalar priset för att det är roligare att vara med vännerna under påverkan av drogen alkohol. Klasspolaren Hella blev 25 bast i veckan så det blev en trevlig fest hos henne, Ardy och Chrille igår. Det smaskades hemgjord pizza och gott tilltugg och sedan blev det utgång. När vi sedan kom hem passade vi på att måla ner en deckad Ardy med nagellack och tush.

Jag ville förövrigt tipsa er om hur man kan återställa vätskebalansen när man är bakis. Se och njut!

http://www.uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=809

En körig helg

DSC00185.JPG
Eric & Helena kör

Igår var det en galen dag som nästan aldrig tog slut. Som jag skrev tidigare hade jag ett antal alternativ till festligheter under kvällen. Lyckades bocka av en av dessa, Eventbyrå-eventet på Hasselbacken på Djurgården. Följde med Helena under falskt namn, drack gratis drinkar och knaprade flygplanssnacks (istället för middag som tyvärr uteblev helt). Drog sen vidare till Tiffanys på söder där vi träffade Helenas gamla glada norrlandsvänner. Birkeboy kom förbi och vi stack tillsammans till Kvarnen. Många glada ungdomar och högt i tak. Träffade några mer eller mindre gladlynta kvinnor som bjöd på efterfest ute i Stureby. Nästan hemma hos mig tänkte jag, Perfekt! Där vankades det ugnsgratinerad laxfilé och annat smaskens. Det hela avlöpte mycket trivsamt men med alldeles för lite sömn. Har hittils endast lyckats sova en timme sen jag kom hem.

Idag var det förstås fotbolls- och grabbkväll hemma hos mig. Det blev en härlig tacomiddag och lite kräftor samt en del öl. Trots att det bara blev 0-0 så höll vi humöret uppe genom hela matchen med det ena dåliga skämtet efter det andra. Även det en mycket trevlig kväll. NU är det i alla fall dags att sova. Imorgon blir det till att försöka få tag i kurslitteratur och spela lite Biochock med Klasse tror jag. Kanske en gigantisk pizza från Tomatis får slinka ner också - för att kompencera för den uteblivna middagen i fredags.

What to do, what to do?

Sitter i skolan och försöker lära mig Illustrator. Har efter fyra timmar lyckats göra ett jing-jang tecken. Tjoho! Forsman & Bodenfors here I come.

Idag är det ju faktiskt fredag. Har lite härliga alternativ att välja på:
1. Insparks-pub-fest på Södertörn i Huddinge.
2. Agentfest med Helena på Hasselbacken - eller nåt sånt.
3. Vernisage m. dricka o tilltugg hos Tarek på Monkey Bizz

Vad blir det? Den som läser får se. Nu ska jag försöka mig på ett sjukt svårt hazardus-tecken. Någon som vet hur patchfinder-funktionerna funkar?

ps. Klas, allt är förlåtet. Kom hem!

Vissa har ju fattat...

Här är en intressant artikel jag läste på Idg som handlar om facebook... 

Artikeln innehåller några av anledningarna varför jag inte vill vara medlem på denna community, vilket vissa tyvärr fortfarande har lite svårt att förstå... Så jag tänkte att jag postar denna länk på bloggen så kanske jag ändå lyckas skapa lite ökad förståelse?

En annan grej
Att jag bytte namn på alla kategorier på Mr White är ju av anledningen att jag tidigare tog mig friheten att ändra mitt eget kategorinamn vilket ganska snart blev ändrat till något annat av någon annan av mr white´s bloggare.
Jag valde då att byta till ett annat kategorinamn liknande det jag bytte till tidigare (det som blev ändrat), men även denna gång tog någon sig friheten att ändra mitt namn...
Jag tolkade det då som att man fritt fick byta namn på andras kategorier, lite som man själv kände för... Men då det tydligen inte var ok så ändrade jag genast tillbaka allas namn till deras ursprungliga utom mitt eget. Jag ber nu om tillåtelse av den som "bestämmer" på mr white att själv få välja vad jag vill använda för namn på kategorin jag lägger upp mina blogginlägg under? Dvs. om jag fortfarande är välkommen på Mr white, det var väl tal om att excludera mig?


Måttet är rågat!

image373
Klas Mikael Andersson

Det är sånt här som får en att vilja sluta blogga. Någon har gått in och ändrat allas alias till deras riktiga namn. Vi har blivit uthängda och blottade. Nu är det bara en tidsfråga innan fansen börjar försöka ta sig in i lägenheten. Kön kommer förmodligen sträcka sig ner och ut på nynäsvägen och vidare mot Globen så långt ögat kan nå. Jag blir tvungen att skriva autografer på bäbisar, bröst, magar. Visa vart jag sitter och bloggar och berätta vart jag får min inspiration från. De kommer plocka hårstrån från duschen, matrester från vasken och kvalster från sängen. Det här får inte fortsätta. Förövaren kommer med omedelbar verkan att exkluderas från Mr White!

High Score!

Mr White slog nyligen rekord med 32 unika besökare på en dag... Det var den 4/9-07 då Klas M Andersson och Tony Berger postade ett inlägg vardera

Kan det bero på Tony´s fotbollsbloggande? Han name-droppade en hel del lag denna dag (det rimma ju)... vilka många lär ha sökt på.

Det var allt för mig

Över and ut!


Varför är det så ont om QL på tuben?

DSC00184.JPG 
"Att åka t-bana är att dö en smula"

Dagens höjdpunkter (so far):
- Vädret, det är fortfarande sommar banne mig.
- Hot n Green-burgaren som jag åt till lunch på Donken. Smaskens.
- Den här videon på Schulmans blogg: http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/531770/ 

Till tops!

Djurgården 20 10 5 5 29 - 19 10 35
Elfsborg 20 9 7 4 32 - 21 11 34
AIK 20 10 4 6 27 - 21 6 34
IFK Göteborg 20 9 6 5 34 - 21 13 33
Kalmar 20 10 2 8 29 - 27 2 32
Halmstad 20 9 5 6 28 - 26 2 32
Malmö 20 7 7 6 24 - 19 5 28
Helsingborg 20 7 6 7 33 - 27 6 27
Hammarby 20 8 3 9 25 - 21 4 27
Gefle 20 6 6 8 18 - 22 -4 24
Gais 20 6 6 8 19 - 27 -8 24
Örebro 20 4 7 9 19 - 32 -13 19
Trelleborg 20 4 5 11 18 - 31 -13 17
Brommapojkarna 20 4 5 11 15 - 36 -21 17

Både Hammarby och Malmö är körda i guldstriden samtidigt som Djurgården klättrar tillbaka och är återigen Herre på täppan. Istället är det AIK som avancerar med rasande fart, det kommer bli ett härligt derby 24 september. Ses då!

Resfeber... IGEN!?

Nästa resa går nog till Raja Ampat, satt hela förra veckan och funderade och blir mer och mer sugen att sticka iväg på en liten trip.
Nästa år kanske man lyckas klämma in en liten avstickare från vardagen, vore så underbart.
Jag vill ju hinna se allt vackert nu när det fortfarande finns kvar, för om några år då polarisarna har smält helt kommer allt detta vara borta, och då kan jag åtminstånde glädjas av att jag fick se denna vackra del av världen en gång med egna ögon.

The höst is here

image370

Det ska bli en härlig höst. I våras skrev jag att det skulle bli en riktigt trevlig sommar och det blev det ju förstås. Nu ser jag faktiskt fram emot sensommarn och hösten. Det ska bli skönt att dra på sig jacka och halsduk igen. Ett par sköna mocka-Clarks också kanske, som på den gamla goda tiden.

Skolan rullar på nu och det börjar bli riktigt intressant på föreläsningarna. Började segt med datorns historia mm. men att läsa grafisk design och typografi är riktigt skoj. Hoppas på någon form av inspark med klassen snart bara så man lär känna folk lite bättre. I annat fall får man väl styra upp nåt själv.

Fotboll, stockholm och livet

I helgen är det stockholmsdax! Jag hoppas man får chans att se MrWhite och David i er höstskrud. Fotboll står ju på schemat på lördag, kanske visas den på någon trevlig sylta i huvudstaden?

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg om hur livet ter sig här nere i Skåne nu när hösten står för dörren, men jag har fortfarande inte lyckats samla krafter efter mitt och Micks romkalas i lördags. Vi får ta det ansikte mot ansikte när vi ses istället!

/Micke

Sveriges huvdstad Kalmar!



Då var man nere i Kalmar igen då. Träffade klassen idag vilket var halvkul. Vill inte veta av 85% av de torra och menlösa människorna. Imorgon ska vi ha "inspark" för nya klassen som ska börja första året. Jag och Chrille föreslog att vi skulle köra diverse lekar med festande inräknat....som en inspark brukar vara. Men nejdå, våran klass tyckte det här lät för "extremt"  så det blir en stadsvandring och fika. FY FAAAAN! Jävla torrbollar!

Jag bokade flyg till Clare idag också. Det blir tight att ses framöver eftersom hon börjar jobba 24/9 och jag får mer och mer plugg. Därför åker jag dit redan nästa fre 14/9. Ska bli skitnajs. Var länge sedan jag var i England nu. Flygen dit och hem går så jäkla tidigt så jag bokade flyg från och till Göteborg istället. Tåg för 400kr tur och retur samt 4h restid från Kalmar var inte så mycket värre än att ta sig från Kalmar till Malmö. Yes, England, here I come!

Hoppas det inte är allt för olidligt utan mig där hemma, även fast jag tror att det måste vara det!

Lycka till med pluggandet och jobbandet mina kelgrisar. Videoklippet som jag lägger upp är en intervju med en väldigt begåvad kvinna som jag senare fick höra var Ida Grenholms bästa kompis i USA. Lika barn leka bäst!

Kram kram!

Fuck va trött jag är...

Damn, var trevligt igår men saaaatan va trött jag är nu. Ser fram emot att börja städa och dona innan bussen går ner till Kalmar. Jag blev ganska stadigt radiostyrd igår. Mer än vad jag hade tänkt. Kul igår - nu får man betala för den synden. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!

RSS 2.0