Nu bor man kollektivt då.

image184

Hej och hå.

Idag har jag tagit mitt pick och pack och flyttat in till polarna Chrille, Ardy och Hella. Såhär blev min lilla gimphörna. Skön tältsäng i vardagsrummet och även en liten datanördhörna.

Mitt största hatobjekt just nu är idiottjejen jag hyrde av. Jag flyttade ju ut 4 dagar tidigare än vi sagt så hon skulle ge mig 420kr tillbaka på hyran. Igår kom hon förbi när jag var bakis och jävlig och hävdade att hyran hade gått upp 100kr/månaden sedan januari. "Kan vi säga att det är jämt då så jag slipper betala dig?". Var tokbakis och grinig och hyvlade av henne hårt om att vi faktiskt signade kontrakt för 3300kr/mån. Då kan du fan inte komma dagen innan flytt och begära extrapengar! Dessutom sa jag att jag betalar ju 600kr mer än vad det kostar så du har ju den hyreshöjningen med råge varje månad. Jävla hala ål! Hon måste vara den mest oärliga och vidriga människa jag vet om. Hon har ljugit mig rätt upp i nyllet oma andra saker också så man vet vad hon går för. Jag kände för att knäa henne i blygdbenet men det gjorde jag aldrig. Fick ia alla fall tillbaka på hyran idag när jag lämnade nyckeln. Hon hade tagit med sig sin taniga pojkvän som "back up". Borde ha knytit ihop dem båda.

En annan skön sak som hände idag var att en upprörd kvinna kom fram till mig när jag parkade bilen utanför min gamla lägenhet. "Titta på den stackars lidande fågelungen som ligger här på gatan. Skatorna har hackat på den. Ush, jag är för blödig, kan du hjälpa mig att avliva den? Du kan kanske köra över den med bilen?". Njä, sa jag, gick upp och hämptade en ICA-påse och la den i sedan dängde jag den mot stenväggen. Pip pip pip pip....SLATT!! Sedan kastede jag påsen i soporna. Kvinnan stod nästan och grät och jag tackade för mig och skuttade glatt iväg i hoppsa steg. Så fint att kunna ge någonting tillbaka ibland...hehe.

Nä, nu ska jag gå och köra veckans sista vidriga mjölksyrapass på gymmet. Rygg och tricke...hell yeah!

Må så gott!

Kommentarer
Postat av: Tony

Det ser urmysigt ut tycker jag men det är väl endast temp boende?

2007-05-27 @ 17:49:16
Postat av: Marcus

Ja, jag flyttar hem 7/6 så det blir ca 1.5v här typ.

2007-05-27 @ 18:27:23
Postat av: Klas

Toppen Mackan, eller får jag kalla dig sockerbiten? Ser ju sjysst ut som en temporärlösning, kanske kan funka i längden också, du kan ju vara rätt avskärmad där i nördhörnan. Najs att bo med polare.
Skönt att du kunde hjälpa damen med fågeln... det är så man känner igen en äkta Palmkvist, en sann djurvän... Fanns det ingen stor sten du kunde släppa på fågeln? Det har jag hört ska funka...

2007-05-27 @ 22:23:41
Postat av: Andreas

Hehe skön läsning ..ja du borde verkligen ha Piskat upp hennes pojkvän de hade nog gjort gått.
Ja och hur man tar hand om fåglar vet ju vi båda hur det går till, här hemma beprövades stening med gott resultat men ditt sett funkar ju utmärkt det åxo.
Vi kan pröva olika metoder under sommarens gång...hörs.

2007-05-27 @ 22:41:30
Postat av: Marcus

Ja, jättebumlingen var fin. Men det var mycket skönare känlsa att lägga in en hård forehand med en kasse. Fågelns krossade skalla strålade enda upp i axeln och det gav en oerhört njutbar tillfredställelse.

2007-05-28 @ 07:15:59
Postat av: Klas

Man känner sig så stark!

2007-05-28 @ 10:54:05
Postat av: Micke

Haha! Bästa inlägget på länge, gjorde min kväll. Bra MacAttack!
Puss M

2007-05-28 @ 19:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0