Lugn helg i Byle

DSC00109.JPG
Mamma påtar i landet

Det var dags för den mycket framskjutna lugna helgen, trots många frestelser och fester som manade mig att gå ut och festa höll jag mig hemma. På bästa möjliga sätt undvek jag utgång genom att bege mig så långt från stan jag bara kunde - till Byle träsk och mina föräldrars boning. Inte en helt dum helg trots allt. Nu är det bara fest, ballonger och glass som gäller för resten av sommaren.

Kommentarer
Postat av: Dave

Fan va fina lökar. Dom har hon odlat bra.

2007-05-27 @ 16:29:58
Postat av: Per

Hallau (så säger många här i Laholms kommun) Tony,
Det här är Davids högra hand (inte hans egna). Här på Mr White läser jag i stort sett bara Davids blogg, men när jag såg namnet "Byle" så var jag bara tvungen att kommentera, ursäkta mig men jag skrattade när jag såg namnet "Byle", känns enormt bonnigt. Jag kommer själv från en liten ort på västkusten, Mellbystrand, så vi har ju också många fina namn på orter här i närheten t.ex. Snoggarp, Bökhult, Ugglehuset, Häggabygget, Hålshult, Kockabygget, Koarp, Ballinge, Bölinge, Ydermossa, Vråkärr, Drakabygget, Mattarp, Florshult, Klämman, Yllevad, Truedsfällan, Krämarebygget, Frestensfälla, Djäknebol, Svingen, Bölarpabacke etc. Hur som helst, vi har inte träffats sedan D to da AVE fyllde 23 sköna, men kanske vi kan mötas i Byle någon gång?
Ha en skön kväll, Per

2007-05-27 @ 20:17:00
URL: http://www.pertorkelson.com
Postat av: Per

Läs gärna följande text med Texas accent högt för dig själv:
It totally slipped my mind that we met in Malmoe in September last year. What a night it was! /P

2007-05-27 @ 20:21:52
URL: http://www.pertorkelson.com
Postat av: tony

Sannerligen många bonniga namn du kunde droppa där. Imponerande. Det är skönt att äntligen få träffa Daves högra hand. Vi kan alltid ta en fika ute i trädgårn ute i Östra Byle.

2007-05-28 @ 21:14:07
Postat av: Frida

Snoggarp, bökhult och djäknebol hahahahahahahaha!

2007-05-28 @ 23:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0