Besatt av Lost? Se här!

Klas! Här kan du hitta riktigt schysst prylar. http://www.profilesinhistory.com/items/lost-auction-preview auktionerar ut massa prylar från tv-serien lost. Charlies gitarr, Bens pass osv osv. Finns hur mycket som helst för alla Lost-älskare. Go nuts!


Hurleys pass tänkte jag lägga vantarna på. Tror det kan bli värt miljoner om några år.

Skottlossning i Täby

http://www.dn.se/nyheter/sverige/skottlossning-i-hagernas-1.1104249

It´s a hard knock life

Regna! Please!

Jag hatar att jag sitter precis vid vattnet mitt emot fredhälls klippor. Jag sitter och drömmer mig bort hela tiden. Jag vill vara ute när det är så här fint väder. Får lite ångest som när man va liten och satt inne och lira dota när solen sken. Tur att det är sommartider på kontoret iaf. Slutar om mindre än 6 timmar. Woho!
Jag ser gärna att det regnar när jag jobbar och sol efter 16.00, samt helger! Tack på förhand.

iPhone app, plz!

Det är 2010. Alla företag gör apps till iPhones. Men inte blogg.se. Jag vill ha en app så jag kan blogga när jag sitter på toa. Det är då jag är som mest kreativ. Alla andra bloggar har såna apps, så kom igen nu. Step your game up blogg.se. Make Mr White proud!


Tumblrs app är den klart bästa och smidigaste. En sån vill jag ha till denna blogg. Tony! Styr du upp detta? Starta eget, gör denna ihop med blogg.se och fakturerar dom 2 millar, jag tar bara 10% som manager.

Grattis! Verkligen! Grattis!



Frågan är nu bara vad för spännande butik som kommer öppna. Det finns ju redan så många. Vad sägs om Tjeja, Udda mått, Lejonkulan, Lyxxx&Trend, Kära Barn eller varför inte Trampin. Vad sägs om en ny sportbutik? Eller en tv-spelsbutik? Det har ju gått så bra för de butikerna tidigare. Jag vågar nästan tro att det öppnar ett Dressman och det vore ju verkligen guld!!!!

Dave x Klas



Asså! Den här bilden blir aldrig tråkig. Jag *dör* av skratt varje gång. Klas, vi borde nästa clona oss nångång.. why not liksom?

USA asså! Vad ska man säga?



I USA är det väldigt populärt att spela Baseball. Det är inte många här hemma som är helt hundra på alla reglar, och det kan jag förstå. Jag ska inte gå igenom dom med er, ni kan va lugna. Men jag tänkte berätta en annan grej som är rätt krånglig med denna sport. I alla fall när den spelas i USA. Ligan kallas Major League Baseball. Men nu krånglar de till det, till skillnad från t.ex. NHL och NBA där man delar in ligan i norr, söder osv.. Så har Major Leage Baseball delat in in det i två olika "sidor", den ena kallar dom National League och den andra kallar dom American League. Mycket märkliga namn tycker jag. De bästa laget i dessa ligor möts sedan i en final. Finalen spelas i bäst av 7 matcher och finalen kallas för World Series. Och det roliga med detta är att det laget från antingen AMERICAN league eller NATIONAL (dvs USA) league, som vinner World Series blir då VÄRLDSMÄSTARE.

Storthetsvansinne?

American Psycho i Sverige?


Patrick Bateman är en smått märklig karaktär och jag är nu rädd för att han har kommit till Sverige. Närmare bestämt till Danderyd.
Jag snubbla över denna hemsida där en man visar upp sin lägenhet och jag måste säga att han verkar något schizofren. Ena sidan är extremt clean, allt är i sin ordning, medan den andra sidan av lägenheten ser ut som ett barn fått inreda lägenheten. Den mannen som bor i denna lägenhet jobbar troligtvis på Södermalm i Stockholm, äter lunch på gondollen och flashar visitkort och alla apples senaste produkter. AKTA er för honom.

http://www.purplepictures.se/augustwahlstromsvag9/augustwahlstromsvag9.html

Bra drag i knivstället!


"Det här är mussiik..." -Rolf Andersson



Denna vecka blir intressant för Klas, Ragnhilds, Andreas och mitt band. Vi ska nämligen testa nya bandmedlemmar. Vi behöver en basist och sångare för att bli ett fulltaligt band. Denna vecka ska vi testa 2 killar som kan vara lovande kandidater. Vi har utöver dem två killarna även två till som vi ska testa framöver. Hyfsat många har hört av sig men få har varit intressanta. Hoppas därför på dessa som man ändå kunnat se viss potential i.

Kärleken till musiken växer sig bara starkare och starkare och det är sjukt roligt att skapa tillsammans i våran grymma replokal med våran grymma utrustning. Det var ju i runda slängar 5-7(minns ej exakt) år sedan vi lirade ihop och nytändningen är nu ett faktum. Ideerna flödar likt lös avföring från Andreas förtvivlade anus. Dem sista repen har vi mer eller mindre gjort en låtgrund per rep vilket för oss är riktigt produktivt. Back in the days när det repades i Vallentuna innebar repen förpliktelser och att stressa fram bra(?) grejer med ett icke fullständigt band. Blev mer och mer som ett tråkigt arbete som man aldrig kom någon vart med. Nu händer det grejer hela tiden känns det som och vi spelar för att vi tycker det är sjukt...och för att vi kommer bli stenrika och framgångsrika inom en 2-års period.

Bandnamn kluras det fortfarande på. Klas och Adde tycker "Saturn route 95" är bra...jag(och Tony!) tycker det är mindre bra. Man kanske bara skulle hugga till på ett skitigt kängpunk-namn som Slaskfittorna eller liknande? Förslag tas tacksamt emot!

3h kvar tills jag får sätta på min förstärkare och jobba upp henne i brygga....bring it on!



637 bilder!

Jag har just nu 637 bilder på iPhonen. Jag tänkte skriva att det är så många som jag har tagit med den, men det stämmer inte. Jag fotade 120 par skor också, men de bilderna har jag tagit bort. Jag kommer nu visa er samtliga 637 bilder. Nä, jag bara skoja. Jag ska bara visa 4 bilder. De är från en liten photosession/bakning som ägde rum i lördags. Mycket framgångsrikt event må jag säga.

 
Jag började med att blanda till lite skit i tre olika skålar. Sedan blev två skålar en. Jag har valt att kalla den skålen för "smetskålan". Skålan i mitten är "garneringsskålan". Den blanda vi bara ihop till en massa, typ pajdagsmassa. 

  
Sen åt vi upp all smet.. höhö. Nä! Fan bilden med resultatet är ju precis precis bredvid.. Smetskålen blev iaf väldigt populär, så det blev lite färre muffins än det var tänkt. Men det gör ju inget.. Min mage svullna upp så det blev middag 22.30 i lördags. Smällar man får ta, som Mick skulle ha sagt. Det blev iaf till slut muffins med blåbär i med en "crispy glace"! Mycket smarrigt må jag säga. Dessa åt vi med vaniljglass. Mumsfillibabba!

Sådär, då är det bara 633 bilder kvar att visa världen.

4års cykeln är fulländad - jag har bajsat på mig igen



The National - Bloodbuzz Ohio



Hej Mr White.

Det var ett tag sen. Men nu är jag här igen. Förlåt.
Jag vet att jag alltid kommer med relativt osmakliga saker när jag väl hamnar här. Men jag förmedlar bara sanningen. Sanningen om mig. Och innerst inne så är det den du vill åt - det vet jag. Du söker den - och här har du den, rakt upp och ned.

Ja, om vi ska ta det från början då.
För ca 8 år sen befann jag mig i St. Anton och lekt i snön över det vitbeklädda halvåret. Och just där och då hände något universalt med mig. Var det att jag var på så hög höjd, att jag var så nära univerums yttre rum? Jag vet inte. Den kallade på mig iallafall och har sedan denna märkliga natt jag ska försöka återskapa, alltid kommit åter vart 4:e år.
Jag och min vän Olle var på väg hem efter en sen afterski kan vi kalla det. Olle bodde halvvägs hem till mig och vi stannade utanför hans hus på den stora åkern. Olle är en ganska pratglad liten prick från lund, och även denna natt ville han stå och småprata lite innan vi skildes åt. Men jag stod och stampade på stället och kände mig allt mer stressad, då jag sedan en stund tillbaka kände att ändtarmen pockade på uppmärksamhet.
Som sagt så bodde Olle halvvägs hem, och bara tanken på det gjorde mig ännu mer nödig.
Tillslut var jag bara tvungen och klippa av Olles samtal och gå. Han stog där lite snopen och såg efter mig då jag linkade iväg med en märklig gång.
Det var en stjärnklar natt, men jag tänkte inte så mkt på det, utan fokuserade mest på att inte göra ner mig.
Jag var tvungen att flera ggr stanna upp och närmast ställa mig på tå och knipa med skinkorna. Efter några sekunder gick anfallet över, temporärt, och jag kunde linka vidare min pingvin gång mot hemmet och vår vattenklosett, som i denna stund framstod som himmelriket.
I slutet av denna gigantiska åker så blir jag stående på tå, knipandes i ren panik - förgäves...
Jag kände en varm tyngd falla ner i kallsiperna. Stunden var kommer. Jag hade bajsat på mig vid 21års ålder.
Tillslut fann jag situationen otroligt komisk och brister ut i ett asgarv. Jag inser att det finns inte så mkt att göra åt saken utan att gå, förnedrad, hem och förlösa den resterande onda massa jag bar inom mig.

Fyra år senare, befinner jag mig i Tysklad, närmare bestämt Berlin och det är fotbollsVM.
En morgon när jag vaknar i vårat tält, känner jag mig otroligt dålig. Jag var inte bakfull, för jag hade inte missbrukat alkoholen kvällen innan. Men av nån märklig anledning så mådde jag piss. Och just denna dag skulle vi ut på upptäcktsförd i huvudstaden och jag hade verkligen sett fram emot detta.
Alla var riktigt taggade och glada in för dagens aktiviteter, medans jag strök runt bland husväggarna och trivdes inte alls med Berlin för stunden.
Precis när vi lämnat campet så hinner vi inte långt innan jag måste ställa mig i ett par buskar och kräkas mot en husvägg. Alla skrattar - inte jag. Detta var bara början på en Riktigt dålig dag.
Iallafall så repar jag mig lite efter kaskaderna och vi traskar vidare. Dom andra har påbörjat nån sorts barrunda, medans jag sökte mig till barernas restroom istället i källarnivå.
Efter ca 4 timmar så känner jag att jag börjar återfå lite färg i ansiktet och kan byta ut vattnet mot en glass istället. Vi har nu kommit till komersens zenit - Brandenburger tour. Jag börjar bli lite lösare i musklerna och man börja slappna av lite.
Jag beställer dagens andra glass och står o avnjuter den med Hanna, Sara och Elin under ett parasoll. Jag känner hur det bubblar till lite lätt i magen och tänker: det här e bara gaser, så nu kan jag nog prutta lite...
Det var inte bara gaser. det var matrial inbundet av gaser som nu var i mina kallingar.
Det tar några sekunder och genomgår en smärre kris, sen börjar jag åter asgarva och frågar töserna av dom visste vad jag nyss gjort. Det visste dom inte. Jag kände att det fanns inte så mkt mer jag kunde göra än att deklarera.
Det tar inte så lång tid innan alla andra är återförenade och blivit informerade om min lilla fadäs.
Jag söker mig snabbt och ledigt till bajamajorna där jag dumpar jalingarna och upptäcker till min förskräckelse att "toan" besitter industritoapapper.
Calle har precis innan jag smiter in på toan, berättat att: Andreas, du måste vara noga med att få det helt rent, för i den här värmen så kommer det börja skava riktigt ordentligt. Tack Calle, jag vet.
Så jag försöker göra så gått jag kan med detta sandpapper. Jag ansluter sen med de andra och vi går vidare.
Jag finner inte situationen speciellt lustig. Och när vi väl ska hoppa på en turistbuss som ska ta oss egenom Berlin, så känner jag mkt väl hur Calles ord gjorde verkan...
Jag avbryter trippen och söker upp en Pharmazia. Kvinnan bakom disken börjar tokrådna när jag förklarar min prekära situation, vilket jag inte förstår. Men jag blir tilldelad ett prepparat som tydligen ska göra susen. det gjorde den inte. Jag grät närmast resten av den dagen.

Fyra år senare; närmare bestämt för 8h sen, var jag på väg hem efter en fin kväll ute hos Mor & Far. Jag och min familj hade samlats för att fira Pappas 63års dag. När jag sitter på Roslagsbanan börjar jag ångra att jag stressade iväg så snabbt för att hinna med tåget. Jag kände igen känslan som fanns inom mig och tittade oroligt på mobilen och inser att jag har minimum 37min kvar tills jag åter är i hemmet.
Gamlastans t-bane perrong, ankomsttavlan visar 4min till nästa tåg. Skit SKIT SKIIT! Inte här, inte nu..
Tåget kommer, jag kliver på. Får panik. Sätter mig, nej det funkar inte, jag ställer mig upp. Brevid mig står en jäkligt stissig snubbe som e hög på nått jag vet inte vad. Men han gör mig iallfall väldigt stressad. Tanken slår mig, att om jag gör det här och nu, så kommer alla tro att det är han som har läckt. Han går av vid medborgarplatsen. Kuken oxå. Ok nu e det bara fokusera. Mitt i kaoset kommer jag o tänka på sånna här karate snubbar som kan fokusera tankar och kraft till nåt som kan, ja göra väldigt powerfull things. Jag såg framför mig hur alla mina tankar o krafter samlades kring min ringmuskel. Det hjälpte. Jag kliver av tåget, kommer upp på gatan, 3 min till bussen går. jag börjar gå, små joggar, nej det funkar inte. tänker, ok max 2 min kvar till jag e hemma. hinner jag? ska jag gå ner i tvättstugan, nä det fanns inget toapapper sist o har aldrig gjort heller.
250 meter ifrån proten. Ok jag ska bara upp för trappavsattsen, runt hörnet in på Vicker gatan sen gatan fram, in på Eriksdalsgatarn - hemma. Men tydligen blev jag för okonsentrerad när jag tänkte på orgenteringen och släppte mina karatetankar kring ringmuskeln - mitt i trappavsattsen så känner jag väta, eller nån form av väta. Jag skrattar inte denna gång. Jag är 29 år nu och har inkontinesbesvär..

4års cykeln är ett faktum.

Tack. 

Mein kampf och lite Parkour

Står i ett dött Orminge centrum lite lätt bakfull och fördriver min tid med att blogga för 150kr/h. Det kanske skulle kunna vara värre om man tänker efter...

Mrwhite har vaknat och mycket har hänt sedan sist. För min del så bor man ju i huvudstädernas huvudstad igen och jag tycker dert e sjukt kul att vara hemme efter ca 3.5 år på vift. Mitt liv berikas med goda vänner, familj och ett nystartat band och allt känns jäkligt bra måste jag säga.

Extra kul att Clare har vågat sig på att flytta över också. Hon känner väl endel frustration över att vara sysslolös vilket jag verkligen kan förstå. Planen är att hon ska börja en intensiv svenskakurs i slutet av Maj och kanske även lyckas skaka fram ett ströjobb medans hon filar på svenskan. Det blir nog grejtingst...

Igår hann vi med att kolla på både Max band Ioktember på Broder Tuck och gick därifrån raka spåret till Snövit och kollade på Klas coverband. Båda var riktigt trevliga tillställningar och vi rundade av ca 7 öl senare. Trevlig kväll!

Ok, jag kan ju knappast blogga utan att smacka upp et youtube-klipp. Sån är inte jag. Denna lirare e helt sjuk. Fatta att kunna ta sig fram genom staden som honom. Vilka skills!





Inte så talanglösa parkour-killar heller...

Världens bästa blogg om världens bästa spel!

Hej kära bloggen! Vad trevligt att du vaknat ur din dvala!
Här nere i södern går livet sin gilla gång. Vi hade vår ett för nån vecka sen, men har nu nån sorts höst. Det spelar dock ingen roll eftersom jag kommit över en betanyckel till datorspelens datorspel. Starcraft 2! 12 år senare sitter man här och funderar ut zerglingrusher och build orders igen. Galet.
Om nån mer vill prova kan man få en betanyckel genom att signa upp sig på en förhandsbokning av spelet (som släpps i Juli) på t.ex. http://www.webhallen.com.
Hoppas ni har det bra uppe i hufvudstaden. Jag kommer snart och besöker er!

Showing you the money!


Här har du "the money" vi har tjänat på bloggen under drygt tre års tid. Tyvärr kan man bara plocka ut dom när man kommit upp i 500 kr eller dollars, kommer inte ihåg riktigt. Sen ska vi dela det på sex pers också. Just nu har vi i så fall rediga 5 kronor var. Inte illa, Blondinbella får passa sig.
Nu är det belöningshelg, så ta hand om er, vart ni än är!

ALLA vi som älskar Barca klappa nu!



Sådär reagerade jag också nära Barca åkte ur CL mot Inter.
Eller nä, jag är faktiskt ett sånt fan som blev intresserad av Barca när Zlatan kom dit. Och jag tror inte jag är ensam om det. Det är ju dock jävligt bra för våra flygbolag. Jag läste nånstans att SAS flygningar till Barcelona ökade otrolig mycket sen Zlatan bytte klubb. Det är ju bra.
Bilden får mig osökt att tänka på juldagen 2009. Hur jag slutade kvällen på Gullmarsplan...

Dagens tips!

Dina favoritrappare svarar på en enkät om livet och allt som hör till livet. Mycket nöje! Hell Rell är bäst!
http://vimeo.com/user3198393/videos/sort:date



När jag ser detta omslag undrar jag varför inte fler människor lyssnar på hiphop...
Obs! Hell Rell är mannen klädd i svart.

Pengar, Cash, Floos



Den här bloggen har legat i ide sen oktober 2008, men den har nu vaknat upp. Under denna tid har den dock hela tiden funnits på internets. Jag har nu förstått varför skaparen inte valde att lägga ned den. Pengar! Vi har ju reklam på bloggen? Under denna tid måste det ju ha kommit reklamintäckt efter reklamintäckt. Och dom har vi inte sett röken av, eller har vi det TONY? Är det dom pengarna som har finansierat ditt kök? Köpt din tv? Dina stekarrundor på stan? Är det så? Förklara dig nu? Jag vill att du redovisar varenda öre som har kommit in!

Det här får mig osökt att tänka på filmen Jerry Maguire och det kände citatet:
SHOW ME THE MONEY

Välkommen hem!

Hello läsare,
David har väckt till liv en länge koma-förpassad blogg. Inte vilken blogg som helst heller, Mr White. En samlingspunkt, ett köksbord, en bardisk - i det virtuella s.k. internets. Det var med hjärtat i halsgropen jag en dag upptäckte i Google Reader att det dykt upp ett nytt inlägg på Mr White. Och jag känner att det är dags, tiden är mogen, Mr White har vaknat, slumrande till en början men snart på benen. Spritt språngande naken och sanningsenlig, full av hopp och kärlek, precis som ni minns han.
Välkommen hem!

Till Mac-Attack!

Marcus, youtube-konnässören! Här är ett klipp till dig.



En tjej som kan låta som en dolfin. Extradonary! Clare, wouldn´t you say?!?!

Ni trodde det bara va en one hit wonder

Men nej! Mr White lever, fast något febrig. Jag var i Holland för ett par dagar sedan. Underbart land må jag säga. Jag landade i Amsterdam men åkte genast vidare till en betydligt mindre stad. Den Bosch heter den staden. Påminnde storleksmässigt om Helsingborg, men såg mer ut som Köpenhamn. Väldigt fint iaf. Besök staden om du är i närheten.
Det hände en ganska kul sak. Jag skulle äta på en restaurang på kvällen då jag anlände. Alla butiker var stängda, så staden såg lite öde ut. Men tillslut hittade jag en liten tvärgata med flera mysiga restauranger. Jag fastnar för en meny och kikar priser. Då kommer en servitör fram och frågar om jag vill äta en Holländskaspecialitet som de serverar just nu för det är säsong för något.. whatever..  Han frågar var jag kommer ifrån och jag svarar Sverige. Varpå han svarar direkt; jag kan ett ord på svenska, men det är inte så fint. Jag lärde mig det när jag var "abroad". Hehe, kul tänkte jag. Det är som jag, första och enda orden jag kan på tyska och spanska är typ knulla, fitta och tuttar. Har dock aldrig haft användning för dom orden på mina resor till de länderna där språken talas.

RSS 2.0