Malmö FF - 100 år

Malmö FF är ju som bekant en av Sveriges bästa fotbollsklubbar. Mycket bra har kommit från denna klubb. Zlatan är ett MFF-fenomen. Punkt slut! Ni må hata Malmö, men alla älskar Zlatan och de klubbar han spelar för.

Imorgon firar Puma, Sneakersnstuff, MFF och jag klubben lite extra. Det är nämligen så att det släpps en pumasko imorgon. Malmö fyller 100 år och Puma tycker det är värt att göra en sko till dom då, det tycker jag med. Till skillnad från andra klubbar i Sverige som fått göra skor med kända märken är denna sko till fotbollslaget. Inte till speedway-laget som Hammarby fick av Reebok.. (obs lol), eller hockeylaget som AIK fick av Reebok (obs lol*2).

Skon är mycket elegant och passar till de flesta outfitsen. Jag kommer bära mina skor varje dag fram till 7:e november då sista omgånen spelas och MFF står som vinnare av Allsvenskan 2010!



Skon är som nu ser, sjukt snygg! Jag skulle kunna byta alla mina skor mot denna. Så snygg är den. Jag hoppas att ni inser att det spelar ingen roll vilket lag ni sympatiserar med i detta nu, det viktigaste är att ni köper skon. Vi måste ha råd att köpa en ny striker och bli av med Ofere.

The king of hats



Han har riktigt bra känsla för vilka hattar han passar i. Se och njut! The most beloved king in the world! The king of kings! Carl XVI Gustaf! Boooom!

http://zverige.com/kingkong/

Rainy days

http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/videos/4191

Låt det regna i sommar! Jag är väl förberedd. Jag har precis förbokat årets bästa tv-spel. Se filmen ovan, så förstår du vad jag menar. Jag kommer mer än gärna offra sex veckors semester på att låsa in mig i lägenheten, sätt lakan för alla fönster, bunkra med cola och fryspizzor, för att sedan döda timme efter timme med detta spel. Jag är övertygad om att det kommer vara magiskt! Lagom till löning i maj kommer det, och jag längtar redan! Jag kommer troligtvis gå under jorden ett tag framöver, när spelet väl har släppts. Men ni vet var ni kan hitta mig!

Living on the edge



I dagens internetsamhälle är det väldigt viktigt att man håller sig uppdaterad om vad som händer på internet. Eller på internets som vissa människor väljer att kalla det. Jag har ännu inte förstått det där, men det är en annan historia.
I alla fall. Det är viktigt att man är med när det släpps nytt spotify, eller när facebook har fått ett annat upplägg, eller om det är nån "rolig" bild som cirkulerar. Om man sprider bilden en vecka efter att den först börjat cirkulera på internet, är man körd. Då får man ta ett gäng syrliga kommentar om att man är too late, dum i huvudet, äcklig osv osv.
Ovan är en väldigt kul bild, tycker jag. Tycker ni den är kul? Vad tycker ni är kul med den?

OBS! Den är gammal, i internetdagar räknat.

100 meter tunnel flyter i land

Minst sagt ett spännande bygge!

http://www.dn.se/blogg/epstein/2010/04/27/100-meter-tunnel-flyter-i-land-7098

RSS 2.0