MrWhite som ett moln


Skön avslutning



Läste en artikel i DN på stan här om dagen. En artikel om den nya filmen "Kung fu panda" och hur farliga djuren i filmen är igentligen. För att få lite klok expertis i området intervjuades Jonas Wahlström. Ville delge er artikeln eftersom jag tycker slutet är så sjukt oväntat från någon som honom. Satte frukosten i halsen...nästan.

Artikeln hittar ni här!

Cio cio!

Hej hej!

Tänkte att det var dags att skriva lite på denna sommartrötta blogg.

Kom hem från en vecka i London igår. Har haft det riktigt nice...som vanligt. Det var första gangen jag hängde i London mer än ett par timmar eftersom Clare numera bor där och inte i Oxford. Jag har hunnit med en hel del under veckan. Sökte jobb under dagarna då Clare jobbade. Trodde jag hade flera intervjuer hos massagekliniker innan jag åkte men det visade sig vara svårt att få till. Några sa att jag skulle återkomma när jag flyttar dit 15/8 och en annan sa via mail att hon ville träffa mig. När jag mailade tillbaka och frågade när fick jag inget svar. Knepiga sega britter. När det var tors och endast 2 dagar kvar innan helgen kastade jag mig på en plan b och sökte butiksjobb. Vill fan inte komma dit som arbetslös och bränna sparkassan på boende och annat. Styrde upp ett kneg i en butik i Camden som säljer kosttillskott. Ska även ha träningsrelaterad rådgivning med deras web-kunder. Kan funka någon mån medans man jagar vidare på andra jobb. Skönt att veta att degen rullar in från dag ett i alla fall.

Annars blev det lite måltider ute i staden och annat strosande och gosande. Gick även på en födelsedagsfest på en pub i Soho. Träffade endel av Clares London polare som var riktigt trevliga. Därefter gick vi på en cool klubb som lirade 50-tals musik. Skitkul hade vi.

Kom hem igår och började jobba idag. Sa även upp mig idag till en inte ont anandes chef som blev smärre chockad. Nu är det ute i alla fall och jag slipper dras med mina smutsiga lögner om mitt singelskap och djupa kärlek till Kalmar.

Igår när jag kom hem hade min flatscreen till datorn fuckat ut. Kanske har blixten våldförts sig på den. Nu flimrar den som ett ep-anfall och det är sjukt svårt att använda den. Boostade upp upplösningen så jag kan få hyfsad still bild i vissa lägen. Sjukt irriterande. Borde lämna in laptoppen och få den fixat men är just nu för datorberoende såhär innan flytt så det blir nog inte så.

Synd att jag missar Dave-whoes fest i helgen. Vi får köra något när jag kommer hem 1-4/8. Då vill jag riktigt njuta av er för sedan kanske det dröjer ett tag när jag blir Londonbo.

Nä, nu ska jag ta mig en smörgås och sedan gråta mig till sömns.

Ha det gött alla underbara pojkar!

Puss!

Namnsdag idag!

Dagens namn 7:e juli 2008
Klas

Grattis Klas. För en tid sedan, cirka 10 dagar sedan hade jag namnsdag och blev endast grattad av min ulf lundell älskande far Uno. Men jag anser att man ska uppmärksamma sina vänner på såna här särskilda dagar, så därför jag jag det idag.
Jag kanske framstår som bitter, men det är jag inte. Jag är bara ledsen.

Weeeeeeeeeeezer!



Som ni kanske vet har nya Weezer plattan kommit ut. Har inte hunnit lyssna så mycket än men det låter riktigt bra. Lite samma styk som tidigare men dem har lyckats få in något nytt som gör det lite mer intressant. Kastar upp Låten Pork and benas som för övrigt har en riktigt grym musikvideo. Alla klassiska mongon från youtube etc har fått hoppa in och göra sitt i videon. Cool idé måste jag säga.

Se den här

Puss!

Vad skulle du välja?

Vad skulle du välja av dessa två val. Antingen gå klädd i banandräkt, i sån storlek som maskotar brukar ha, i ett år. En och samma dräkt, den vår inte tvättas eller bytas ut. Eller laga till alla dina måltider på ett stormkök, utomhus, i ett år.


RSS 2.0