"Det här är mussiik..." -Rolf Andersson



Denna vecka blir intressant för Klas, Ragnhilds, Andreas och mitt band. Vi ska nämligen testa nya bandmedlemmar. Vi behöver en basist och sångare för att bli ett fulltaligt band. Denna vecka ska vi testa 2 killar som kan vara lovande kandidater. Vi har utöver dem två killarna även två till som vi ska testa framöver. Hyfsat många har hört av sig men få har varit intressanta. Hoppas därför på dessa som man ändå kunnat se viss potential i.

Kärleken till musiken växer sig bara starkare och starkare och det är sjukt roligt att skapa tillsammans i våran grymma replokal med våran grymma utrustning. Det var ju i runda slängar 5-7(minns ej exakt) år sedan vi lirade ihop och nytändningen är nu ett faktum. Ideerna flödar likt lös avföring från Andreas förtvivlade anus. Dem sista repen har vi mer eller mindre gjort en låtgrund per rep vilket för oss är riktigt produktivt. Back in the days när det repades i Vallentuna innebar repen förpliktelser och att stressa fram bra(?) grejer med ett icke fullständigt band. Blev mer och mer som ett tråkigt arbete som man aldrig kom någon vart med. Nu händer det grejer hela tiden känns det som och vi spelar för att vi tycker det är sjukt...och för att vi kommer bli stenrika och framgångsrika inom en 2-års period.

Bandnamn kluras det fortfarande på. Klas och Adde tycker "Saturn route 95" är bra...jag(och Tony!) tycker det är mindre bra. Man kanske bara skulle hugga till på ett skitigt kängpunk-namn som Slaskfittorna eller liknande? Förslag tas tacksamt emot!

3h kvar tills jag får sätta på min förstärkare och jobba upp henne i brygga....bring it on!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0