Då var det dags... (v.2)

137423-82 137423-83
25 år vs 26 år (nu med två olika bilder)

Då var man här då, 30 mars 2007, dagen då jag är närmre 30 än 20. Det behöver väl inte vara något negativt kanske? Jag har faktiskt ingen åldersnojja alls, inte än i alla fall. Den kanske kommer krypandes tillsammans med krämporna och dom tidiga lördagkvällarna då "det faktiskt är en dag imorgon också". Just nu leker faktiskt livet, med eller utan mina närmsta vänner. Våren har kommit till Stockholm och även om man är försiktig med att ta ut segern i förskott så känns det grymmt bra ändå. Nu återstår det angenäma bekymmret att planera in sommarens semesterdagar tillsammans med vänner och bekanta. Har tagit nästan 5 veckor ledigt i vår/sommar totalt, ska bli skönt. I höst börjar ju allvaret, plugget men det får man ha ångest över då.

Imorgon/idag (fredag) blir det middag med några vänner på Mississippi inn, kanske hinner med att nöta lite uteservering på snaps innan om man har tur också. Sen bär det av till Nalen Bar där det bjuds på förklubbsfest och bartömning(?) och massa billig/gratis dricka (om man ska tro allt David säger). Efter Nalen är det ingen som vet vart vi tar vägen....

Lördag blir det riktigt baluns med lite annat löst folk i en lägenhet med en soffa man inte får sitta i. Det kan bara gå illa, speciellt när varenda kotte springer runt med japanska otvättade rawdenim jeans som fäller. Vi får se , men partaj blir det i alla fall. Räkna med heltäckande MMS-blogging från helgens events (kanske).

Nej, om man skulle ta och dra sig, det är en dag imorgon också!

Kommentarer
Postat av: Mack-E

Grattis Tobie! Hoppas ni får det kul i helgen. Själv ska jag ta det lugn denna helg. Lite film med vänner kanske. Har suttit på balkongen i bar överkropp(till grannarnas förtjusning) idag. Grymt skönt! Drick med omdömme!

2007-03-30 @ 17:39:28
Postat av: Andreas

De va en trevlig kväll tycker jag, man får tacka.
Tuny d, tacky t,johan"Lt", och blatte stefan ett otippat gäng.
Tyvärr lurade david med oss till nalen bar utan att några löften om gratisdricka hölls.
Avslutningen på grodan va ok, en märklig skara av olika klientel minst sagt på det haket.
Sen träffade man/vi tonys FLickvän/kompis..lr hur va de där=)

2007-03-31 @ 12:03:00
Postat av: idaa

Grattis, grattis Tony!

2007-04-03 @ 03:40:19
Postat av: Klas

Grattis Tony, jag kampade ute i djungeln da du fyllde 26 ar. Sa du far mit grattis nu. Grattis!

2007-04-07 @ 05:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0