En smålänning med engelsk accent.




Hej min underbara Mr fffing White!

Det var väl visst ett tag sedan i rappet jag skrev något av nötig karaktär, so here we go again.....here we go go go to the temple of consumtion! En liten uppdatering...

Jag hade nyligen meine kleine flickvän på besök hos mig. Hon dök upp i onsdags och åkte i morse så det blev en långhelg det. Som vanligt var det skitstelt, ingen som helst kemi och starka känslor av förakt och avsmak....om man pratar Barnen i bullerbyns tvärtomspråk ja! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi tog en sväng förbi badhuset och åkte lite vattenrutschbana(min tid var 8.35, hennes 11.40 -FUCK YAAAH) samt badade lite bubbelkopp. Riktigt skönt i dåligt väder. Sedan under lördagen likt ett kraftfullt verkande laxermedel löste regnmolnen upp sig och solen började skina som bara den. Då passade vi på att hyra en kanadensare som vi styrde till diverse öar och även genom kanalen genom Kalmar. Man måste säga att man inte bor så vanskapt när det gäller vyer i alla fall. Annars har det blivit en del film och allmänt samkväm och bus. HAde hoppats på att åka till Oxford i Maj då Clare fyller mogna(?) 24 år men min plånbok hånflinar åt mig samtidigt som den harklar upp ett kallt ostron och spottar i mitt deformerade anlete.

Mycket skola annars. JAg har en träningslära tenta imorgon som jag har fått stressplugga till under två dagar då Clare var obarmhärtig nog att förbjuda mig för skolarbete. Förra veckan betade jag av en näringsläratenta, så man har mycket lipider, triglycerider och fermenterbara kostfiber i huvudet fortfarande :-)

Snackade med mitt sommarjobb Träningsspecialisten igår också. Nu är alles biff. Börjar jobba heltid 11/6 med möjlighet till lite ledighet om jag bara säger till i god tid. Lyckades även få upp lönen från förnedrande till kass. Kommer ändå hade det bättre ekonomiskt än nu så jag gnäller inte för det.

Imorrn ska det bli kalasväder igen. Min goda vän Cristoffer med flickvän samt inneboende Ardy har flyttat till en stor central lägenhet några stenkast ifrån mig nu. Dem ska ha inflyttningsfest på fredag så det blir väl min helg det.

Nä, nu ska jag kolla på våldsporr och baka skons.

Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Anonym

scones

2007-04-24 @ 22:10:33
Postat av: tobster

det låter som en helhelg det där du. trevligt förstås. det gör inte ont att vara marcus palm antar jag? hoppas du kan lägga ner det där äktenskapet snart så du kan ha råd att komma till sthlm lite oftare. vi ses snart (hoppas jag) min lilla gelebjörn!

2007-04-25 @ 08:16:14
Postat av: Andreas

Sniff..mm va luktar de..mm just de "love is in the air"..

2007-04-25 @ 13:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0