Stockholm Fashion Week

Nu är det Stockholms modevecka och vad gör vi? Varför är inte MrWhite på plats där det händer? Acne, Whyred, Velour, Carin Wester mfl. har redan haft sina visningar och inte var vi där. Vi är ju fashion, vi skapar fashion. Men vi låter dagarna pasera som vilken vecka som helst. Imorgon måste vi vända på steken och visa upp oss lite. Vad sägs om en spontanmodeshow på tuben mellan blåsut och skanstull. Då hinner man med cirka 3 ombyten. 3 olika stilar. 3 olika modeller. Allt ska kretsa kring siffran 3. Och vad passar då inte bättre än att Klas med sitt band som också jobbar med siffran 3, spelar live under hela visningen. Detta kan bli hur bra som helst. Fast det krävs nog lite mer planering. Vi kör showen i helgen. Shiit va najs det kommer bli!

Kommentarer
Postat av: Klas

Fixa strömförsörjning till vårat rhodespiano så kommer vi!

2008-01-31 @ 09:47:24
Postat av: Klas

Vi kanske skulle jobba på att tillsammans skapa ett eget klädmärke... namnet är ju givet "MR WHITE". Tänk er mackans hockey-kollektion, de trendigaste skridskorna, flashigt lila hjälmar, suspar i guld med mr white loggan... Möjligheterna är oändliga.

2008-01-31 @ 10:34:49
Postat av: Marcus

...eller en stilren KKK-dräkt med Mr White tryckt på ryggen.

2008-01-31 @ 12:38:13
Postat av: Frida

ja! bergerbarnen är där direkt och livebloggar

har klas ett band? jag trodde han satsade på el nu för tiden. Kan ni spela på vår inflyttningsfest? Ni får gratis vin från tillbud i danmark och pizzabullar

2008-01-31 @ 22:18:25
URL: http://fridaberger.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0