Fortsättning på dam - och förhållande surret...



Agh, flyr den äckliga hemtentan i engelska för att hänga lite med Mr White.

Ja, singelliv och förhållandeliv kan ju båda vara bra och dåligt på olika sätt. Jag har nog fått min beskärda del av båda liven så lite kött på benen har man väl...

Singellivet e ju nice eftersom man kan vara totalt egoistisk och laja runt hur som helst utan att man "riskerar" att bli sårad eller innästlad i något som man inte är redo för. Baksidan e ju att man inte får ut så mycket av det i längden. När man fått sin "fix" efter ett krogragg eller liknande e man tillbaka soloqvist igen utan vettigt utbyte annat än det sporadiskt sexuella. Jag känner mig spyfärdig på singellivet även om frestelserna finns där efter några öl på dansstället.

Att bli kär och ihop med någon är ju som alla vet helt wondershön och just det som de alra flesta trots allt är ute efter. Samtidigt satsar man ju mer energi och riskerar att bli ett emetionellt fuckup om det skiter sig. Lägger man hjärtat på bordet och öppnar upp sig för en partner kan man ju utveckla det där kanonbra samtidigt som det är betydligt "farligare" än ett singelliv då mindre eller nästan ingenting står på spel. De flesta sunda förhållanden går ju upp och ner och när allt e bra så mår man ju så jävla bra. I dalarna kan man verkligen må bajs vilket är mindre kul. Då är allt verkligen nattsvart och man undrar hur i helvete blev det såhär?! Sedan när man jobbat sig igenom den skiten så uppskattar man det övervägande(?) bra perioderna ännu mer. Som sagt, man måste ju våga satsa lite hjärtesorg för att få något bra.

Tror verkligen inte på att satsa på något om det likt Tony´s gamla förhållande med Sofie eller min gamla kontakt med Emelie som inte inte kändes 100%. Kan man inte fullfölja borde man inte inleda något halvdant bara för att få lite extra uppskattning i vardagen även om det i stunden kan kännas väldigt nice trots att man vet att det inte kommer bli något i långa loppet. Jag ska ju inte säga något i den saken men idag skulle jag aldrig göra om samma sak igen.

Invänta det klockrena och nöj er inte med bättre...under tiden kan man ju ev. boosta sitt manliga ego med lite lösrycka nummer så man inte blir introvert och socialt(sexuellt?) handikappad den dagen ms potentiell flickvän dyker upp.

/Ex sambo och singelhora

Kommentarer
Postat av: Per Torkelson

"Kan man inte fullfölja borde man inte inleda något halvdant bara för att få lite extra uppskattning i vardagen"

Jag tror många gånger det handlar om att när känslan av en trygghet har infunnit sig genom att ha ett förhållande, så fortsätter många med det "halvdana" även om det inte är 100. Få människor vill vara helt ensamma i vardagen. Men som du skriver...

"Invänta det klockrena och nöj er inte med bättre..."

Båda sakerna du har skrivit är mycket bra skrivet, instämmer helt och hållet.

2008-01-18 @ 06:31:55
URL: http://www.pertorkelson.com
Postat av: Klas

Vilken bra läsning, både Tony och Marcus sätter ribban för seriösa inlägg på bloggen...

Mycket tänkvärt det du skriver Marcus, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge och det tror jag man vinner på i längden.

2008-01-18 @ 10:21:05
Postat av: Marcus

"Invänta det klockrena och nöj er inte med mindre" skulle det ju självklart vara...hehe.

2008-01-18 @ 11:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0