That's a wrap!

image475
Haninge Kulturhus

Jaha, då var det snart helg igen. Kan inte klaga på veckan heller för den delen. Varit ledig både i måndags och idag, torsdag. Känns skönt att ta det lugnt nu.

Snart sätter två projekt i skolan igång som vi ska pyssla med parallellt tills i mitten av januari. Dels ska vi göra en hemsida och dels ska vi filma ett personporträtt eller en informationsfilm. Båda projekten ska i alla fall bli mycket roliga att genomföra. Det kanske t.o.m. blir ett personporträtt på Dave (tidigare känd på Mr White) om hans passion för skor. Kan vara intressant, eller? Vad det än blir så läggs det säkerligen ut här på bloggen så att ni kan avnjuta det. ;)

Vi fick i alla fall testa att filma för första gången igår. Sjukt roligt. Sån där DV-kamera eller va de hette. Stativ och mic och grejjer använde vi också. Seriöst värre. Nästa vecka ska vi försöka klippa och redigera ihop allt vi filmat till ett snyggt platsporträtt från Haninge Kulturhus.

Imorgon är det fredag i alla fall. Då blir det  förmodligen lite billig öl på Björns (studentpuben), Russian Mini Break på Speakeasy om jag hinner och sen bär det av till en klasskompis på inflyttningsfest. Ska bli roligt. Resten av helgen är i stort sett obokad. Blir kanske lite soft smootching med grabbarna på lördag - efter att jag har varit med på den jätte roliga höststädningen på gården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0