Trädgårdspremiär


Beautiful Trädgården


Så här kul hade Dempa, Dave & Klasse en kväll på trädgårn förra året

Ikväll har som säkert de flesta vet Trädgården [tre'go:rn'] premiär. Det kommer bli mycket, mycket roligt så kom dit och lek med oss. Missy & Elliot och La Vida Locash lirar och Cali ska tydligen ha något fuffens för sig inne i hip-hop-rummet.. Det kan inte gå fel. Vi ses där!

Tips 1: Det är billigare inträde och öl ju tidigare du kommer.
Tips 2: Be aware of the hot dog.


Mmh, there is no love lika a mum´s love!

Fy fan säger jag bara!

http://www.xpl.se/respektfull-avbasning-av-mor.html

Bollen rullar...



Sitter framför burken sjukt tillfreds efter första ordentliga träningspasset på 2 veckor. Ah, så förlösande att köra igen. Det kroppsegna morfinet är fan nice att knarka.

I övrigt flyter det på bra nere i Småland. Hade opponentskap på våra slutrapporter och allt är inlämnat och klart. Tar examen nästa tis och börjar jobba på ons. Det känns helt ok.

Bror och rara Klas hjälpte mig med att ta emot fax med hyreskontrakt och fixa med nycklar för lyan i Sthlm som nu är uthyrd till en stackars kvinna som ligger i skilsmässa. Skönt även ha det kirrat. För övrigt har jag vant mig med tanken att stanna i Kalmar över sommaren. Känner mig helt ok med det vilket jag inte gjorde tidigare. Även hålan Kalmar börjar blomma upp till höjder jag aldrig tidigare sett.

Gissa vad jag ska göra imorrn? Jo, det ska jag berätta...jag ska hålla i ett Crossfit-pass med klassen. Jag ogillar majoriteten av själlösa kvinnor i min klass, så jag vill verkligen se dem lida imorgon. Jag känner på mig att det kommer bli en av vårens/sommarens höjdpunkter! I helgen vi bo på Hotell och äta gratismat med klassen på ett ställa en bit från Kalmar som heter Stufvenäs. Kan bli hyfsat trevligt med lite alkohol tror jag.

Kommer hem en sväng till Sthlm nästa helg för min kusins bröllop men annars dröjer det nog till midsommar skulle jag tro. Clare kommer även hit om 1.5v vilket jag också ser fram emot

Jag tycker livet rullar på bra nu och man känner sig allmänt tillfreds med sommar och allt som kommer med den. Roliga och intressanta mål att uppfylla efter sommaren vilket man också jobbar på.

Kram kram

/En livssugen och sprudlande man vid namn Marcok

Chi-town!

I helgen drar jag till Chicago för att jobba. Kommer under 2 veckor sitta ute hos en kund till oss på obbet, och hjälpa dom få ordning på sina grejer. Ska bli mycket spännande och förhoppningsvis lärorikt.

Ska hålla er uppdaterade om mina bravader här och kanske här, och jag hoppas man får se lite MrWhiteare på skype emellanåt!

Väl tillbaka i Sverige igen kommer det snart vara dags för midsommar. Vad planerar resten av MW för denna högtid? Jag har en biljett till Stockholm bokad, men inte mycket mer än så...

Nu måste jag kila och köra ett crossfit-pass för att på bästa sätt förbereda kroppen för den kalorichock som den amerikanska matkulturen kommer innebära för min kropp.

/Micke

Tonys Topp Tre

Häääääär är den, för första gången på bloggen, Tonys topp tre. En (förmodligen aldrig mer) återkommande topp tre lista över bra eller dåliga saker. Den här veckan listar jag de topp tre bästa lamporna. Låter det spännande och intressant? Det är det.


3. Ficklampan


2. Glödlampan


1. Slampan

...lite kul? Äh, jag är bara trött.

Sommarfin



Nu börjar ju som bekant temperaturen närma sig höjder som gör att man lätt blir lite småsvettig i sina otvättade japanska edwin-jeans. Då kan det vara praktiskt och skönt med ett par tunna bomullschinos. Klassiker som alla borde ha åtminstone ett par i garderoben. Och gärna i beige eller blått i sommar. Lägg därtill en ljus button-down-skjorta. Sen är det bara ett par wayfarers som fattas.

Om du inte redan kan se det framför dig kolla in det homo-erotiska dramat The talented Mr Ripley. Fantastiskt bra film men framförallt annat är både Matt Damon och Jude Law ständigt klädda i avundsjukt fantastiska kläder genom hela filmen. Att filmen till stora delar utspelar sig på Sicilen gör inte saken sämre.

Nu vill jag att alla jag känner ser filmen och sen gör så att min sommar blir exakt som i filmen...

[spoiler!]

...förutom att vi inte dödar varandra i slutet.


Titta hon snackar - igen!


Kräktjejen är tillbaka i rutan med nya upptåg. Det verkar onekligen som om hon den här gången blandar ihop bokstäverna. Men som vanligt vet hon hur man räddar situationen - genom att mala på om det i ytterligare fem minuter.

Det ser lovande ut...




Yo yo yo niggaz!

Idag är man härligt bakis...mmh. Var ute en sväng med Crille och hans 6 polare som var på besök i helgen. Riktigt trevligt hade vi. Jag tror jag lyckats supa bort det värsta av min förkylning också, vilket känns bra.

Langade ut en annons för lägenhet i London på en site som heter Gumtree igår. Fått säkert ett 10-tal erbjudanden om folk som hyr ut rum i delade lägenheter/hus. Priset ligger runt 4000-5000/mån vilken man får räkna med. Fick ett erbjudande om ett schysst rum nära Tottenham court road som ligger inom zone 1(centrala London). Där vore det trevligt att bo minsann.

Har även mailat fram och tillbaka med en idiot som har försökt att lura av mig pengar. Hon hävdade att hennes syster som bor i Florida hade blivit sjuk och hon var tvungen att ha pengarna snabbt. Först ville hon ha 800p(10400kr) i månaden samt deposition på 900p. När jag sa att jag inte hade råd med mer än 400p/månad ändrade hon beloppet hux flux samt sänkte depositionen till 500p. Bara så där. Här är ett smakprov på vårat trevliga meningsutbyte:

Hon: no problem i think i can help you for that,i will let it out for you for 400GBP,i can understand the situation at hand.i also need the money to travel to my sister on wednesday so dont worry i will take it from you but let me ask you this...bla bla

...You know what i am not interested in the money in that way you thinking of it, all i want you to do now is this just go to any western union outlet over there,send 400GBP to retain the flat for yourself .so here is the procedure...bla bla

Jag: Your flat offer comes across as desperate and dodgy. I have no reason to trust you with any money. Bye bye!

Hon: Try and understand my logic i just want something nice for you thats all why dont you call me and lets talk.as you can see i am in th london and if there is any mix up you call the police.ok LEARN TO TRUST FOR ONCE

Jag: Whatever. Im not interested. Surely there are other people that might be interested in your offer. Im just saying that I don´t like your wibe. Good luck

Hon: Thanks for the attack....bla bla bla...call me

Jag: My god, I told you Im not interested...so now yo want to convince me over the phone? Drop it. Find someone else. I won´t answer any more of your mails - period. Again..bye bye!

Hon: if that is what you want . bye then..........

Dåliga dåliga människa! Va fan tror folk? Smäll ska dem ha! Som tur är verkar det ju finnas en hel del hederliga människor där ute också.

Det var lite om mina bestyr...kram kram!




Moca Seniors - Prispressarna: 1-0



Japp, vi vann, precis som United igår. Kanske inte på samma sätt med förlängning och straffar men vi vann i alla fall. Med tanke på att Prispressarna låg i division två så bådar det gått för den fortsatta cupen. Kul var det och gott om avbytare fanns det. Var nästan så att man fick spela lite för lite. Nästa match är på måndag, men då tror jag besämt det är seriespel igen. Träning på söndag. Det här är ju sjukt seriöst.


P.S. Glöm inte bort mamma på söndag. D.S.

Tack för det!




Min dator har fuckat ur dem senaste dagarna. Det är troligen lamporna som lyser upp skärmen som har tröttnat. Man ser skrivbordsunderlägget svagt svagt om man anstränger sig men bättre än så blir det inte. Jag är extra beroende av att ha dator just nu eftersom jag har så mycket att fixa med.

Jag tog med datorn till min klockrena data-lärare idag och han kunde inte göra så mycket med den om han inte fick ta hem den nästa vecka och mecka med den. Därför gav han mig en Samsung Syncmaster 191t flatscreen helt gratis. Hur jäkla snäll får man bli igentligen? Visst, skolan där jag har mina datorlektioner har ju sjukt mycket datorer och skärmar men det var ju ändå sjukt schysst att ge bort en finfin flatscreen till mig. Tack för det Charlie! Stockholmare is the shit!

Ha det!

Fotbollskväll


FC Z-Thorleif

Idag är en stor fotbollskväll. Ikväll möter Machester United Chelsea i Champions League finalen. Det berör mig inte speciellt. De spelar tydligen någonstanns i Ryssland har jag hört. Något som däremot är spännande är att jag ska spela min första korpen-fotbollsmatch för säsongen! Det är ska bli fantastiskt roligt och jag är sjukt uppspelt. Vill bara ut på planen och joxa med bollen nu. Hoppas verkligen att det går bra. Annars är det ju inte lika kul. Hoppas också att kroppen har hunnit återhämta sig någotsånär från Oslo-helgen vid det här laget. Jag återkommer om hur det gick.

Krigsa gratis i sommar


Hej hej, nu är det dags för lite spel-nörderi här på bloggen igen. Dice och deras ägare EA har i alla fall bestämmt sig för att haka på Chris Anderssons teori om att allt i slutändan blir gratis. I sommar (preleminärt) släpper de spelet Battlefield Heroes helt gratis för nedladdning. Det verkar faktiskt riktigt jävla kul. Inte lika seriöst och blodigt allvar som i de överiga Battlefield-spelen och fantastisk grafisk design. Nu vill jag ha en beta-test-invite tack?! Någon?


Chill och regnrusk


Resans höjdpunkt: Fick en klapp på axeln och en "Have a good time" av Mick Jagger-mannen.

Tjenixen!

Är nyligen hemkommen från en angenäm vistelse i England. Denna vända var jag lite i London, några dagar i Oxford samt några dagar i kuststaden Swanage som var väldigt fint. Hann med både grillfester och bad i ett snorkallt hav. Kissigt väder större delen av veckan med attans va trevligt vi lyckades ha ändå. Min kamera är paj så det blir inga bilder denna gång men ni vet ju själva hur brittjävlarna ser ut. Bleka och alkoliserade. Nog sista gången man var i Oxford eftersom Clare flyttar till London snart. Nästa gång man är där är forhoppningsvis för att gå på eventuella jobbintervjuer samt kolla rum för uthyrning. Hoppas fan bara att allt går i lås.

Nu är man hemma igen efter 14.30h resa. Räknas det som långdistansförhållande? Här hemma finns det massor att ta tag i. Man går ju ut plugget 3/6 så det är slutrapporter och annat som ska in. Ska även skriva ihop ett CV och spotta iväg till England samt få min lägenhet i Sthlm uthyrd över sommaren och förhoppningsvis även efter sommaren. Detta och mer där till.

Nä, nu ska jag plugga lite.

Ha det gott!

Kramen

skikkeligt kjempeflott helg i Oslo



Jag är hemma i Sverige igen efter min korta men intensiva utlandsvistelse i Norge, Oslo för tredje 17:e maj i rad. Tog tåget båda hållen den här gången. Bussen duger inte. Snart kanske jag t.o.m. flyger.

Det var i alla fall som brukligt en väldig massa festande. Vilket är ganska trist att höra om så här i efterhand eftersom du inte var där. Och om du var där så minns du det själv och säkerligen bättre än mig. I korta drag var det från onsdag, fest fest fest, fram tills på söndag morgon. Då sov vi ett par timmar. Sen var det dags att åka hem igen.

Träffade en hel massa nya roliga och underbara människor så väl som gammla goda vänner. Nu är det dags att gå vidare. Jag har en del sömn att tag igen, så jag säger god natt och sov gott!

Jag tror alla (även du som inte har facebook) kan se bilderna på dessa sidor: sid 1, sid 2.

Bra musik

The National är nog ett av de bästa banden på denna planet!

Varför är de så bra, jag kan inte förstå?

Jag fyller min mp3-spelande mobiltelefon upp till kanten så att det nästan rinner över.

Var beredd...

Nu sitter jag här på bygde allé i Oslos finare kvarter hemma hos Adde, Fredrik, Carl mfl i deras mycket generöst tilltagna sekelskiftes lägenhet. Om en timme ska jag bege mig hemåt. Och när jag kommit hem då ska jag berätta en historia. En historia om 17 maj i Oslo. En historia som aldrig tidigare har berättats. Missa inte!


Death cab´s nya platta ute nu!

Den heter "Narrow Stairs".
Check this out



How I wish you could see the potential, the potential of you and me
It's like a book elegantly bound, but in a language that you can't read - just yet
You gotta spend some time--love, you gotta spend some time with me
And I know that you'll find--love, I will possess your heart


There are days when outside your window, I see my reflection as I slowly pass
And I long for this mirrored perspective, when we'll be lovers, lovers at last
You gotta spend some time--love, you gotta spend some time with me
And I know that you'll find--love, I will possess your heart

I will possess your heart

You reject my advances and desperate pleas
I won't let you, let me down so easily, so easily

You gotta spend some time--love, you gotta spend some time with me
And I know that you'll find--love, I will possess your heart

I will possess your heart

Ska man skita i det här?

Nu blev jag sugen på att skita i det här och dra utomlands...

Kanske inte så drastiskt, men jag har börjat smida planer inför kommande vinter, då kommer jag inte kommer ha någon större lust att vara i det här landet.

För er som läste mitt inlägg "Resfeber... IGEN!?" så kan jag bekräfta att jag inte har ändrat mina planer. Är däremot sugen på att kompettera dessa planer med en separat resa till New York... Jag vill se de höga husen, åka i de gula bilarna, äta den onyttiga maten och se de feta människorna man bara sett på nätet och i filmens värld.
Men Indonesien lockar mest, kanske jag även tar bakvägen till Australiens nya guinea om jag orkar beta mig igenom en av världens rikaste och mest oigenomträngliga djunglar, klättra i berg och slåss mot kanniabaler på vägen dit.

Men innan dess så ska jag träna crossfit som aldrig förr!

Crossfit, Huh HA!!



Är jag helt lost?

Jag vet inte var jag ska börja riktigt, jag känner att det kan bli svårt att formulera detta utan att låta helt dum i huvudet.
Men iaf, för ett tag sedan var det en flickan som blev kidnappad(?), som ni märker är jag inte helt insatt i detta. Men det ska handla om Engla som sedan blev mördad va? Det är sjukt tragiskt allt som hänt, men jag tycker det är konstigt att hennes begravning ska direktsändas i tv. Tycker inte ni det också? Varför liksom?
Nån som kan briefa om varför just detta mordet är så speciellt?
Jag personligen har inget emot det, misförstå mig rätt. Anledningen till varför jag undrar är om jag missat vem hon var. Är det nån känd profiles dotter eller något sånt...?

Jag gör en Tony

bild från louie louie

Jag åker inte till Oslo. Jag lagar inte min cykel. Jag bloggar inte med mobilen. Däremot sitter jag just nu på Louie Louie med Roberth. Här kommer vi att sitta och arbeta i några timmar framöver. Vi har precis ätit en kycklingsallad, och kommer inom sinom tid avnjuta en kladdkaka. Du är hjärtligen välkommen att titta förbi vem du än må va. Vi stänger nu av mobilerna så om ni vill oss något vet ni var vi är. Puss

Hej då!


Adde & Cilla i Kuba-parken 17 mai 2007

Imorgon far jag över till Norge, Oslo för att hälsa på Adde, Cilla och lite andra vänner där borta i väst och förstås för att fira suttende mai. Det ska som vanligt bli fantastiskt trivsamt och härligt. Är hemma igen på söndag kväll. Bara så ni vet och inte blir oroliga. Vi ses snart!

What now?

Jag trodde inte mina ögon idag när jag upptäckte att jag nu har hunnit ikapp med avsnitten i Greys Anatomy. För er som inte vet vad detta är så kan jag förklara för er.
Det är en sån där serie som innehåller skratt, gråt, klyschor, smöriga poplåtar, romantik, action... Allt i ett och samma package!
Serien utspelar sig på ett sjukhus där de i varje avsnitt får in helt otroliga fall, ena avsnittet är det siamesiska tvillingar som ska opereras isär, i nästa är det en person som har svalt 20 barbiedock-huvuden eller vad sägs om en patient som blir inlagd på sjukhuset och botar andra patienter med hjälp av healing... Har nu betat av snart 4 säsonger sen några månader tillbaka, har säkert snittat på en 8 avsnitt i veckan om jag får gissa... Vad ska jag göra nu? Jag kan ju inte se ett avsnitt i veckan heller... Vad är det för liv. Jag får helt enkelt ägna mer tid åt studierna, föresten. Det går bra nu.

Dagens frukt: Sharon

I helgen vankades det middag hemma hos Fibban aka Fo'rilla aka DJ Sleepy pants. I vanliga fall är jag skeptisk till att blanda in frukt i matlagningen om det inte rör sig om för- eller efterrätter men i lördags körde vi ner en eller två sharonfrukter i maten, resultatet: fantastiskt. Jag säger som min mamma sa till mig: "säg inte att det är äckligt förens du har provat". Vi unnade oss även några glas dagens aka spritzers (no homo).


Det var det det

Kollar kartan vid Farsta pendeltågsstation.

Inte helt oväntat. Cykeln har blivit snodd. En och en halv vecka efter att jag har mekat och fixat iordning den för sommaren så är det nån jävel som tar och snor den. Jag blir så jävla trött. Jag trodde jag hade besegrat dom den här gången. Jag låste cykeln med en vajer som gick genom båda däcken, ramen och en stålbalk i marken. Sen så låste jag ihop ena hjulet, ramen och vajern med ett sånt granit-bygellås som ska vara oförstörbart.

Det är tydligt att jag inte ska ha någon cykel att cykla på. Vet inte hur många cyklar jag har blivit av med vid tågstationer, bussen, skolan mm. Jag hade ändå några riktigt fina år tillsammans med min trogna kuse. Senast förra söndagen då jag och klas var ute och testade vad den gick för.

Det går bra nu...

Nu kan vi äntligen följa Mr White:s värde stiga för varje dag som går. Baserat på Googles page rank, inlänkar, utlänkar, trafik mm. 8 146 kr... någon som är intresserad av att köpa? 6 000:- vid snabb affär, cash och hämtning. Kolla hur mycket din blogg är värd på bloggvarde.se

Äckelpäckel!



För ett tag sedan diskuterade vi här hur äckligt det är med folk som slickar på fingrarna när de ska byta sida i tidningen. Något som är minst lika äckligt är när folk slickar på fingrarna för att kunna få upp såna där frys- och grönsakspåsar. Tänk dig att dom först slickar på fingrarna och får upp påsen, i nästa sekund står dom och klämmer med samma fingrar på dina tomater! Jag vill inte ens tänka på det, men jag kan inte låta bli. 


Semester-dags!

image622
Swanage - här ska det avnjutas rosé i solen...mmh.

Håller på att plocka upp lite i mitt stökiga skyffe. Har även kört ett underbart träningspass och känner mig väldigt tillfreds med mig själv :) 120 pull-ups samt 120 dips på 25 min. Fick blåsor över hela händerna så man känner sig så där underbart matcho och sjukt häftig!

Imorgon bär det av till England en vecka. Ska bli riktigt skönt att komma iväg lite. Vi kommer softa i London under förmiddagen när jag kommer och sen masa os till Oxford. Clare fyller ju mogna 25 bast på torsdag så då ska det bli grillfest av. Vi ska även försöka ta oss till Swanage som ligger på sydkusten där hennes päron har en lägenhet 5min från havet. Kan bli en riktigt nice vecka det här!

Jag och Crille har även börjat skriva på våran slut rapport för våran 10-veckors praktikperiod som är slut om 2 veckor. Vi har läget under kontroll så det passar sig ypperligt att ge sig iväg ett tag.

Fan va nice att sommaren har kommit. Suttit på taket och stekt i helgen. Man känner verkligen hur man börjar komma till liv och fyllas av energi igen. Äntligen efter denna vidriga höst och vinter. Nu är det halvmulet och ganska svalt så då är det ju kalas att dra till England som ska ha 23 grader de närmsa dagarna. Sweet ass!

Hoppas det är bra med er där hemma.

Pussiz och krmiz och snuttizzz

Idag är en bra dag

Har precis kommit hem från en härlig dag inne på söder med david, klas, robban, erik, mr sleepy pants mfl. Har hängt i vitabergsparken, spelat basket tills benen vek sig och lungorna kollapsade, kollade in småkidsen och rockabillysnubbarna som åker bräda i skateparken och nu är jag här hemma igen. Ska egentligen bara duscha för att bege mig tillbaka till söder igen för att avnjuta en pizza i någon park i gott umgänge.

Jag har senaste tiden blivit fantastiskt sugen på att flytta till södermalm. Det är där jag är och det är där jag har mitt hjärta. Mitt hjärtas stadsdel kan man säga. Det är det bästa och sämsta med stockholm. Det fulaste och snyggaste. Det personligaste och anonymaste. Motsatserna och extremernas stadsdel. Det är härligt. Där kan jag trivas. Lyssna bara på Winnerbecks "I Stockholm" så förstår ni vad jag menar.

Det stinker från en pissoar
Det är nån som har somnat där
Det är väl nån som bor där
Han som vankar runt i tunnelbanan
Han är en del av atmosfären
Det är skönt att va i smeten
Det är skönt att känna pulsen
Det är skönt att bo
i Stockholm

Förlåt mig!

Vi är dåliga, jag vet. Jag har dåligt samvete. Kan inte sova. Dunkar huvudet i väggen till sömns. Försöker förtränga tankarna utan resultat. Kan inte se dig i ögonen längre. Undviker dig när jag ser dig i andra änden av perongen. Screenar dina samtal. Jag är "Visa som offline" i verkliga livet. Du, kära läsare, det är dig jag pratar om.

Gratis glass och hetsträning - vad är det? Ett innehållsfattigt substitut till vad Mr White verkligen kan vara. Men visst, alla har sina dalar men Du, vår kära trogna läsare står oss bi i vått och torrt. Det är glädjande att se att vi har ett trettiotal unika besökare om dagen även om vi inte uppdaterar bloggen på flera veckor. Kanske några där ute som ännu inte plockat upp det här med RSS?

Jag kan bara tala för mig själv, jag ska bättra mig. Jag ska finnas här för dig när du med rusande puls, förväntan i blick och fjärilar i magen går in på Mr White för att läsa om det absolut senaste inom de absolut hetaste ämnena.  Men vi har den senaste tiden helt ignorerat vårt åtagande att besudla internet med våra tankar och göromål. Ändring är att vänta kamrater. Bättre, snyggare, smalare och snabbare är Mr White 2.0

Ut i solen med dig nu!
Vi ses i Vitan.

Maja hiiiii!!! Maja haaaaaaaaa!!!!

Sitter darrig och apatisk framför datorn och segar. Detta efter ett träningspass på 15 min och 17 sek. Det är ju ingen tid att prata om?! Det kan väl inte vara så jobbigt?! Jag säger bara "Elisabeth" så förstår alla i Crossfit-sekten vad jag pratar om. Hua säger jag bara.

Igag har jag provjobbat på Naturbolaget. Verkade ganska soft och imed inte så mycket folk. Kommer få 80% där vilket alltid är något. Trist att jobba till 18 de flesta dagarna men men. Masserade även en gubbe idag och styrde upp hans rygg med massa triggerpunkter tills han låg och kved och svettades. Självklart kände han sig healad efteråt...magic hands! Har 2st halvkroppar a´30 min till att göra denna vecka annar e jag typ ledig. Har massor med engelska att göra men jag börjar nästan ge upp den. Inser att jag ändå inte kommer hinna med allt och det är svårt att motivera sig till hårdplugg nu när våren är här. Skit samma...

Ha det gott mina gullpluttar och tack för den softa veckan i huvfudstaden!

Cio!

RSS 2.0