En mustig höstmiddag
Vad kan väl vara bättre än en mustig höstgryta en mörk novemberkväll? Igår gick min och Micks senaste gourmetkväll av stapeln. Inspirerade av giganter som Leif GW och Guillou smällde vi igår ihop en smaskig höstmeny.
Till förrätt: Rå korv och whisky
Till varmrätt: En mustig höstgryta, stilfullt ackompanjerad av Dr. Sterns rustika lantbröd.
Till efterrätt: En ångande het Irish Coffee Surpris och en bit kladdig kaka.
Har inte gjort Irish Coffee förut men Mick, som läst på, visade hur man skulle tända eld på whiskyn och hälla den fram och tillbaka mellan två sås-snippor för att få till den där underbart karamelliga tonen. Mycket lyckat!


Till förrätt: Rå korv och whisky
Till varmrätt: En mustig höstgryta, stilfullt ackompanjerad av Dr. Sterns rustika lantbröd.
Till efterrätt: En ångande het Irish Coffee Surpris och en bit kladdig kaka.
Har inte gjort Irish Coffee förut men Mick, som läst på, visade hur man skulle tända eld på whiskyn och hälla den fram och tillbaka mellan två sås-snippor för att få till den där underbart karamelliga tonen. Mycket lyckat!


Kommentarer
Postat av: Klas
Sås-snippa!! Hihihi!
Postat av: Marcus
Det såg helt fantastiskt gott ut. Mmmmmm....mumma!
Postat av: tony
Plus för att ni gjorde riktig irish coffee men minus för att ni inte la ner lite själ i resten av efterrätten. Färdig kladdkaka? Inte OK.
Postat av: Klas
Jag skulle gärna smaka på mickes egna kladdkaka...
Trackback